Geboorte 3 april 2023

Tekst geboortekaartje bezoek: 33 korte tekstjes over kraambezoek

tekst geboortekaartje bezoek

Als je baby straks geboren is, wil je waarschijnlijk dolgraag je kleintje showen aan de hele wereld! Of misschien wil je eerst nog even in de bubbel van je kleine gezinnetje blijven… Ben je op zoek naar teksten voor je geboortekaartje die over bezoek gaan? We geven je een paar mooie tips om dit zo subtiel mogelijk op je geboortekaartje te zetten, zodat je superenthousiaste familieleden en vrienden niet onaangekondigd langskomen – en je misschien wel enige dutje van de dag komen verstoren 😉 En geef je een kraamfeest, ook dan hebben we een aantal leuke teksten voor je.

👶🏾 Tip: Bekijk ook onze collectie geboortekaartjes!

Tekst geboortekaartje bellen voor bezoek

Superleuk natuurlijk, die kraamvisite, maar liever niet aangekondigd. Dit kun je voorkomen door een van onderstaande tekstjes op je kaartje te zetten.

🧡 Leestip: 10 leuke ideeën voor het bewaren van je geboortefelicitatiekaartjes.

Tekst geboortekaartje bezoek thuis

Bezoek thuis kan enorm overweldigend zijn als je net een kleintje hebt en nog aan het nieuwe ritme moet wennen. Met deze tekstjes kun je de kraamvisite toch een hint geven wanneer ze het beste kunnen langskomen.  

Tekst geboortekaartje kraamfeest / kraamborrel

Een kraamfeest of kraamborrel is een slimme en leuke manier om jullie kleine wondertje te vieren. Zo ontvang je alle visite in één keer, precies op het moment dat het jullie het beste uitkomt.

🧡 Wil je een select groepje uitnodigen voor je kraamfeest? Met inlegvellen in je geboortekaartje los je dat makkelijk op!

Tekst geboortekaartje bezoek ziekenhuis

Als jullie hummeltje te vroeg geboren is, of om andere redenen nog even in het ziekenhuis moet blijven, wil je dat laten weten aan vrienden en familie. Met deze tekstjes maak je duidelijk of ze wel of niet langs kunnen komen voor kraambezoek in het ziekenhuis.

Tekst geboortekaartje geen bezoek

Willen jullie als kersverse ouders liever niet meteen kraamvisite over de vloer? Welke reden je hiervoor ook hebt, met deze tekstjes is het helemaal duidelijk!

Zoek je nog meer inspiratie voor teksten die je op je geboortekaartje kunt zetten? Tussen de volgende artikelen zit vast een tekst die helemaal bij jullie past!

🩷 46x mooie teksten voor het geboortekaartje van je dochter
🩵 24x geboorteteksten voor als jullie een zoon verwachten
👶🏾 Korte tekstjes en quotes voor op een geboortekaartje
🎵 Songtekst voor op jullie geboorteaankondiging
🧸 Grappige tekstjes voor op een geboortekaartje

Ook interessant voor jou: