Kerst 25 oktober 2021

Dit zijn de kerstkaartentrends van 2021!

kerstkaarten trends 2021

Voor ons kan kerst niet vroeg genoeg beginnen. En je verwacht het niet, maar leuke kerstkaarten trekken natuurlijk altijd onze aandacht. Onze designers maken dagelijks nieuwe kaartjes, en blijven dus graag op de hoogte van de nieuwste trends. Ze hebben daarom nu alvast de trends rond de kerstkaarten van 2021 voor je samengesteld. Kijk je mee naar alle nieuwe en leuke stijlen van dit jaar?

liefdevolle kerstkaarten 2021

Kerstkaarten trend van 2021: liefdevolle kerstkaartjes

Iedereen kan wel een beetje extra liefde gebruiken toch? Met de liefdevolle kerstkaartjes stuur je gemakkelijk wat liefde in het rond. Hartjes, gezellige lichtjes en dikke kerstknuffels zijn het dan ook helemaal in deze trend. Verder zie je veel rood en goudlook terug, maar ook donkere groen- en blauwtinten geven dat warme kerstgevoel. Om iemand even een hart onder de riem te steken of gewoon een warme kerstgroet te sturen. Onze liefdevolle kerstteksten en gratis rode enveloppen passen trouwens perfect bij deze mooie kaartjes.

💖 Bekijk hier onze liefdevolle kerstkaartjes.

funky kerstkaarten

Funky kerstkaarten als trend van 2021

Kan het jou eigenlijk niet gek genoeg zijn als het gaat om je kerstgroet? Kies dan voor een van de funky kerstkaarten dit jaar! Een kerstkaart met een dikke knipoog gaat namelijk sowieso zorgen voor een glimlach bij de ontvanger. Denk bij deze kerstkaarten trend van 2021 aan grappige dieren en illustraties, felle kleuren, leuke woordspelingen en veel vrolijkheid. En waar je normaal gesproken niet voor een felle kleur envelop zou gaan voor je kerstkaarten, misstaat een roze of blauwe envelop hier zeker niet. 

🦩 Onze funky kerstkaarten vind je hier. 

chique kerstkaarten

Chique kerstkaarten voor een stijlvolle kerst

Dat heerlijke hotellobbygevoel, dat krijgen wij van de kerstkaarten trend chic! Met veel donkere kleuren als blauw en groen, gecombineerd met goud, een beetje art deco en glitter wordt je kerstkaart dit jaar zo heel stijlvol. Wat verder opvalt zijn de stijlvolle letters en grote cijfers om de kerstkaart een heel eigen twist te geven. Maak je chique kerstkaart af met de papiersoort parelmoer of linnen en een gouden envelop.

✨ Hier vind je alle chique kerstkaarten.

naturel kerstkaarten

Kersttrend naturel: bladeren, aardetinten en gerecyclede materialen

Vind je het met kerst heerlijk om de natuur in te gaan en houd je van natuurlijk kleuren en materialen? Ga dan voor de kerstkaarten trend naturel. Aardetinten als beige, terracotta en blush gaan hier samen met bladeren, dennentakken, droogbloemen en eucalyptus. Ook materialen als linnen en hout passen er goed bij. Deze trend is trouwens de perfecte match met ons gerecyclede papier en enveloppen, want zo blijf je dicht bij de natuur. 

🌱 De kerstkaartjes met de trend naturel zijn hier te vinden.

kerstkaarten trend 2021 magisch

Magische kerstkaarten met ijsblauw, zilver en wit

Een heerlijke winterse wandeling in de sneeuw, misschien kom je zelfs een hertje of eekhoorntje tegen… Krijg je er al helemaal zin in als je eraan denkt? Ga dan voor een van onze magische kerstkaarten. Sneeuw, bosdieren en dromerige landschappen zijn het helemaal in deze stijl. En gecombineerd met kleuren als ijsblauw, zilver, blush en veel wit wordt jouw kerstkaart echt een magisch kerstfeestje. Kies er de papiersoort parelmoer bij en de zilveren envelop, en je maakt je sprookjesachtige kerstgroet compleet.

❄️ Shop de kerstkaarten met magische look hier.

klassieke kerstkaarten

Kerstmannetjes, zuurstokken en rood voor een knusse kerstkaart

It’s the most wonderful time of the year! Horen we alleen het deuntje al, dan denken wij kerstmannetjes, zuurstokken en een vintage look. Van de knusse kerstkaarten als trend van 2021 krijgen wij dan ook echt dat gezellige kerstgevoel. En het mag gerust een beetje overdreven in deze trend, want het gaat tenslotte om kerst! De notenkrakers, kerstkransen, warme sokken en kerstkoekjes vliegen je dus om de oren. Combineer je kerstkaart met een gratis rode envelop en de papiersoort oud-Hollands. Dat wordt een knusse kerstgroet!

🎅 De knusse kerstkaartjes zijn hier te vinden.

Leuke en handige extra’s bij Kaartje2go

Wist je dat je bij ons leuke extra’s kunt vinden om je kaartje nog persoonlijker kunt maken of gemakkelijker kunt versturen? Met onze sluitzegels liggen je kerstkaarten bijvoorbeeld als een klein cadeautje op de deurmat. En onze handige adresverzoeker zorgt ervoor dat je adresboek in een mum van tijd volstroomt met de adressen van familie en vrienden. Verder kun je kiezen voor gratis rode enveloppen voor bij kerstkaarten of nieuwjaarskaarten. Maar let wel op, want op is op! Als laatste krijg je ook bij Kaartje2go korting op je postzegel in december. Kerstkaartje sturen wordt zo echt een feestje!