Kerst 19 oktober 2023

21x zakelijke kerstwensen voor relaties en medewerkers

zakelijke kerstwensen

Bestel nu een gratis proefdruk 🎄

Laat medewerkers en relaties weten dat je ze waardeert. Door hen werd het jaar een succes! 🥂

Als het einde van het jaar nadert is het goed om stil te staan bij alle mensen die klaarstonden voor jou en je bedrijf. Relaties, medewerkers en andere zakelijke contacten verdienen het om even onder de kerstglitters bedolven te worden! Met een zakelijke kerstkaart laat je weten dat het jaar zonder hen geen succes was, en wens je ze meteen fijne dagen toe. Maar wat voor tekst zet je nou precies op een zakelijke kerstkaart? Met de volgende zakelijke kerstwensen is de tekst voor je kerstkaarten in een handomdraai geschreven. 

🥂 Ook leuk om te lezen: Dit zijn de mooiste teksten voor een werkjubileum.

Kerstgroet vanuit je bedrijf: 15x zakelijke kerstwensen

Elk jaar is het weer goed om een kerstgroet te sturen vanuit je bedrijf. Niet alleen bedank je je zakelijke contacten en andere stakeholders voor het afgelopen jaar, je zorgt er ook voor dat je zichtbaar blijft voor relaties. Al kan het best lastig zijn om de tekst voor op je zakelijke kerstkaart te schrijven. Maar geen zorgen, want we hebben een flink aantal voorbeelden van zakelijke kerstwensen voor je verzameld. Lees ze rustig door en kies de kerstwens die bij je bedrijf past.

🎄 Handig: Bij Kaartje2go upload je heel gemakkelijk een Excelbestand met alle adressen. Zo zijn je kerstkaarten binnen een paar klikken verstuurd!

Zakelijke kerstwensen in het Engels of Duits

Ook voor internationale relaties hebben we een paar mooie teksten op een rijtje gezet. Zo kun je ook deze zakelijke relaties fijne kerstdagen en een mooi nieuwjaar wensen.

🎄 Leestip: 50+ mooie kerstkaart teksten voor op je kaartje!

zakelijke kerstwensen

Tekst voor een kerstkaart voor je medewerkers

Elke werkdag om 6 uur op de weg om weer een klus te klaren, beurzen bezoeken, facturen uitsturen… Wat je medewerkers ook voor taken hebben, met hun inzet werd het afgelopen jaar een succes! Daarom verdienen ze dat beetje extra aandacht in de vorm van een kerstkaart. En zoek je inspiratie voor de kerstkaart tekst voor je personeel, dan zit je hier goed. Met de volgende voorbeelden kun je je personeel bedanken voor hun inzet.

Met welke kerstkaart wens jij relaties een goede kerst?

Leuke extra’s voor bij je zakelijke kerstwensen

Met deze zakelijke kerstgroeten wordt jouw kerstkaart er een die opvalt tussen alle kerstkaarten! En wist je dat zakelijke kerstkaarten bestellen bij Kaartje2go ook nog eens veel voordelen biedt? We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet:

🎅🏾 Ontwerp je kaart zoals-ie bij jouw bedrijf past, inclusief eigen logo en foto.
🎅🏾 Zet de naam van de ontvanger automatisch bovenaan de kaart met onze zogenoemde placeholders. Superhandig!
🎅🏾 Bestellen op factuur is bij ons geen probleem.

Ook interessant voor jou: