Jubileum 11 december 2023

Tekst 40 jaar getrouwd: 16x liefdevolle woorden!

tekst 40 jaar getrouwd

Als je 40 jaren gevuld met liefde bij elkaar bent, is het wel tijd om een feestje te plannen. Zo’n mijlpaal vier je namelijk maar één keer in je leven! En dat begint natuurlijk al bij de 40 jaar getrouwd tekst voor op een kaartje. Misschien zijn je partner en jij 40 jaar getrouwd en willen jullie een uitnodiging sturen. Of wil je bekenden die hun robijnen huwelijk vieren een felicitatiekaartje sturen. We helpen je graag een originele 40 jaar getrouwd tekst op de kaart te schrijven.

Korte tekst over 40 jaar getrouwd zijn

Misschien heb je maar weinig ruimte op je kaartje om een mooie tekst te schrijven. Of ben je simpelweg een man of vrouw van weinig woorden. Wat de reden ook is, in een korte tekst over een 40 jarig huwelijk kan je al een berg confetti kwijt. We tippen je 6 mooie tekstjes.

K2G Textcopy block

Plaats hier de inhoud van het bericht. Deze tekst zal worden gekopieerd naar het klembord, evenals de bron in het geval deze is ingevuld.

💌 Bekijk hier nog meer leuke jubileumteksten voor op een kaart. 

Grappige teksten rondom 40 jaar getrouwd

Humor is megabelangrijk in een huwelijk of relatie. Want ook al heb je soms gesteggel met elkaar over vieze doucheputjes of uitpuilende afvalzakken, na even lekker samen lachen ben je het ook zo weer vergeten. En wil je dit ook graag meegeven in je kaart, dan is een grappige tekst over 40 jaar getrouwd misschien wel jouw ding om erop te schrijven. Een van de volgende tekstjes zijn leuk voor een lollige kaart.

40 jaar getrouwd? Mooie gedichten voor op een kaartje

Een 40 jarig huwelijk is echt een reden om wat extra liefde in je kaartje te stoppen. Bijvoorbeeld met een mooi gedicht over 40 jaar jubileum. Of-ie nou zelfgeschreven is of gecopy-pastet van internet maakt dan niet zoveel uit. Het gaat namelijk om het effect dat je ermee bereikt. Klim dus lekker in de pen of gebruik een van de volgende mooie gedichten als tekst over 40 jaar getrouwd zijn.

🎉 Hier vind je nog meer mooie gedichten voor een huwelijksjubileum.

Uitnodiging tekst voor 40 jaar getrouwd

Wil je met dit jubileumjaar de confetti eens flink in het rond strooien, nodig familie en vrienden dan uit voor een leuk feest of etentje. Samen kun je foto’s kijken, herinneringen ophalen en fantaseren over wat er allemaal nog voor jullie in het verschiet ligt. Met de volgende uitnodiging tekst voor jullie 40 jaar getrouwd zijn krijgen je gasten al meteen zin in het feest! 

Tekst 40 jaar getrouwd uitnodiging

Hoera, wij zijn 40 jaar getrouwd!
Dit feestelijke feit willen we graag met jullie vieren.

Je bent daarom op 14 juli 2026 vanaf 15:30 uur welkom in Brasserie Het Vliegerhuys in Zwolle. 
Om 16:00 uur snijden we hier de taart aan, en rond 18:00 uur gaan we hier ook gezellig een hapje eten.

Laten jullie even weten of je erbij bent?

Groetjes Naam & Naam 
06 123 567 90

Felicitatie tekst voor 40 jaar getrouwd

Hoera, 40 jaar getrouwd! Als vriend of familielid van het bruidspaar ben je natuurlijk supertrots dat ze al 40 jaar mooie en minder mooie momenten met elkaar hebben gedeeld. Laat het bruidspaar weten dat je trots op ze bent en stuur een lief felicitatiekaartje. Een felicitatie tekst rond 40 jaar getrouwd uit het volgende rijtje is leuk om op je kaart te schrijven. 

🥳 We tippen je hier meer leuke felicitatieteksten voor een huwelijksjubileum.

Nog meer inspiratie voor een 40 jarig huwelijk

Wij weten het zeker, met deze teksten voor een robijnen huwelijk zit je sowieso goed! Wil je nog meer inspiratie voor het heuglijke moment, dan vind je een van de volgende artikelen vast ook leuk om te lezen.

❤️ Met deze tips wordt jullie 40-jarig jubileum onvergetelijk.
💌 40 jaar getrouwd: deze cadeaus kregen ze nog niet!

Ook interessant voor jou: