Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?
Populaire kaarten
1. Kies een leuke kaart

Kies een kaart uit van onze ontwerpers of begin met jouw eigen foto.

2. Bewerk naar jouw smaak

Pas tekst en kleuren aan en voeg foto’s en stickers toe in onze handige app.

3. Verstuur je kaart

Wij sturen de kaart naar de ontvanger of naar jou. Klaar is Kees!

Online kaarten maken en versturen

Wij zijn Kaartje2go. Onze naam zegt het al: wij maken kaarten. Nou ja, eigenlijk ga jij zelf je kaart of fotokaart maken en wij helpen een handje mee. Want dat is het idee: bij ons maak jij met veel plezier en gemak de mooiste kaarten. Inmiddels hebben we al meer dan 1.000.000 blije klanten, die regelmatig online via Kaartje2go een kaartje maken en sturen. Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op! Daarom geven we al onze klanten ledenkorting en breiden we ons assortiment steeds verder uit.

Wij werken iedere dag hard aan de website, zodat jij iemand een plezier kunt doen met een mooie, persoonlijke kaart. Kaarten versturen kan overigens tot ‘s avonds 20:00 uur. Tot die tijd kun je nog kaarten bestellen vanuit je luie stoel. Lekker makkelijk, want wij regelen alles voor je. Wij drukken jouw kaart op mooi stevig papier en we zorgen er ook nog voor dat jouw kaart op tijd naar de post gaat. Je hoeft dus nooit meer door de regen naar de brievenbus!

Geboortekaartjes

Wij hebben kaartjes voor elk levensmoment, zo ook voor de geboorte van een kindje. Bij Kaartje2go vind je een ruim assortiment geboortekaartjes die helemaal naar eigen wens zijn aan te passen. Ook is het mogelijk om zelf een geboortekaartje te maken. Dit doe je eenvoudig met allerlei leuke kaders, figuren en lettertypes die je vindt in onze kaartmaker.

Trouwkaarten

Ook voor trouwkaarten ben je bij Kaartje2go aan het juiste adres. We hebben trouwkaarten in allerlei stijlen. Van romantisch en klassiek tot hip en trendy. Alle trouwkaarten zijn geheel naar eigen smaak aan te passen. Zo kun je van iedere kaart een originele en persoonlijke trouwkaart maken.

Uitnodigingen maken

Naast de mooiste geboortekaartjes en prachtige trouwkaarten hebben wij ook voor iedere gelegenheid een leuke uitnodiging! Of je nu 25 jaar getrouwd bent, een uitnodiging voor een kinderfeestje wilt maken of een 50e verjaardag viert, wij helpen je graag bij het maken van een originele en persoonlijke uitnodiging.

Als je op werkdagen voor 20:00 uur 's avonds bestelt, dan gaat de kaart dezelfde dag nog op de post!

Kaartjes
maken

Een kaartje maken is heel eenvoudig. Kies je favoriete kaart uit de collectie, ontwerp een blanco kaart of maak je eigen fotokaart. Vervolgens kun je zelf kaartjes maken in de kaartmaker. Upload je foto’s, voeg figuren en kaders toe of schrijf een leuke tekst. Jouw kaartjes met veel plezier gemaakt!

Zelf kaart
maken

Zelf een kaart maken is het leukste wat er is. Voeg foto’s toe, schrijf een leuke tekst en maak iemand blij met een kaartje! Maak een kaart in de online kaartenmaker voor een verjaardag, uitnodiging, trouwdag of geboorte en ontwerp in een handomdraai je eigen kaart. Alles is mogelijk bij Kaartje2go.

Kaarten
ontwerpen

Bij Kaartje2go kun je eenvoudig zelf kaarten ontwerpen:
- Zelf een kaart ontwerpen: bewerk bestaande kaarten.
- Fotokaarten maken: upload foto’s en voeg een tekst toe.
- Blanco kaart maken: voeg zelf foto’s, figuren en teksten toe.

Sluitzegels voor op de envelop

Nadat jij online je kaart hebt ontworpen kun je nog veel leuke extra’s bestellen. Wat dacht je van mooie enveloppen bij je pakketje kaarten of een van de luxe papiersoorten? En voor je trouwkaarten, jubileumkaarten en geboortekaartjes hebben we prachtige sluitzegels die je op de envelop kan plakken. Zo is het maken van je kaartje een nog groter plezier.