Trouwen 24 oktober 2022

Bruiloft stickers: 14 ideeën voor een persoonlijke bruiloft!

bruiloft stickers

Je bruiloft staat helemaal in het teken van jou en je geliefde, en dat wil je laten zien! Je hebt al nagedacht over het thema van jullie bruiloft en je maakt trouwkaarten, en misschien ook wel menukaarten en bedankkaartjes, in jullie eigen stijl. Wat is er dan leuker dan jullie initialen of namen – in de stijl van jullie trouwkaarten –  overal terug te laten komen? Met een gepersonaliseerde ronde sticker ben je superflexibel, want die kun je overal opplakken. Wat dacht je van jullie trouwbedankjes? En denk bijvoorbeeld ook aan de decoratie op het feest zelf. Die kun je met stickers helemaal persoonlijk maken. We hebben een paar leuke ideeën ter inspiratie voor je op een rij gezet. 

Persoonlijke stickers voor tijdens de bruiloft 

Je kunt je bruiloft helemaal persoonlijk maken door ook de decoratie te voorzien van een mooie ronde sticker met jullie namen.

pin

Goodiebag bruiloft

Hoe leuk is het om  je bruiloftsgasten een tasje te geven met allemaal leuke goodies erin voor de hele dag? Je kunt denken aan:

  • Een pakje zakdoeken voor de happy tears 
  • Wat snoepjes of een klein speeltje voor de kinderen 
  • Flesjes water
  • Pepermuntjes
  • Zakje nootjes
  • Boekje met het dagprogramma of de menukaart 

Dit alles natuurlijk helemaal persoonlijk, met jullie eigen ontworpen ronde sticker erop.

pin

Gepersonaliseerde bruiloft decoratie

Mooie potjes of flesjes met bloemen op de tafel kun je van een sticker voorzien. Of wat dacht je van sfeerlichtjes? Deze kun je op alle (sta)tafels op het feest neerzetten.

pin

Zakdoekjes bruiloft

Er wordt op een bruiloft wel eens een traantje weggepinkt… Doosjes tissues komen altijd van pas tijdens de vele speeches die gegeven gaan worden. En hoe leuk (en makkelijk!) is het om ook deze te personaliseren?

pin

Flesjes drank met een persoonlijke boodschap

De flessen wijn die worden geschonken op je bruiloft kun je persoonlijk maken met jullie eigen ronde sticker. Of wat dacht je van kleine flesjes van jullie favoriete drank waar jullie initialen op prijken?

pin

Bruiloft strooigoed

Deel jouw eigen zakjes rijst, confetti of lavendel uit die na de huwelijksvoltrekking gestrooid kunnen worden door jullie gasten of bruidsmeisjes en -jongens. Of lekker duurzaam: vogelzaad!

pin

Bruiloft bellenblaas met naam

Plak jullie mooie ronde stickers op flesjes bellenblaas, zodat de gasten jullie een bubbles send off kunnen geven na de bruiloft.

Bruiloftsbedankjes met sticker

Personaliseer de stickers met bedankt erop nog verder met jullie initialen of namen en een achtergrond in de stijl van jullie trouwkaarten. Zo maak je de enveloppen van je bedankkaartjes, cadeautjes, of zelfgemaakte trouwbedankjes helemaal persoonlijk.

pin

Doosjes met gepersonaliseerde bedankt sticker

Pak je cadeautjes in kleine doosjes in en plak daar een prachtige gepersonaliseerde sticker op met jullie namen.

pin

Verzorgingsproducten

Kleine flesjes met handzeep of handcrème met jullie eigen ronde bedankt sticker zijn leuk om weg te geven aan het eind van je bruiloft.

pin

Bedankkaartjes

En stuur je bedankkaartjes na je bruiloft? Dan is het leuk om de enveloppen nog te voorzien van een mooie gepersonaliseerde sticker. Dit geeft de envelop iets extra’s, en zo weet de ontvanger al een beetje wat er in de envelop zit.

pin

Persoonlijk water tegen een kater

Hydrateren na een bruiloft is slim, en een trouwbedankje in de vorm van een flesje water is dan heel attent, nietwaar? 😉 Hang er dan meteen een klein zakje met paracetamol aan, om de kater full force tegen te gaan.

Love is sweet – zoete bedankt stickers

Wie is er nou niet dol op zoetigheid? En een kleinigheidje krijgen na of tijdens de bruiloft is natuurlijk altijd top! Een leuk idee is een mooi ingepakt zakje met snoep of andere zoetigheden, met – je raadt het al – jullie eigen gepersonaliseerde ronde sticker erop!

pin

Macarons als bedankje

Macarons zijn de allerlekkerste koekjes! Een klein doosje met een paar van deze ultieme liefdeskoekjes erin staat erg mooi met jullie persoonlijke sticker.

pin

Koekjes als trouwbedankje

En op een echt Hollandse bruiloft met misschien wel internationale gasten sla je met stroopwafels nooit de plank mis! Zo ben je ook nog eens relatief goedkoop uit. Je hoeft alleen een grootverpakking stroopwafels en plastic (of papieren) zakjes te halen, en met je persoonlijke ronde sticker ziet dit er helemaal profi uit.

pin

Chocolade bedankjes

Een paar chocolaatjes in een doosje doen het ook altijd goed als bedankje! Een paar kersenbonbons, of bonbons in de vorm van een hartje, of je eigen favoriete chocolaatjes, je kunt het zo gek niet bedenken. Gebruik een papieren zakje in plaats van het plastic doosje voor een duurzame variant.

pin

Snoepjes als bruiloftsbedankje

Snoepjes doen het ook altijd verrassend goed! Je kunt aparte stickers maken voor de favoriete snoepjes van jou en voor die van je geliefde. Op de ronde stickers kun je dan bijvoorbeeld zetten: his favorite & her favorite.

Ronde stickers voor je bruiloft zelf maken

Als je jullie trouwkaarten bij ons maakt en als pakketje bij je thuis laat bezorgen, kun je tijdens het bestellen ronde stickers maken en bestellen. Die kun je dan handig helemaal in de stijl van je trouwkaart maken. Bij sommige trouwkaarten hebben onze designers al bijpassende ronde stickers gemaakt, maar je kunt ze natuurlijk ook helemaal zelf maken en personaliseren. 

Voorbeeld tekst decoratie stickers

Voor een leuke, maar korte tekst op de relatief beperkte ruimte op een ronde sticker kun je jullie namen gebruiken, of alleen jullie initialen, en eventueel jullie trouwdatum.

Lucy & Lot
20-06-2026

M&L
13-03-2026

Voorbeeld tekst zoete bedankjes

Zet op een bedankje als een zakje snoep, of lekkere koekjes, een zoet berichtje op je sticker. We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet.

Love is sweet
Mark & Nadia
20-06-2026

Zoete herinneringen aan een prachtige dag!
Mr. & Mrs. El Idrissi
12-08-2028

A sweet ending to a new beginning
Job & Liz
23-03-2026

Voorbeeld tekst bedankt stickers

Op de trouwbedankjes die je na afloop uitdeelt, kun je een korte bedanktekst met jullie namen schrijven.

Bedankt voor jullie komst!
Lucas & Anne
20-06-2027

Bedankt! Fijn dat je er was.
Sharon & Nesim
13-03-2026

Leuk dat je er was
M & N
24-06-2025

Dankjewel!
Sylvia & Patrick

Lees voor meer ideeën ons artikel met mooie teksten voor de bedankkaartjes van je bruiloft. En je vindt nog veel meer inspiratie en tips voor jullie bruiloft op onze blogpagina over trouwen!

Ook interessant voor jou: