Feest 4 januari 2024

Verjaardag tekst: 70x ‘gefeliciteerd met je verjaardag’ wensen!

verjaardagskaarten tekst

Verjaardagskaarten vol confetti

Zet de jarige in het zonnetje met een van onze leuke verjaardagskaarten.

Met een feestelijke verjaardagskaart en een lieve verjaardag tekst erop voelt de jarige zich helemaal het feestvarken! Maar verjaardagswensen schrijven is best lastig, en je vraagt je vast geregeld af wat je nu weer in een verjaardagskaart moet zetten. Geen zorgen, we helpen je graag! Jouw ‘Proficiat met je verjaardag’ of ‘Gelukkige verjaardag’ turn je met onze hulp in no time om tot een feestelijk staaltje fuifwerk. Pak je pen of toetsenbord vast, daar gaan we! 

Meer leuke verjaardagsteksten

Originele verjaardagswensen om op je kaart te schrijven

‘Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!’ De jarige serveert vast ook niet elke verjaardag alleen maar droge cake, dus mag jouw verjaardagskaart qua tekst ook best een pietsie origineler. Met een tekst uit het volgende rijtje worden jouw verjaardag wensen om te bewaren zo leuk! En niet alleen verzamelden we een hele rits originele verjaardagswensen; je vindt hieronder ook verjaardag teksten voor een man, vrouw, kind of een ouder iemand. Confettikanonnen in de aanslag, feliciteren maar!

🎊 Leestip: De tofste ideeën om de jarige te verrassen!

‘Gefeliciteerd’ wensen aan een vrouw: leuke verjaardag tekst

Van harte gefeliciteerd wensen aan je vrouw, vriendin of lieve bestie zal ze enorm waarderen. Met een tekst uit het volgende rijtje zijn je felicitatie en verjaardagswensen voor een vrouw helemaal compleet!  

🥳 Bekijk hier ook de leukste verjaardagskaarten voor een vrouw!

Feestelijke verjaardag tekst voor een man

De verjaardag van je man, vriend of beste maatje vráágt om een toffe tekst. Vooral als-ie jou elk jaar om 00:00 uur op je verjaardag een appje stuurt, waardeert hij het vast als je er iets feestelijks van maakt. Met een van de volgende teksten zeg je op een originele manier ‘Gefeliciteerd met je verjaardag man!’

🎉 Hier vind je onze toffe verjaardagskaarten voor een man!

Gefeliciteerd! Kind een fijne verjaardag wensen

Tweeee violen en een trommel en een fluit! Wil je ‘gefeliciteerd’ wensen aan een kind in je omgeving, dan maakt een leeftijd van 4, 5 of 10 jaar niet uit met jouw toffe tekst. Jouw jarige (en stiekem al iets oudere nichtje) voelt zich graag nog even jong bij het zien van jouw vrolijke kaartje in de brievenbus! Een verjaardag tekst uit het volgende rijtje is helemaal op z’n plek op je verjaardagskaart.

🎉 Deze leuke verjaardagswensen voor kinderen zitten trouwens ook bomvol confetti.

Een oudere persoon leuke verjaardagswensen sturen

Je buurvrouw, oudoom, of oma… Wil je iemand van hoge leeftijd je verjaardagswensen sturen, dan kun je je hoofd daar best een beetje over breken. Niet zo gek ook, want wat zet je op een verjaardagskaart voor iemand die al vele wensen in zijn leven mocht ontvangen? De volgende verjaardag teksten gaan je helpen.

verjaardag tekst

Verjaardag gedicht schrijven op een verjaardagskaart

Een lief gedicht voor een vrouw die 50 jaar wordt, een kort verjaardag gedicht om dat kleine kaartje net iets extra’s te geven… Er is zoveel leuks om op een kaart te schrijven, maar een gedicht is toch wel heel speciaal. Met een paar zinnen die precies bij elkaar passen, wens je iemand zo een heerlijke verjaardag. We tippen je de leukste gedichten. 

Verjaardagsteksten vol humor

Gaat de jarige job of jet lachend door het leven, dan wil je diegene op zijn verjaardag een extra dosis lol bezorgen met een grappige verjaardagskaart! Wens het feestvarken met een van de volgende humoristische teksten een verjaardag vol glim- en schaterlachen. 


😜 Bekijk hier nog meer grappige ‘gefeliciteerd met je verjaardag’ teksten! 

Ontdek onze leuke verjaardagskaartjes

Leuke spreuken en quotes als verjaardag tekst

Soms zit de kracht van een kaartje hem in het weinige aantal woorden. Een leuke tekst over een verjaardag vind je dus vaak tussen spreuken en quotes! Een gefeliciteerd quote uit het volgende rijtje past vast perfect op je verjaardagsbericht. 

Religieuze tekst voor een verjaardag

Haalt iemand veel blijheid en steun uit het geloof, dan is het mooi om een religieuze tekst op je verjaardagskaart te schrijven. We vonden een aantal prachtige teksten waarmee je de jarige Allahs of Gods zegen voor het nieuwe levensjaar toewenst.

Christelijke verjaardagswensen

🌈 Bekijk hier ook onze christelijke verjaardagskaartjes.

Islamitische verjaardag tekst

🤲 In dit artikel vind je meer mooie islamitische verjaardagsteksten.

teksten verjaardag

Nog net op tijd of net te laat voor ‘gefeliciteerd’

Oeps, ben je iemand (bijna) vergeten te feliciteren met zijn jaar rond de zon? Het feestvarken waardeert het dan vast als je daar een beetje aandacht aan besteedt. De volgende tekstjes geven een leuke twist aan je ‘nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag’! En deze te laat kaartjes matchen er trouwens perfect bij.

🎪 Wil je nog beter uitpakken voor die te late felicitatie? Bekijk hier onze andere toffe ideeën voor een vergeten verjaardag.

Verjaardagswensen naar de hemel voor een overleden geliefde

Is die ene lieve persoon niet meer hier, dan is zijn of haar verjaardag een moment om stil te staan bij alles wat was. En ook al leest je geliefde je kaartje niet hier op aarde, het is fijn om je verjaardagswensen naar de hemel te zenden. Een kaart aan een ballon, groeipapier vol bloemzaadjes met je felicitaties erop, een brief om via een gezellig vuurtje in de tuin naar de eeuwigheid te sturen… Met een van de volgende felicitaties wordt jouw tekst voor een verjaardag in de hemel heel waardevol, in welke vorm je hem dan ook naar de hemel zendt. 

🤍 Leestip: 10 tips voor het herdenken van de verjaardag van je geliefde.

Jarige collega ‘gefeliciteerd’ wensen

Sprinten naar de keuken voor taart, onhandig zoenen uitdelen – of nee, toch alleen handen schudden… Wat is het een fijne werkonderbreking als er een collega jarig is. En werk je graag samen met de jarige, dan sta je natuurlijk te popelen om er een dolle boel van te maken. Een versierde werkplek en een lieve verjaardagskaart laten je lieve collega helemaal jarig voelen! Deze leuke tekstjes helpen je vast en zeker om je kaart te schrijven.

Verjaardag tekst gevonden? Ontdek nog meer feestelijke inspiratie

Tussen deze 70 vrolijke verjaardagsteksten zit er vast een die helemaal bij de jarige past! En heb je er een gevonden, dan maken we je graag blij met nog meer leuke inspiratie voor verjaardagen. Of het nou die van jezelf of van een ander is. Een hele gezellige tijd gewenst!

🎁 Onze toffe cadeautips voor je jarige partner.
🛴 De leukste verjaardagscadeaus voor kiddo’s van 1 t/m 12 jaar
💝 Zelf bijna jarig? Ontdek hier wat je voor je verjaardag kunt vragen!
🧁 Dit zijn de leukste verjaardagstradities in andere landen.

Ook interessant voor jou: