Kerst 19 oktober 2023

21x zakelijke kerstwensen voor relaties en medewerkers

zakelijke kerstwensen

Bestel nu een gratis proefdruk šŸŽ„

Laat medewerkers en relaties weten dat je ze waardeert. Door hen werd het jaar een succes! šŸ„‚

Als het einde van het jaar nadert is het goed om stil te staan bij alle mensen die klaarstonden voor jou en je bedrijf. Relaties, medewerkers en andere zakelijke contacten verdienen het om even onder de kerstglitters bedolven te worden! Met een zakelijke kerstkaart laat je weten dat het jaar zonder hen geen succes was, en wens je ze meteen fijne dagen toe. Maar wat voor tekst zet je nou precies op een zakelijke kerstkaart? Met de volgende zakelijke kerstwensen is de tekst voor je kerstkaarten in een handomdraai geschreven. 

šŸ„‚ Ook leuk om te lezen: Dit zijn de mooiste teksten voor een werkjubileum.

Kerstgroet vanuit je bedrijf: 15x zakelijke kerstwensen

Elk jaar is het weer goed om een kerstgroet te sturen vanuit je bedrijf. Niet alleen bedank je je zakelijke contacten en andere stakeholders voor het afgelopen jaar, je zorgt er ook voor dat je zichtbaar blijft voor relaties. Al kan het best lastig zijn om de tekst voor op je zakelijke kerstkaart te schrijven. Maar geen zorgen, want we hebben een flink aantal voorbeelden van zakelijke kerstwensen voor je verzameld. Lees ze rustig door en kies de kerstwens die bij je bedrijf past.

Korte zakelijke kerstwensen

Wij danken u voor de prettige samenwerking en wensen u voor het komende jaar veel geluk en een goede gezondheid.

Korte tekst voor klanten

Beste NAAM,Ā 

Wij waarderen jou ontzettend. Daarom willen we je bedanken voor je support en vertrouwen in NAAM BEDRIJF in 2024. Geniet van de feestdagen en we zien je graag terug in het nieuwe jaar!

Originele kerstgroet vanuit je bedrijf

Beste,Ā 

Het nieuwe jaar geeft ons maar liefst 366 nieuwe zakelijke mogelijkheden. Wij van NAAM BEDRIJF kijken ernaar uit deze met jullie in kaart te brengen. Spreken wij elkaar snel?Ā 

Voor nu wensen wij jullie fijne kerstdagen en een mooie jaarwisseling.

Kerstgroeten van het gehele NAAM BEDRIJF team.

Aangename relatie voortzetten

Wij wensen u en uw medewerkers prettige kerstdagen en spreken de wens uit dat onze aangename relatie zich in het komende jaar zal voortzetten.

In het nieuwe jaar

We vonden het fijn dat u in 2024 onze klant wilde zijn.
Wij hopen u in 2025 natuurlijk weer bij ons terug te zien.
Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar, waarin we natuurlijk weer voor u klaarstaan!

Zakelijke kerstwens tekst

2025 staat alweer voor de deur. Een nieuw jaar boordevol nieuwe kansen. Laten we deze samen grijpen!

Bouwen aan succes

Een succesvol jaar bouw je samen. Daarom willen wij jullie graag laten weten hoezeer wij onze samenwerking op prijs stellen. Hopelijk kunnen NAAM BEDRIJF en NAAM BEDRIJF deze vruchtbare samenwerking voortzetten in 2025.

Bedankt voor de samenwerking

Beste NAAM,Ā 

Wauw, wat was 2024 een succesvol jaar voor NAAM BEDRIJF! En daar heb jij natuurlijk ook aan bijgedragen. Wij sturen je deze kerstkaart dan ook als blijk van waardering voor onze samenwerking. Laten we van 2025 net zoā€™n topjaar maken.Ā 

Fijne feestdagen namens het hele team van NAAM BEDRIJF.

Succesvol nieuwjaar

Beste NAAM,

Bedankt dat u ook dit jaar weer voor NAAM BEDRIJF heeft gekozen. Wij hopen u dan ook graag terug te zien in 2025. Voor nu wensen wij u heerlijke kerstdagen en een succesvol Nieuwjaar!

Bedankt voor het vertrouwen

NAAM BEDRIJF bracht uw goederen in heel 2024 van A naar B. En dat zijn we ook in 2025 weer van plan! Wij willen u bedanken voor het vertrouwen en staan na de feestdagen graag weer voor u klaar.

Sprankelend en succesvol nieuwjaar

Als NAAM BEDRIJF willen we u ontzettend bedanken voor de fijne samenwerking in 2024. Laten we samen gaan voor een sprankelend en succesvol Nieuwjaar!Ā 

Fijne feestdagen en tot ziens in 2025

Bedankt aan onze leden

Zonder onze leden was dit jaar niet zoā€™n succes geweest. Daarom willen we je onwijs bedanken voor je bijdrage. Hopelijk ben je er in 2025 ook weer gezellig bij.

