Vakantie 10 juli 2017

Inspiratie voor je mooiste vakantiekaart

Een leuke en persoonlijke vakantiekaart maak je met de foto’s die je op vakantie hebt gemaakt! Wij hebben drie handige tips voor je om tot de leukste vakantiekaart te komen.

Vind je het ook zo leuk als er in de zomermaanden vakantiekaarten uit alle hoeken van de wereld op je deurmat vallen? Tijdens het lezen van de kaarten waan je je voor heel eventjes op het strand van Terschelling of op die prachtige bergtop in Nepal. Altijd leuk als er iemand aan je denkt!

Maar het sturen van een vakantiekaartje is vaak toch best een gedoe. Postzegels kopen, steeds hetzelfde verhaal opschrijven en dan nog op zoek naar de dichtstbijzijnde brievenbus. Gelukkig is dit tegenwoordig allemaal niet meer nodig. Er zijn verschillende websites te vinden waar je je eigen vakantiefoto’s via een paar klikken in een mooi ontworpen kaart plaatst. En of je nou in China, Canada of Zeeland bent, de kaartjes worden vaak diezelfde dag nog in Nederland gedrukt en op de bus gedaan. Dus nooit meer eerder thuis dan je kaart! 🙂

Maar hoe kom je nou tot een leuke vakantiekaart? Om je op weg te helpen hebben wij drie handige tips voor je! Kies alvast een aantal leuke kaarten uit en sla ze op als favoriet, zo is je mooiste vakantiekaart straks zo gemaakt!

Tip 1. Een collage van je leukste foto’s

Mooie landschappen, gezellige dorpjes, een gezellige stranddag of een mooie zomeravond?
Kies je mooiste foto’s uit, voeg ze toe aan de collagekaart en laat iedereen in Nederland meegenieten van jouw vakantie! Wil je meer informatie over het maken van mooie foto’s? Lees ons artikel met fotografietips!

Tip 2. De perfecte foto voor jouw kaart

Er zijn van die foto’s waarvan je direct weet dat ze super mooi zouden staan op een kaart. Geef die ene foto de ruimte en zet hem lekker groot op de kaart. Voeg eventueel je naam of een kleine vakantiegroet toe. Zo maak je in een paar klikken een mooie persoonlijke vakantiekaart.

Tip 3. Een vrolijke en persoonlijke vakantiekaart

Deze kaarten zijn al helemaal leuk van zichzelf, maar met je eigen foto maak je er een persoonlijke vakantiegroet van. Voeg een leuke vakantiefoto toe, zet je naam of vakantiebestemming erop, en je hebt binnen een paar minuten een vrolijke en persoonlijke vakantiekaart!

Wil je echt een originele kaart? Ontwerp je kaart dan helemaal zelf! Upload je foto en versier hem met leuke figuren, teksten, kaders en foto-effecten!

Alvast een hele fijne vakantie, en veel plezier met het maken van je vakantiekaart gewenst!

Ook interessant voor jou: