Ga naar de inhoudGa naar het filter
Valentijnskaarten

Valentijnskaarten

Lieve valentijnskaart met illustratie van twee 'poepies'
Valentijnskaart 'you mean the world to me' met hartje
Valentijnskaart met spel en de tekst Jij won mijn hart
Valentijnskaart kat met hartenballonnen You're purrfect!
Lieve valentijnskaart rood hart
Valentijnskaart 'lots of love' kleurrijk
Leuke Valentijns cadeaus
Valentijnskaart koppel grappige bijtjes hartjes humor
Valentijnskaart brandend hart
Vrolijke Valentijnskaart vriendinnen I like you cherry much
Valentijnskaart met eigen foto en tekst Love you
Vrolijke typografische valentijnskaart love you bestie
Valentijnskaart achterkant speelkaart
Ondeugende valentijnskaart 'I licked it' aubergine emoji
Valentijnskaart uilen
Valentijnskaart I love you berry much aardbeienplantje
Valentijnskaart grote Love typografie
Valentijnskaart I love you beary much met beertje en hartjes
Valentijnskaart perfect Pair
Fotokaarten maken - begin met je eigen foto
Valentijnskaart met illustratie van twee zwanen
Stoute Valentijnskaart ‘I like you’ emoji’s perzik aubergine
Afko valentijnskaart met bitterballe voor een vriendin
Trendy valentijnskaart regenboog goud spetters foto proud
Stijlvolle valentijnskaart met foto en schuine gouden lijnen
Lieve valentijnskaart vlinders in de buik watercolor hartjes
  • Eenvoudig personaliseren
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
  • Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden

Valentijnskaarten maken en versturen

Valentijnsdag is toch wel hét moment van het jaar om een kaartje te sturen. Een kaartje sturen is altijd een goed idee, maar op 14 februari, de dag van de liefde maakt je boodschap natuurlijk extra veel indruk. Laat jouw liefste dus weten dat je gek op hem of haar bent en verstuur een valentijnskaartje.

Valentijnskaart met foto maken

Wil je je valentijnskaart echt persoonlijk maken? Stuur dan een valentijnskaart met foto. Een kaart met eigen foto is de manier om jouw valentijnskaartje echt uniek te maken en je liefde maximaal te verrassen. Je valentijnskaart krijgt vast een mooi plekje in huis als je er een foto op zet. 

Kies je voor een valentijnskaart met foto, dan kun je beginnen met een blanco kaart en je eigen foto uploaden. Daarna maak je je kaart helemaal zelf in de stijl die jij mooi vindt. Voeg bijvoorbeeld lieve figuren, een leuk lettertype en een prachtig fotokader om de foto toe. Je kunt natuurlijk ook een van onze bestaande valentijnskaarten kiezen. Dan is het uploaden van een leuke selfie en het schrijven van een lieve tekst al voldoende. Kun je echt niet kiezen welke foto je op de kaart wilt gebruiken? Upload ze dan allemaal en maak je eigen valentijnskaart met een fotocollage.

Heb je een leuke valentijnskaart gekozen en deze aangepast naar je eigen wensen? Dan is het tijd om er een leuke valentijnstekst op te schrijven. 

De leukste valentijnskaarten van 2024

Natuurlijk is het romantisch dat je voor je grote liefde de hoogste bergen en de diepste zeeën wilt doorkruisen. Maar voor het versturen van een valentijnskaart hoef jij de kou niet in. Je kunt namelijk heel eenvoudig je valentijnskaart online maken en versturen per post. Bij Kaartje2go vind je dan ook de leukste valentijnskaarten van 2024. De kaarten zijn er in veel verschillende stijlen, zodat we voor elke valentijn wel een leuk kaartje hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van grappige, romantische, ondeugende of originele valentijnskaarten? Natuurlijk mogen de schattige elementen ook niet ontbreken. Kies daarom voor een valentijnskaart met hartjes, kusjes, knuffels of schattige dieren. 

Wist je trouwens dat veel vriendinnen elkaar ook een valentijnskaart sturen om hun vriendschap te vieren? Kies een leuke valentijnskaart voor je bestie of bekijk onze vriendschapskaarten!

Voorbeeld van de ultieme valentijnskaart

Hoe maak je eigenlijk de perfecte valentijnskaart? Het antwoord op die vraag is natuurlijk afhankelijk van de geliefde die je verrast. Een roze kaart met een hart is een klassiek voorbeeld van een valentijnskaart. Maar je kunt nog genoeg andere valentijnskaart inspiratie opdoen. Scroll bijvoorbeeld door onze galerij en selecteer het valentijnskaart voorbeeld dat het beste bij jou en je valentijn past. Ook wat betreft tekst inspiratie voor een valentijnskaart kun je een kijkje nemen in onze galerij. Of lees ons artikel over romantische liefdesquotes; daar vind je vast een valentijnsboodschap die als voorbeeld voor jouw persoonlijke kaartje kan dienen. Zo schiet Cupido ongetwijfeld raak! 

Supergrote valentijnskaarten en romantische cadeaus - voor oneindige liefdes

Wil je dit jaar je geliefde eens extra verrassen? Kies dan voor een supergrote valentijnskaart om te laten zien hoe groot jouw liefde is. Onze grootste kaart is maar liefst 21 x 30 centimeter groot! Genoeg ruimte voor een supergrote foto of een lange romantische liefdesbrief.

Wil je helemaal een groot gebaar maken? Dan kun je ook een cadeau bij je valentijnskaart versturen. Met een goede fles wijn of een heerlijke fles bier bezorg je jouw valentijn een fantastische dag. Onze verrukkelijke chocola, schitterende sieraden  en liefdevolle bloemzaadjes zijn ook een fantastisch idee. Deze cadeaus passen bovendien ook nog eens gewoon door de brievenbus. Wat zal jouw valentijn in de wolken zijn op 14 februari!

Je valentijnskaart anoniem sturen

Heb je een crush op iemand en wil je dit ongemerkt laten weten? Stuur je geheime liefde dan een anonieme valentijnskaart! Met een valentijnskaart zonder naam erop, verras je de ontvanger pas echt. Want van wie kan hij of zij nu een kaart ontvangen hebben? Een anonieme valentijnskaart is dan ook de manier om je liefde te laten spreken, zonder dat de ontvanger weet van wie hij of zij een kaartje heeft gekregen. Plaats trouwens geen foto op je anonieme valentijnskaart, want dan weet de ontvanger meteen wie zijn stille aanbidder is ;-)

Kaartje2go verstrekt geen gegevens van de "verstuurder" aan de "ontvanger" tenzij in ons oordeel de kaart aanstootgevend, kwetsend of onwettig is. Meer informatie hierover kun je lezen in onze privacyverklaring​.

Natuurlijk kun je je liefde ook wél kenbaar maken door je naam in de valentijnskaart te zetten. Extra leuk is het dan om ook de naam van je valentijn op de voorkant te zetten. Kijk hiervoor eens bij onze valentijnskaarten met naam.

Tekst op je valentijnskaart

Uiteindelijk draait Valentijnsdag om lieve gebaren (en chocola). Maar je kaart is pas echt af met een lieve tekst voor valentijn waarin je vertelt hoeveel je van hem of haar houdt. Maar hoe schrijf je een romantische boodschap om te laten weten hoe speciaal iemand voor je is? Wij hebben alvast een paar leuke valentijnsboodschap voorbeelden voor je bedacht:

  • Jij bent zo leuk
  • Wil je mijn valentijn zijn?
  • Jij hoort bij mij, Naam
  • Naam, ik hou van jou
  • Je bent een schatje!

Merk je dat je de tekst op je valentijnskaart voor hem of voor haar maar blijft herschrijven? Kijk dan voor inspiratie eens bij onze valentijnsquotes!

Valentijnsdag valt dit jaar op een woensdag. Op zondag en maandag bezorgt PostNL helaas niet. Alle kaarten die voor maandag 21:00 uur besteld worden versturen we nog dezelfde dag. Let er wel op dat het erg druk is bij de post. Wil je er zeker van zijn dat jouw kaartje optijd aan komt, plaats je bestelling dan een paar dagen eerder en voeg de extra adresregel 'Pas openenen op Valentijnsdag' toe. Je kunt ook kiezen voor avondbezorging met Trunkrs. Laat je dus niet tegenhouden en stuur jouw geliefde een mooie valentijnskaart met eventueel een leuk cadeau!

Er zijn twee mogelijkheden voor het versturen van je valentijnskaart:

  • Bestel de kaart eerder in de week (bijvoorbeeld op donderdag 8 februari of vrijdag 9 februari) en kies ervoor om de valentijnskaart rechtstreeks te laten bezorgen bij de ontvanger op zaterdag. Gebruik eventueel de extra adresregel om jouw geliefde te laten weten de envelop pas woensdag open te maken.

  • Bestel de kaart in de loop van de week en laat hem een paar dagen voor Valentijnsdag bij je thuis bezorgen. Kies voor een pakketje kaarten (met 1 stuks) en ontvang de kaart zonder adres erop, inclusief een blanco envelop. Geef de kaart vervolgens zelf aan je geliefde. Zo kun je meteen zijn of haar reactie zien! Bij deze optie heb je de meeste kans dat jouw kaart ook echt op Valentijnsdag gegeven wordt.

Een valentijnskaart maak en verstuur je eenvoudig en snel via onze website. Kies een bestaande kaart uit de collectie of ontwerp je valentijnskaart helemaal zelf. Maak gebruik van de handige filters (stijl, thema, kleur en geslacht van de ontvanger) en vind razendsnel de perfecte valentijnskaart. 

Personaliseer de kaart door leuke figuren en kaders toe te voegen. Upload een eigen foto en schrijf een lieve tekst in de kaart. Zo maak je in een mum van tijd een bijzondere valentijnskaart die jouw geliefde nog lang bij zal blijven.

Jazeker, en dat is echt supergemakkelijk! Upload bijvoorbeeld een mooie foto van jou en je geliefde via de computer of social media om je eigen valentijnskaart met foto te maken. Je kan de foto als achtergrond gebruiken of meerdere foto’s toevoegen om een leuke collagekaart te maken.

Ja, dat kan! Nadat je het bestelproces van je leuke valentijnskaart hebt doorgelopen, kom je in het adresboek terecht. Hier kun je het adres invullen waar we je kaart naartoe kunnen versturen. Vul hier je eigen adresgegevens in en wij zorgen ervoor dat de kaart bij jou door de brievenbus komt. Let er wel op dat je bij een rechtstreeks verstuurde kaart je eigen adres achter op de kaart krijgt. Je kaart wordt bij deze verzendwijze namelijk verstuurd in een vensterenvelop. Wanneer je dit niet wilt kan je het beste kiezen voor de verzendwijze thuis ontvangen, hierbij wordt de kaart in een pakket verstuurd met een extra envelop. Zo kun jij je leuke valentijnskaart in persoon aan jouw crush of partner overhandigen. Je ziet gelijk de verraste blik, win-win! 

Ja, zeker weten! Bij Kaartje2go kun kiezen uit leuke, verrassende en romantische cadeaus. Combineer een valentijnskaart met een cadeau en geef bijvoorbeeld een lekkere chocolade of een verzorgingsproduct als verrassing.

De cadeaus passen bijna allemaal door de brievenbus, behalve de flessen drank (dat wordt een zooitje). Er hoeft dus niemand thuis te zijn voor de bezorging. Bestel je een fles wijn, champagne of bier, dan wordt je van de bezorging door PostNL op de hoogte gehouden. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.