De beste wensen namens ons allemaal

šŸŽ„ Handig: Bij Kaartje2go upload je heel gemakkelijk een Excelbestand met alle adressen. Zo zijn je kerstkaarten binnen een paar klikken verstuurd!

Zakelijke kerstwensen in het Engels of Duits

Ook voor internationale relaties hebben we een paar mooie teksten op een rijtje gezet. Zo kun je ook deze zakelijke relaties fijne kerstdagen en een mooi nieuwjaar wensen.

Engelse zakelijke kerstwens

Merry Christmas and a happy New Year!

We appreciate your valued co-operation this year and hope that we may lookĀ 

forward to improve our relationship in the year ahead.

Happy holidays

All of us at BEDRIJFSNAAM join in saying thank you and wishing you happy holidays.

Zakelijke kerstgroet Duits

Frohe Weihnachten und ein gutes neues Jahr!

Wir danken Ihnen fĆ¼r die gute Zusammenarbeit in der Vergangenheit und freuenĀ uns diese im kommenden Jahr fortzusetzen.

šŸŽ„ Leestip: 50+ mooie kerstkaart teksten voor op je kaartje!

zakelijke kerstwensen

Tekst voor een kerstkaart voor je medewerkers

Elke werkdag om 6 uur op de weg om weer een klus te klaren, beurzen bezoeken, facturen uitsturenā€¦ Wat je medewerkers ook voor taken hebben, met hun inzet werd het afgelopen jaar een succes! Daarom verdienen ze dat beetje extra aandacht in de vorm van een kerstkaart. En zoek je inspiratie voor de kerstkaart tekst voor je personeel, dan zit je hier goed. Met de volgende voorbeelden kun je je personeel bedanken voor hun inzet.

Bedankt voor je inzet het afgelopen jaar

2024 was een geweldig jaar en daar heb jij een grote bijdrage aan geleverd. Daarom willen we je ontzettend bedanken. We hopen dat je ook van 2025, samen met ons, weer een topjaar wilt maken.

Kerstwens personeel

Wauw, wat zijn we blij met de resultaten van afgelopen jaar. En dat konden we niet behalen zonder jou. Dank voor je harde werken en je hart voor de zaak. We verheugen ons op een nieuw en succesvol jaar met jou!

Geniet van de kerst, en we zien je in het nieuwe jaar weer!

Sprankelende feestdagen

Na een fantastisch jaar willen we je hartelijk bedanken voor je inzet. We wensen je sprankelende feestdagen en een gezond 2025!Ā 

Personeel bedanken voor inzet kerst

Het afgelopen jaar was een roerig jaar, vol wisselingen in de teams en collegaā€™s die ons helaas moesten verlaten. We zijn daarom extra blij met jouw fijne inzet en toewijding. Je hebt er samen met alle collegaā€™s de schouders onder gezet! Hopelijk wordt 2025 een beter jaar, en kunnen we met vertrouwen naar de toekomst verder met waar we het liefste mee bezig zijn. Fijne feestdagen en een goed 2025 gewenst!

Uitnodiging kerstfeest personeel

Wat was het een geweldig jaar, en dat kwam mede dankzij jouw inzet!
Om je te bedanken voor 2024 willen we je uitnodigen voor het jaarlijkse kerstfeest. Laten we samen terugkijken naar al het moois, en proosten op een goed, succesvol en spetterend nieuwjaar.

Dit moet je weten:
[DATUM & TIJD]
[LOCATIE]
[ADRES]

Hopelijk zien we je daar!

Bedankt collega

Lieve collega,

Wat heb je er weer een succes van gemaakt afgelopen jaar! Bedankt voor je adviezen, openheid en gevulde snoeppotten. Met jouw inzet was het weer een geweldig jaar! Voor nu wensen we je hele fijne dagen en een sprankelend, gezond nieuwjaar.

Met welke kerstkaart wens jij relaties een goede kerst?

Leuke extraā€™s voor bij je zakelijke kerstwensen

Met deze zakelijke kerstgroeten wordt jouw kerstkaart er een die opvalt tussen alle kerstkaarten! En wist je dat zakelijke kerstkaarten bestellen bij Kaartje2go ook nog eens veel voordelen biedt? We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet:

šŸŽ…šŸ¾ Ontwerp je kaart zoals-ie bij jouw bedrijf past, inclusief eigen logo en foto.
šŸŽ…šŸ¾ Zet de naam van de ontvanger automatisch bovenaan de kaart met onze zogenoemde placeholders. Superhandig!
šŸŽ…šŸ¾ Bestellen op factuur is bij ons geen probleem.

Ook interessant voor jou: