Geboorte 24 juli 2023

21x geboortekaartjesteksten die niet zoetsappig zijn!

tekst geboortekaartje niet zoetsappig

Staat jullie babykamer bol van de stoere dieren, en krijg je stiekem de kriebels van teksten over ‘tien kleine vingertjes en tien kleine teentjes’? Dan willen je partner en jij jullie babynieuws vast ook wat minder lieflijk op het geboortekaartje neerzetten. En wij begrijpen dat supergoed! Niet iedereen houdt namelijk van een kaartje vol zoetigheid, regenboogjes en glitters. En geen zorgen, want wij denken graag met je mee. We verzamelden 21x een tekst voor op een geboortekaartje die niet zoetsappig is, zodat jullie geboortekaartje echt bij jullie past. Lees je mee?

Geboortekaartje tekst die niet zoetsappig is: onze teksttips

Naast zoete beschrijvingen vol liefde en geluk zijn er nog genoeg invalshoeken om jullie babynieuws mee aan te kondigen. Houden jullie van reizen en leuke dingen beleven, schrijf dan over de avonturen die jullie samen willen aangaan. Of deel een mooie levensles om mee te geven aan je kindje. Wij tippen je een paar niet zoetsappige teksten voor je geboortekaartje die je zó kunt overnemen. 

Stoere tekst voor het geboortekaartje van je zoon of dochter

Voel jij nu al aan je (vrucht)water dat er een stoer druktemakertje in je buik zit, dan kun je hier de tekst van het geboortekaartje ook op aanpassen. Een stoere tekst voor het geboortekaartje van je zoon of dochter is bijvoorbeeld heel passend! We verzamelden een aantal teksten die vast heel tof zijn voor op jullie kaartje.

👶🏽 Tip: Bekijk hier ook onze stoere geboortekaartjes! 

Grappige geboortekaartjes tekst

Er is niets zo verfrissend in het leven als een fijne glimlach op z’n tijd! En wil je dat nou ook aan jullie kindje meegeven, dan is een grappige tekst op jullie geboortekaartjes misschien wel een schot in de roos. De volgende grappige teksten zijn om van te gniffelen zo leuk.

👶🏻 Heb je onze grappige geboortekaartjes al eens gezien? 


👼🏽 Leuk: hier vind je meer grappige geboortekaartjesteksten!

Nog meer handige teksttips

En, hebben deze niet zoetsappige teksten voor op een geboortekaartje de glitterteksten een beetje overtroffen? Wij hopen het! Meer leuke en handige teksttips vind je trouwens in een van de volgende artikelen.  

🎁 33x korte geboortekaartjesteksten over bezoek
🚫 Dit zijn de fouten op geboortekaartjes die je liever niet wilt maken!
🚀 De tofste korte teksten voor op een geboortekaartje

Ook interessant voor jou: