Valentijn 5 februari 2024

Stoute quotes en teksten: spicy!

Stoute quotes

Zitten jullie nog midden in die hysterische verliefdheid of kan jouw relatie juist wel een klein pepertje gebruiken? In beide gevallen kan een stoute quote wonderen doen. En onder het mom van je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, hebben wij een artikel geschreven boordevol dubbelzinnige, spannende en stoute quotes. Kies je favoriet, schrijf ‘m in een appje of op een kaart voor je partner en wacht zijn of haar reactie af. Als de vonken er daarna niet van afvliegen, kunnen jullie er op z’n minst samen om lachen. Een win-winsituatie als je het ons vraagt. Lees je mee?

Wat zijn stoute quotes?

Stoute spreuken hoeven helemaal niet plat en ordinair te zijn. Juist niet! Het kan een liefdesverklaring met een pikante twist zijn, een suggestief zinnetje, of een kleine inside joke tussen jou en je partner. Veel koppels hebben namelijk geheimtaal als het gaat om slaapkamerplezier. Deze grappige termen of zinnen zijn hartstikke leuk om op een kaartje te schrijven. Maar je kunt bij een stoute quote ook denken aan een stukje tekst uit een serie of liedje, zoals “I kissed a girl, and I liked it” van Katy Perry.

Stoute quotes

Hot & spicy, vlammend, ondeugend en een tikkeltje pikant… deze teksten maken gegarandeerd iets in je los. En ook in je partner, wat deze quotes perfect maakt voor op een kaartje. We hebben de allerleukste voor je verzameld, en hebben tijdens dit proces regelmatig met rode koontjes gegniffeld.

 

 

 Leuke stoute teksten voor hem

🔥 Geïnspireerd door deze stoute quotes? Schrijf je favoriet op een valentijnskaartje voor mannen.

Grappige stoute teksten voor haar

🌶️ Zomaar een spicy kaartje sturen? Schrijf je ondeugende quote dan op een liefdeskaart.

Dubbelzinnige quotes: heb jij een dirty mind?

Mensen met een dirty mind kunnen in hele normale zinnen iets sensueels zien. Je kunt hier niets aan doen, je brein maakt nou eenmaal van iets onschuldigs, iets ondeugends. Onderstaande stoute quotes zijn dus op het eerste gezicht helemaal niet zo ondeugend. Maar met een dirty mind krijgen ze toch een pikant sausje.

 

Stoute quotes voor op je valentijnskaart

Je kunt natuurlijk te pas en te onpas strooien met stoute teksten. Lekker doen! Maar als we toch een dag moeten uitlichten waarop deze pikante berichten het best tot hun recht komen, is het Valentijnsdag. Onderstaande ondeugende quotes, teksten en spreuken zijn dus perfect voor op je valentijnskaartje.

 

🍑 Hier vind je onze ondeugende valentijnskaarten voor een complete (en spannende) verrassing!

Zo maak je je stoute teksten extra pikant

Heb je het perfecte kaartje gevonden, en je favoriet van de stoute quotes aan de binnenkant geschreven? Met deze drie tips maak je het nog een tikkie extra vlammend:

  1. Gebruik suggestieve emojis, zoals 🍑🌶️🐱🍩👈🔥
  2. Besprenkel het kaartje met het parfum dat je altijd draagt. 
  3. Een klassieker voor de dames: een lippenstiftkusje in de kaart.

Jullie eigen ondeugende teksten

We hielpen je met plezier op weg met deze stoute quotes. Maar de grootste inspiratiebron voor deze vlammende berichten zijn jullie natuurlijk zelf. Bijna ieder koppel heeft wel speciale benamingen voor lichaamsdelen of spannende handelingen. Die geheimtaal maakt je kaartje niet alleen muy caliente, maar ook onwijs persoonlijk. Neem dus eens een duik in jullie sexy woordenboek en verras je lover op Valentijnsdag of gewoon zomaar, omdat het kan. Zoek je nog inspiratie voor jullie date op Valentijnsdag? Bekijk dan ons blogartikel met Valentijnsdag date ideeën.

Ook interessant voor jou: