Kerst 7 december 2023

24 ideeën voor feestelijke kerstnagels

Kerstnagels ontwerp rood met gouden illustraties

Je haren in de krul, een nieuwe glitteroutfit en natuurlijk… kerstnagels! Een van de leukste dingen van de feestdagen is toch wel dat je heerlijk uit kunt pakken met je look. Het hoeft heus niet allemaal over de top kerstig te zijn, maar net dat beetje meer aandacht voor je uiterlijk draagt toch wel bij aan het kerstgevoel. Wij hebben ontdekt dat onze kerstkaartencollectie een geweldige inspiratiebron voor je kerstnagels kan zijn. De laatste kersttrends, fonkelende glitterdetails en kerstfiguurtjes; we hebben het allemaal. We helpen je dan ook met plezier aan een flinke dosis inspiratie voor jouw nagels deze kerst. Lakse!

Kerst: nagels maken je look!

Sommige mensen gaan all out met de feestdagen, en anderen houden meer van een subtiel doch feestelijk tintje. Maar hoe hoog je kerstgekkie-gehalte ook is, feestelijke kerstnagels maken je verschijning echt af. Het hoeft namelijk niet helemaal over de top. Een verzorgde manicure (met eventueel een klein glittertje) kan het verschil al maken.

Trakteer jezelf op acryl kerstnagels

In de kerstdrukte kan een momentje voor jezelf nemen best een uitdaging zijn. Maar als je jezelf trakteert op kerstnagels van de nagelstylist, draait het even helemaal om jou. En als je het jezelf gunt om echt lekker uit te pakken, zijn acryl nagels een mega aanrader met kerst. Je kunt namelijk kiezen voor een verlenging van je eigen nagel. Dat geeft de nailtech nog meer ruimte voor feestelijke ontwerpen op je kerstnagels.

🎄 Tip! Bedank je nagelstyliste voor haar kunsten met een lieve kerstkaart.

Dit zijn dé kleuren voor je kerstnagels

De keuze is reuze als het gaat om je nagels voor kerst. De inspiratie vliegt je om de oren, en dat kan best overweldigend zijn. Want hoe kies je nou jouw ultieme kerstnagels? Nou, begin eens bij de kleur! Wil je typisch kerst met rode kerstnagels of ga je juist voor funky lila dit jaar. Of vind je glitternagels helemaal het einde? Ze noemen het natuurlijk niet voor niets the season to sparkle.

Klassieke kerstnagels: rood, goud en groen

Van sommige kleuren krijg je gewoon direct het kerstgevoel. De klassieke kleuren rood, groen en goud doen het dus waanzinnig op je kerstnagels dit jaar. Nog feestelijker: mix and match de boel voor ultieme kerstsferen!

pin
pin
pin
pin

Subtiele kerstkriebels met wit en nude

Ben jij team witte kerst, stijlvolle decoratie en low-key etentjes met je dierbaren? Dan zijn ingetogen kerstnagels misschien ook meer jouw ding. Wit en nude lakjes op je nagels zijn helemaal hip. Een subtiel glimmertje maakt je set nét een pietsie meer feestelijk.

pin
pin
pin
pin

Kleurrijke kerstnagels met glitter

Tover de kerstdagen om tot een kleurrijk feestje met glitters op kleurige kerstnagels. Doei klassieke kerstkleuren, hallo lila, blauw en oranje! Ook leuk: elke kerst nagel in een ander kleurtje.

pin
pin
pin
pin

Schilder figuurtjes op je nagels deze kerst

Ben jij een echte kerstfanaat, en kan de boel jou niet kerstig genoeg zijn? Dan durven we je ook deze kerst nagel trend te laten zien. Namelijk, kerstfiguren op je nagels! Kerstbomen, pieken, slingers en lampjes, het kan niet op. Onze persoonlijke favoriet? Kerstnagels in Grinch-thema. Gruwelijk feestelijk.

Kerstnagels met diertjes

Kerstmis + beestjes = een zalig kerstfeest! Want wat is er nu liever dan dieren in kerstthema. Deze vrolijke vriendjes staan geweldig op je kerst nagel set van dit jaar. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld je eigen huisdier in kerstthema op je nagels te (laten) schilderen. Fluffy Christmas!

pin
pin
pin
pin

🦌 Doe meer dierenvriendjes-inspiratie op in onze collectie kerstkaarten met dieren.

Kies een kerstelementje op je nagel

Kerstmutsen, peperkoekmannetjes, sneeuwvlokken, lampjes en kerstbomen. Dit zijn niet alleen de ingrediënten van gezellige feestdagen, maar ook de basis van jouw nieuwe kerst nagel ontwerp. Deze knusse kerstnagels stralen de cozy Christmas vibes uit waar we al het hele jaar op wachten.

pin
pin
pin
pin

Grappige nagels voor kerst

Als wij aan kerst denken, denken we aan plezier! Lachen om je favoriete oom die altijd valsspeelt tijdens een spelletje, pret om het recept dat een beetje mislukt is of gieren om de flauwe grappen van je zus. Feestvreugde alom, en dat kun je lekker doortrekken op je kerstnagels van dit jaar. We beloven dat deze grappige nagels kerst écht leuk maken.

pin
pin
pin
pin

🍪 Satisfyer op je kerstnagels? Onze grappige kerstkaarten zijn om te gieren!

Lekker makkelijk: kerst nagel stickers

Vind je al die kerstfiguurtjes superleuk, maar heb je met alle voorbereidingen voor de feestdagen simpelweg geen tijd? Dan zijn nagelstickers de oplossing! Daarmee tover je je kale klauwtjes binnen no time om tot spetterende kerstnagels. Even googelen en je hebt zo een kerstig velletje gevonden. Makkelijk, snel en vaak ook vriendelijk voor je portemonnee. En dat is ook geen onbelangrijk argument in de soms zo dure decembermaand. Je kunt er zelfs voor kiezen om eenmalig een gellak pakket (met een lamp en wat tools) aan te schaffen. Dan heb je niet alleen feestelijke nagels voor kerst, maar kun je jezelf altijd voorzien van een gezellig lakje. Tel uit je winst!

Kerstnagels cadeau geven

Het is natuurlijk heerlijk om jezelf te trakteren op een feestelijke set kerstnagels. Maar hoe leuk zou het zijn om deze feestdagen-voorpret te beleven met je beste vriendin, schoonzus of moeder? Onze supertip is dan ook om in de aanloop naar kerst nagels met een kerstdesign cadeau te geven. Tover een van onze kerst uitnodigingen om tot cadeaubon voor een bezoekje aan de nagelstylist. Of organiseer een kerstig avondje bij jou thuis, waarbij jullie elkaars kerstnagels lakken. Uiteraard onder het genot van een kerstkransje en jullie favoriete drankje. Zo gezellig!

Ook interessant voor jou: