Kerst 20 november 2019

Dit zijn de kerstkaarten trends van 2019!

Donkerblauw met goud, klassiek groen met zuurstokken, ijskristallen met glitters; met onze kerstkaarten trends van 2019 stuur jij dit jaar een trendy kerstkaart! Onze designers speurden de kerstbeurzen en het internet weer af voor de 5 leukste trends van het moment. Met de volgende trends vallen bij je familie en vrienden straks de leukste kerstkaarten op de deurmat.

Kerstkaarten trends 2019

1. Kerstkaarten trend Winter Wonderland

Kan het jou niet koud genoeg zijn rond de feestdagen en droom je van een witte kerst? Dan passen de Winter Wonderland kerstkaarten helemaal in jouw straatje. Sneeuw en ijskristallen worden hierin gecombineerd met dennentakken, boompjes en dieren. Ook zie je de kleuren lichtblauw, wit en goud hierin terug. En deze kerstkaart trend past perfect bij ons parelmoeren papier en de witte of roze enveloppen. Walking in a Winter Wonderland!

Hier vind je de Winter Wonderland kerstkaarten.

Kerstkaarten 2019

2. Traditioneel of nostalgisch met Cozy Christmas

Vier jij de feestdagen het liefst zoals in de bekende kerstfilms? Ga dan voor een van de Cozy Christmas kerstkaarten. Deze kerstkaartentrend van 2019 zit vol Britse, traditionele kerstkaarten en nostalgische, speelse kerstkaarten. De traditionele kerstkaarten herken je aan het gezellige ruitpatroon, de dennenappels en de hulst. Ga je liever voor wat speelsere kerstkaarten voor je dierbaren? Kies dan een kaart met notenkrakers, een kerstboom op de auto of winterse figuurtjes. Ons oud-Hollandse papier en de (gratis!) rode enveloppen maken het helemaal af.

Bekijk de Cozy Christmas kerstkaarten hier!

Trendy kerstkaarten 2019

3. Beestachtig botanisch: kerstkaarten trend Jungle Bells

Als je denkt dat alleen de winter, rode of gouden kerstballen en kerstmannen bij kerst horen heb je het mis! Dit jaar mag je namelijk ook helemaal losgaan als je weg bent van de botanische look. Met de kerstkaarten trend Jungle Bells haal je de wildernis naar je kerstkaart met botanische bladeren, dierenprints, aapjes en tijgers. Het goud en zwart maken je kerstkaart extra stijlvol. Onze papiersoort parelmoer en gouden enveloppen passen hier perfect bij.

Hier kun je de Jungle Bells kerstkaarten vinden!

Kerstkaarten 2019

4. Kerstkaarten trend Luxurious Christmas

Als jouw kersttafel er elk jaar weer uitziet om door een ringetje te halen, dan zijn de stijlvolle kerstkaarten van de trend Luxurious Christmas vast helemaal jouw ding. Donkerblauw, groen en rood staan hierin centraal, met royale accenten goud, bladeren en een vleugje art deco. Je laat het goud trouwens extra de show stelen met een gouden envelop. En ons parelmoeren papier geeft het geheel die laatste luxueuze twist!

Bekijk onze Luxurious Christmas kerstkaarten hier.

Kerstkaarten trends 2019

5. Persoonlijke kerstkaarten met de trend Picture Perfect

Wil jij je kerstkaart dit jaar extra persoonlijk maken? Ga dan voor de kerstkaarten trend Picture Perfect! Foto’s staan namelijk centraal in deze kerstkaarten, in combinatie met wit en subtiele gouden details. Maak dus een kerstige foto met je partner, huisdier of gezin en verras je dierbaren. Tip: Met de papiersoort glans komen je foto’s nog beter tot hun recht. En de gouden details vallen extra op wanneer je jouw kaarten verstuurt in onze gouden enveloppen.

Bekijk hier de Picture Perfect kerstkaarten.

Geef iemand iets extra’s met een cadeau bij je kaart.

Met een van de kerstkaarten trends van 2019 bezorg je jouw dierbaren een kerstkaart die helemaal bij jouw stijl past. En als iemand deze kerst iets extra’s verdiend, is een cadeau bij je kerstkaart een mooi gebaar. Wat dacht je van een goede fles wijn, een reep chocola of een leuke cadeaubon?

Ook interessant voor jou: