Valentijnskaarten
ValentijnskaartenAll you need is love en een persoonlijk kaartje

Tips: start met eigen foto  |  cadeaus 🎁

Valentijnskaart From my head tomatoes
Valentijnskaart I've bean thinking about you
Valentijnskaart Owl always love you
Valentijnskaart thank you bedankt vriendschap i love you
Leuke Valentijns cadeaus
Fotokaarten maken - begin met je eigen foto
  • Als beste getest!
  • CO2-neutraal gedrukt
  • Voor 20.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd!
Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 15035 beoordelingen

Valentijnskaarten maken en sturen

Hét moment van het jaar om een kaartje te sturen is toch wel 14 februari: Valentijnsdag! Laat de liefste dus weten dat je gek op hem of haar bent en verstuur een valentijnskaartje. Een kaartje sturen is altijd een goed idee, maar op de dag van de liefde maakt je boodschap natuurlijk extra veel indruk. Stuur bijvoorbeeld anoniem een valentijnskaart of maak een persoonlijke valentijnskaart met je naam. Wist je trouwens dat veel vriendinnen elkaar ook een valentijnskaart voor hun vriendschap sturen? Kies een leuke valentijnskaart of ga voor een van onze vriendschapskaarten!

De leukste valentijnskaarten van 2021 

Bij ons vind je de leukste valentijnskaarten van 2021. Je kunt je valentijnskaart online maken en door ons laten versturen per post. Ga bijvoorbeeld voor een supergrote valentijnskaart en verras je geliefde dit jaar extra groots. Onze grootste kaart is maar liefst 21x30 cm groot! Je kunt natuurlijk ook voor een klein kaartje gaan, want met een lieve tekst laat je pas echt weten hoeveel je van iemand houdt. Onze valentijnskaarten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zodat we voor elke valentijn wel een leuk kaartje hebben. Wat dacht je van grappige, romantische, klassieke of originele valentijnskaarten? Natuurlijk mogen de schattige elementen niet ontbreken op je kaart. Ga bijvoorbeeld voor een valentijnskaart met dieren, hartjes of kusjes. 

Wist je trouwens dat je ook een cadeau bij je valentijnskaart kunt versturen? Kies bijvoorbeeld voor een goede fles wijn of bier, heerlijke chocola of een cadeaubon. Jouw valentijn zal in de wolken zijn op 14 februari! Wil jij graag een valentijnskaart met foto sturen? Maak dan je eigen kaart met foto.

Valentijnskaart met foto

Wil je je valentijnskaart echt persoonlijk maken? Stuur dan een valentijnskaart met foto! Zo maak je je valentijnskaartje uniek en zal je liefde erg verrast zijn. Ook krijgt je valentijnskaart vast een mooi plekje in huis als je er een foto op zet. Als je voor een valentijnskaart met foto kiest, kun je zelf beginnen met een blanco kaart en je foto plaatsen. Vervolgens maak je je kaart helemaal in je eigen stijl met figuren en een leuk lettertype. Je kunt natuurlijk ook een van onze bestaande valentijnskaarten kiezen. Voeg dan alleen nog een leuke foto toe en schrijf er een lieve tekst in. Kun je niet kiezen tussen al jullie foto’s? Dan is een valentijnskaart met een fotocollage een leuk idee. 

Je valentijnskaart anoniem sturen

Heb je een crush op iemand en wil je dit ongemerkt laten weten? Stuur dan een anonieme valentijnskaart! Met een anonieme valentijnskaart kun je namelijk je liefde betuigen, terwijl de ontvanger niet weet van wie hij een kaartje heeft gekregen. Bij ons stuur je je valentijnskaarten altijd anoniem, want we zetten je naam en adres niet op de kaart. Met een valentijnskaart zonder naam verras je de ontvanger pas echt. Want van wie kan hij of zij nu een kaart ontvangen hebben? Plaats trouwens geen foto op je anonieme valentijnskaart, want anders weet de ontvanger wie zijn stille aanbidder is ;-) Natuurlijk kun je je liefde ook wél kenbaar maken door je naam in de valentijnskaart te zetten. Extra leuk is het dan om ook de naam van je valentijn op de voorkant te zetten. Kijk hiervoor eens bij onze valentijnskaarten met naam.

De ontvanger heeft wel altijd het recht om bij ons op te vragen van wie de kaart afkomstig is. Wij zijn vanuit de wet verplicht om deze informatie vrij te geven. Meer informatie hierover kun je lezen in onze privacyverklaring​.

Tekst op je valentijnskaart

Heb je een leuke valentijnskaart gekozen en deze aangepast naar je eigen wensen? Dan is het tijd om er een leuke valentijnstekst op te schrijven. Je kaart is namelijk pas echt af met een lieve tekst voor valentijn. Wij hebben alvast een paar leuke tekstjes voor je bedacht:

  • Jij bent zo leuk

  • Wil je mijn valentijn zijn?

  • Jij hoort bij mij, Naam

  • Naam, ik hou van jou

  • Je bent een schatje!

Merk je dat je de tekst op je valentijnskaart voor hem of voor haar maar blijft herschrijven? Kijk dan voor inspiratie eens bij onze valentijnsteksten en liefdesgedichten!

Hoe is Valentijnsdag ontstaan?

Het is niet helemaal zeker, maar het schijnt dat Valentijnsdag is ontstaan naar aanleiding van Priester Valentinus. Hij moest op 14 februari 270 de doodstraf ondergaan. Het verhaal gaat dat hij een boodschap voor de blinde dochter van de stadhouder achterliet met de tekst ‘Van je Valentijn’. Toen de dochter dit briefje vasthield, kon ze ineens weer zien en de tekst lezen! 

Met de kaarten van Kaartje2go is er altijd wel een reden om een kaartje te sturen. Naast valentijnskaarten vind je bij ons ook liefdekaarten, zodat je iemand kunt laten weten dat je aan hem of haar denkt. Heb je toch nog iets goed te maken voordat het Valentijnsdag is? Laat weten dat het je spijt met een sorry-kaart! En als laatste kun je natuurlijk ook zomaar een kaartje sturen.

Hoe zit het met de bezorging rond Valentijnsdag 2021?

Een Valentijnsdag op een zondag middenin een corona epidemie. Dit jaar is op zijn zachtst gezegd geen normale Valentijnsdag. Maar dit is juist het jaar om extra stil te staan bij de liefde. Stuur jouw geliefde daarom een mooie valentijnskaart met eventueel een leuk cadeau. Hoe zit het precies met de bezorging dit jaar? Voor de bezorging van de kaarten werken wij samen met PostNL. PostNL bezorgd geen kaarten op zondag en maandag, de rest van de week wel. Jouw kaart en eventuele cadeau kunnen dus gewoon bezorgd worden op bijvoorbeeld de vrijdag en zaterdag voor Valentijnsdag.

Hoe kan ik dan het beste een Valentijnskaart/cadeau versturen?

Er zijn twee mogelijkheden voor het versturen van je valentijnskaart:

  • Bestel de kaart eerder in de week, bijvoorbeeld op donderdag of vrijdag, en kies ervoor om de valentijnskaart zaterdag rechtstreeks te laten bezorgen (een dag voor valentijnsdag). Tip: gebruik de extra adresregel om jouw geliefde te laten weten het pakketje pas zondag open te maken.

  • Bestel de kaart in de loop van de week en laat hem een paar dagen voor Valentijnsdag bij je thuis bezorgen. Als je voor een losse kaart kiest ontvang je de kaart zonder adres achterop met een blanco envelop. Geef vervolgens de kaart zelf aan je geliefde, zo zie je direct de reactie! Dit is de meest veilige optie omdat er, tijdens corona, af en toe vertragingen kunnen ontstaan bij PostNL.

Hoe maak je een valentijnskaart?

Een valentijnskaart maak je op een makkelijke, leuke en snelle manier via onze website. Je hebt twee keuzes. Selecteer een mooie bestaande kaart en personaliseer deze of maak zelf je eigen valentijnskaart. Voeg de leukste figuren, kaders en teksten toe en stuur jouw geliefde de de meest bijzondere kaart die hem of haar nog lang zal bijblijven. In het menu maak je handig gebruik van filters om zo de juiste valentijnskaart te vinden. Kies bijvoorbeeld voor het geslacht van de ontvanger, stijl, thema, kaartsoort en meer. Binnen een mum van tijd heb jij een mooie kaart gemaakt.

Kan ik een valentijnskaart met foto maken?

Dat kan zeker! Kies er dan voor om je eigen valentijnskaart met foto te maken. Upload bijvoorbeeld een mooie foto van jou en je geliefde via je computer of social media. Dit is makkelijker dan je denkt en lukt iedereen. Je kan de foto als achtergrond gebruiken of meerdere foto’s toevoegen om een leuke collage te maken. Maak de kaart persoonlijk door een tekst toe te voegen. Vertel bijvoorbeeld hoeveel jouw partner voor jou betekent. 

Wanneer komt mijn valentijnskaart aan?

Als je je valentijnskaart op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, wordt hij dezelfde dag nog verzonden. Normaal gesproken wordt het kaartje de volgende dag bezorgd. In verband met corona kan het nu iets langer duren. Voor de bezorging van de valentijnskaarten werken wij samen met PostNL. Momenteel houden we 1 tot 3 werkdagen voor PostNL om de post te bezorgen. Stuur de kaart direct naar het adres van de ontvanger, zo is de kans groot dat je kaart op tijd aankomt voor valentijnsdag.

Tip: Bestel op tijd, in verband met corona kan er vertraging ontstaan bij PostNL.

Kan ik ook een valentijnskaart naar mijn eigen adres versturen?

Ja, dat kan! Nadat je het bestelproces van je leuke valentijnskaart hebt doorgelopen, kom je in het adresboek terecht. Hier kun je het adres invullen waar we je kaart naartoe kunnen versturen. Vul hier je eigen adresgegevens in en wij zorgen ervoor dat de kaart bij jou door de brievenbus komt. Let er wel op dat je bij een rechtstreeks verstuurde kaart je eigen adres achter op de kaart krijgt. Je kaart wordt bij deze verzendwijze namelijk verstuurd in een vensterenvelop. Wanneer je dit niet wilt kan je het beste kiezen voor de verzendwijze thuis ontvangen, hierbij wordt de kaart in een pakket verstuurd met een extra envelop. Zo kun jij je leuke valentijnskaart in persoon aan jouw crush of partner overhandigen. Je ziet gelijk de verraste blik, win-win! 

Kan ik ook een valentijnskaart met cadeau versturen?

Bij Kaartje2go kun je ook kiezen voor leuke cadeaus. Combineer een valentijnskaart met een cadeau. Geef bijvoorbeeld lekkere chocolade of een verzorgingsproduct cadeau. Een kaart met cadeau pas bijna altijd door de brievenbus en zal alleen met een barcode worden ingescand door PostNL als je drank bijbesteld. Dit betekent dat er niemand thuis hoeft te zijn voor de bezorging. Alleen als je dranken besteld is het een pakketje. Je wordt van de bezorging goed op de hoogte gehouden.