Kerst 14 september 2023

Deze tekst schrijf je op je kerstdiner uitnodiging

uitnodiging kerstdiner tekst

Ben jij tijdens de feestdagen helemaal in je element in de keuken? Dan belooft dat veel goeds voor het kerstdiner. Maar voordat je ongestoord kunt kokkerellen op de opzwepende klanken van All I want for Christmas, moet je natuurlijk nog wel even je vrienden en familieleden uitnodigen. Wij hebben alvast de leukste teksten voor je kerstdiner uitnodiging verzameld. Die plak je zo, hup, op je kaart. Kun jij je weer lekker focussen op de boodschappenlijst 😉

Uitnodiging kerstdiner tekst inspiratie

Is je uitnodiging voor het kerstdiner vooral informatief, of hou je wel van een grapje? Deze teksten voor je kerstdiner uitnodiging hebben van alles wat. Oh ja! Zet voor de zekerheid, naast deze voorbeeldteksten voor je uitnodiging, ook nog je adresgegevens op de kaart. 

🎅🏻 Tip: Kopieer je favoriete tekst en plak ‘m meteen op een kerstdiner uitnodiging!

🤶🏻Psst! Als kerstgekkie wil je vast en zeker ook bijpassende menukaarten voor je kerstdiner.

Tekst voor een kerstborrel

Geen ster in de keuken, maar wil je de feestdagen wel gezellig borrelend doorbrengen met de mensen die je liefhebt? Organiseer dan een kerstborrel. Je hoeft alleen voor drankjes en snacks te zorgen (of laat iedereen iets meenemen), en de uitnodigingen te versturen. Wij hebben alvast drie leukste teksten voor je kerstborrel uitnodiging geschreven. 

🍽️ Zoek je nog inspiratie voor je kerstdiner? Deze recepten lijken ons allemaal even lekker!

Nog meer mooie woorden voor de feestdagen

Heb je het kerstmenu al uitgedacht, en nu dus ook je kerstdiner uitnodigingen voorzien van een mooie tekst? Lekker bezig! Maar vergeet door de ellenlange lijst met kerstboodschappen en het uitzoeken van je allermooiste servies niet om ook je gewone kerstkaartjes te versturen. Om je op weg te helpen, schreven we ook hiervoor een heerlijke vergaarbak aan voorbeeldteksten. Je vindt ze in dit artikel over liefdevolle kerstkaart teksten.

Ook interessant voor jou: