Kerst 16 november 2020

Dit zijn de kerstkaartentrends van 2020!

Voor ons is kerst onlosmakelijk verbonden met kerstkaarten. En omdat die heerlijke tijd van het jaar er alweer aan zit te komen, kunnen we ook weer bijna kerstkaartjes versturen! Met behulp van onze kerstkaarten trends van 2020 kies je een trendy kerstkaart die helemaal past bij de stijl van nu. Pak er dus een kop warme chocolademelk bij, plof met een dekentje op de bank en doe inspiratie op voor jouw kerstkaart van 2020!

Kerstkaarten trend Magical Moments: sprookjesachtig en romantisch

Kerstkaarten trends 2020

Wat zou een witte kerst heerlijk zijn, met knisperende sneeuw onder je schoenen en een wonderlijk witte wereld van stilte om je heen. Maar al wordt het misschien geen witte kerst, met onze kerstkaarten trend Magical Moments waan je je even in deze prachtige setting. Onze designers combineren hierin romantische kleuren als poederroze en zachtblauw met (rosé)goud, sterretjes en veel wit. Deze sprookjesachtige kerstkaarten trend van 2020 past perfect bij onze papiersoort parelmoer, en de parelmoer enveloppen in de kleuren roze en wit. 

Bekijk hier de Magical Moments kerstkaarten.

Kerst trend Vintage Vibes in typische kerststijl

Traditionele kerstkaarten trend

Wie houdt er nou niet van die typische kerststijl! Nooit uit de mode en elke kerst weer van zolder te halen, dus deze trend is met recht een klassieker. Notenkrakers, kerstmannetjes, rood met groene kerstruiten, in de kerstkaarten trend Vintage Vibes is het allemaal volop aanwezig. Combineer je kerstkaart met onze papiersoorten oud-Hollands of Luxe Recycled en verzend ‘m in stijl met een (gratis!) rode envelop

Je vindt onze kerstkaarten in traditionele kerststijl hier.

Kerstkaarten trend Crazy Christmas: zoet en vrolijk!

Vrolijke kerstkaarten

Het is best een gekke tijd momenteel, maar wat ons betreft is dat een goed excuus voor een gekke kerstkaart! De kerstkaarten trend Crazy Christmas is precies wat je ervan verwacht. Vrolijke en zoete kleuren zijn gecombineerd met leuke illustraties, woordgrapjes en dieren als unicorns, katten en hondjes. En omdat toch alles kan, mogen zomerse elementen als flamingo’s natuurlijk niet ontbreken. Deze kerstkaarten trend van 2020 doet het mooi op een papiersoort als mat of linnen, en is helemaal af met een blauwe of roze envelop.

Hier vind je onze kerstkaarten in Crazy Christmas stijl.

Persoonlijke kerstkaart met Picture Perfect

Kerstkaart met foto 2020

In de kerstkaarten trends van 2020 mogen persoonlijke kerstkaarten niet ontbreken. In deze tijd is het namelijk wat lastiger om elkaar te kunnen zien, en ook de kerstdagen zullen anders dan anders zijn. Gelukkig ben je met het sturen van een kaartje even dicht bij elkaar. En met een lieve kerstkaarttekst en een mooie foto maak je je kaartje extra persoonlijk. Geef je kerstkaart ook een eigen twist door een kerstig kader, een ander lettertype en een mooie achtergrond toe te voegen in onze kaartmaker. Onze gratis papiersoort glans laat je foto’s trouwens het beste tot hun recht komen. En met je favoriete kleur envelop en een mooie sluitzegel maak je je kaart helemaal af.

Onze Picture Perfect kerstkaarten vind je hier.

Ook leuk om te lezen: Dit zijn de leukste ideeën voor een originele kerstfoto.

Woodland Wonders: kerstkaarten met natuurlijke elementen

Kerstkaarten hout natuur

Waar snuif je de kerstsfeer nou beter op dan tussen de dennenbomen? En daarvoor hoef je niet per se naar het bos of een kerstboomboerderij! Met onze trend Woodland Wonders laat je die kerstsfeer vol natuur gewoon bij iemand op de deurmat vallen. In deze kerstkaarten vind je bosdieren, hout, veel groen en sneeuw. Ook planten en droogbloemen horen bij deze mooie kerstkaarten trend van 2020. De papiersoort Luxe Recycled, gemaakt van 100% gerecycled papier, matcht goed bij deze kaarten. Net als onze natuurlijke en kraft enveloppen, die even duurzaam zijn. 

De kerstkaarten in Woodland Wonders stijl zijn hier te bekijken.

Stijlvolle en luxueuze kerstkaarten met Golden Glam

Stijlvolle luxe kerstkaarten 2020

Gezellig samen kerst vieren is natuurlijk het belangrijkste tijdens de feestdagen, maar een mooi gedekte tafel en schitterende kleding geven ook al veel kerstsfeer. En daar past de kersttrend Golden Glam perfect bij! Een beetje glitter, art-deco en goud geven deze kerstkaarten dat typische hotellobbygevoel. Ook bloemen, bladeren en donkere kleuren als navy en bordeaux zien we veel terug. Kies er de papiersoort glans of parelmoer bij en geef je kerstkaarten een gouden envelop voor de ultieme look.

De Golden Glam kerstkaarten vind je hier.

Verras met een cadeau bij je kerstkaart

Familie en vrienden vinden het al ontzettend fijn om een lieve kerstwens te ontvangen, maar met een cadeau erbij geef je helemaal een verrassing! Bij Kaartje2go vind je heel veel leuke kerstcadeaus voor bij je kaart, zoals chocola, wijn, een cadeaubon en nog veel meer leuks. Samen met jouw kerstkaart erbij maak je je kerstwens zo helemaal compleet.

Ook interessant voor jou: