Geboorte 23 mei 2022

Dubbel zo leuk: 22 mooie teksten voor een tweelingkaartje

gefeliciteerd tweeling

Twinning is winning! Een tweeling krijgen is superspeciaal. En is er een miniduo geboren in je omgeving, of ben je zelf zwanger van een tweeling? Dan wil je daar in het felicitatiekaartje of geboortekaartje natuurlijk extra aandacht aan besteden. Wij verzamelden heel veel leuke en grappige teksten om een stel gefeliciteerd te wensen of je lieve tweeling aan de wereld voor te stellen. En wil je je tweelingzwangerschap aankondigen, dan kun je hier ook terecht. Met de volgende teksten, quotes en gedichten maak je een kaartje voor een tweeling dubbel zo leuk!

🩵🩷 Verwacht je twee jongens of twee meisjes? Dan doe je vast ook leuke inspiratie op bij onze teksten voor een jongetje of een meisje.

Gefeliciteerd, een tweeling! Teksten voor een leuke felicitatie

Ze hebben hun eigen tweelingtaaltje, helpen elkaar bij alles en zijn vaak soulmates voor het leven. Tweelingen zijn zo leuk! Wil je bekenden dus gefeliciteerd wensen als hun tweeling geboren is, dan moet je kaartje natuurlijk wel minstens zo leuk zijn. Met een van de volgende teksten zit je helemaal goed.

👯‍♀️ Tip: Op zoek naar een kaartje voor een tweeling? Bekijk hier onze felicitatiekaartjes en kies bij het filter voor Tweeling.

Teksten voor het geboortekaartje van jullie tweeling: gedicht, quote of mooie tekst

Verwachten je partner en jij zelf een tweeling, dan wil je de wereld natuurlijk helemaal in stijl laten kennismaken met jullie dynamisch duo! Een schattige geboortetekst over een tweeling is dan een must. Ga bijvoorbeeld voor een mooi gedicht of een tweeling quote voor op het geboortekaartje. 

👶🏾 👶🏾 Ook op zoek naar een leuk geboortekaartje? Hier vind je al onze geboortekaartjes voor een tweeling bij elkaar.

Gedicht voor een tweeling

Leuke tweeling quotes

Tweeling op komst! Leuke teksten voor de aankondiging van je tweeling zwangerschap

Als je de verloskundige hoort zeggen: ‘Wacht eens even…’, weet je dat je leven nog net iets meer op z’n kop zal staan dan verwacht ;–) Maar hoe leuk is het om te bedenken hoe jullie dit dubbele babynieuws gaan vertellen aan je liefste mensen? Geef bijvoorbeeld een lieve kaart, een echo met tekst of een mok met jullie blijde boodschap. De volgende teksten voor de aankondiging van je tweeling zwangerschap maken het helemaal af.

💕 Leestip: 68 originele ideeën om te vertellen dat je zwanger bent

Gefeliciteerd, een tweeling!

Met deze leuke teksten is jouw geboortekaartje of gefeliciteerd wensen bij een tweeling ook echt twee keer zo leuk! Wil je meer leuks lezen? We vertellen je graag meer over het verrassen van de ouders of het wereldkundig maken van de geboorte van je kleine spruit. Bekijk bijvoorbeeld hoe je een toffe kraammand samenstelt voor de nieuwbakken ouders, of ontdek de geboortekaartjestrends van dit jaar.

Ook interessant voor jou: