Algemeen 9 oktober 2023

Mooie bedankt teksten om ‘dankjewel’ te zeggen

De mooiste kaartjes om ‘dankjewel’ te zeggen

Dat verdient een kaartje! Met onze leuke bedankkaartjes bedank je iemand op jouw manier.

Merci, gracias, tack! Of het nu voor een klein klusje of voor het dagelijks koken van een maaltijd is, bedankt zeggen is superbelangrijk. Je spreekt er je waardering mee uit voor wat die lieve vriend of fijne kennis heeft gedaan. Zonder diegene deed dat lampje het nog steeds niet, of zat een warme maaltijd eten er even niet in. Maar we begrijpen dat het soms best lastig is om de juiste woorden te vinden om je dankbaarheid kenbaar te maken. Gelukkig zijn wij voor je in de pen geklommen, en hebben we een boel bedankt teksten voor je geschreven en verzameld. You can thank us later!

Algemene bedankt teksten

Die ene leuke dag samen, hun aanwezigheid op een voor jou belangrijk moment: waar de een niet bij stilstaat, is dat ene gebaar de wereld voor een ander. En dat mag je best laten weten! Met een van de volgende bedankt teksten vertel je dat je hun moeite of gebaar waardeert.

bedankt tekst

‘Bedankt voor alle felicitaties’: 6x feestelijke woorden

Of het nou voor je 31e verjaardag of voor jullie 40-jarig huwelijksjubileum was, wat is het lief dat er mensen aan je denken! Als de deurmat vol kaartjes lag en de cadeautafel overvol stond, wil je graag je waardering uitspreken naar al die lieve mensen om je heen. Maar met wat voor tekst zeg je nou op een leuke manier ‘iedereen bedankt voor de felicitaties’? We hebben een paar vrolijke opties voor je op een rijtje gezet.

🌼 Zeg het met bloemen: deze leuke bloementeksten kunnen ook helpen om ‘bedankt’ te zeggen.

Gedicht om ‘bedankt’ te zeggen

Wil je je bedankt tekst net iets specialer aanpakken, dan verwoordt een gedicht misschien wel precies wat je bedoelt. Want vooral als iemand voor je klaarstond op een moeilijk moment in je leven, wil je de juiste snaar raken. Met de volgende lange en korte bedankt gedichtjes laat je je gevoel spreken.

Wie verras jij met een bedankkaartje?

‘Bedankt voor jullie steun’: woorden na een moeilijke tijd

Mensen die er zijn wanneer je het nodig hebt zijn goud waard. En heeft iemand je steun geboden bij ziekte of na overlijden van je dierbare, dan wil je graag ‘bedankt’ zeggen. De volgende teksten zeggen misschien wel precies wat je voelt.

Bedankt spreuken, quotes en zinnen

Soms heb je maar weinig woorden nodig om te laten weten hoe blij je bent met iemands hulp. Ga bijvoorbeeld voor een leuke quote, een mooie spreuk of een korte zin! Met een bedankt tekst uit het volgende rijtje is je kaartje of berichtje zo geschreven.

Bedankt tekst voor je kaartje

Met deze lieve en mooie woorden om ‘dankjewel’ te zeggen weet je zeker dat de ontvanger zich gewaardeerd voelt. En wil je je bedankje nou nog een beetje specialer maken? Stuur dan ook een cadeau bij je kaartje. Met deze bedankt cadeaus maak je jouw waardering compleet! 🎁

Ook interessant voor jou: