Feest 1 juni 2023

Trots! 40 geslaagdteksten voor echte toppers

geslaagd tekst

Onze leuke felicitatiekaartjes

Feliciteer die topper met een van onze leuke geslaagdkaartjes!

Hoera, GESLAAGD! Na weken blokken, stampen en zwoegen is het eindelijk zover: het verlossende telefoontje. Kan jouw vriendin, kind, neef of klasgenoot ook de vlag uithangen? Feliciteer die harde werker dan met een feestelijk geslaagd kaartje. Maar hoe schrijf je eigenlijk een leuke geslaagd tekst? Met onze gedichtjes, quotes en grappige geslaagd teksten laat je weten dat je apetrots bent!

Geslaagd gedichten

Wil je een originele geslaagd tekst sturen? Schrijf dan een tof geslaagd gedicht over hoe trots je op de slimmerik bent. Zo geef je je geslaagd kaartje namelijk een speels en persoonlijk sausje. Met welk gedicht laat jij de geslaagde zien hoe trots je bent? 

geslaagd tekst

Geslaagd examen tekst met humor

Heeft die ene studiebol een goed gevoel voor humor? Stuur dan een ‘geslaagd, gefeliciteerd’ kaartje met grappige tekst. Want geslaagd zijn voor een examen gaat heel goed samen met humor. Zo wordt die glimlach nog breder!

🎉Ook leuk: Zo maak je een persoonlijke geslaagdkaart

Lieve geslaagd teksten

Natuurlijk ben je altijd blij als je familielid, vriendin of buurjongen geslaagd is. Maar soms ben je extra trots. Bijvoorbeeld als de geslaagde er enorm hard voor heeft gewerkt, of als het ondanks tegenslag toch gelukt is. En dan is het extra mooi als je een geslaagd kaartje met lieve tekst stuurt. Van deze teksten krijgt de geslaagde vast een warm gevoel.

Stuur nu een leuk geslaagdkaartje naar die topper!

Mooie quotes voor een geslaagd tekst

Toffe spreuken en quotes kunnen je geslaagd kaart helemaal afmaken. Bij quotes voor een geslaagd tekst kun je denken aan mooie oneliners over persoonlijke groei of bijzondere teksten over trots en succes. De volgende geslaagd quotes zijn perfect om je vriend of familielid in het zonnetje te zetten.

🎁Wil je de geslaagde extra verrassen? Kijk dan eens naar onze leuke cadeautjes!

Tekst rijbewijs gehaald

Woehoe, de wereld is een coureur rijker! Heeft jouw vriend of familielid zijn rijbewijs gehaald? Dan vraagt dat om een geslaagd kaartje met een leuke ‘gefeliciteerd met je rijbewijs’ tekst. Met de volgende toepasselijke geslaagd teksten zal jouw eigen Max Verstappen glunderen van trots!

🚗Cross naar onze toffe rijbewijs kaarten om de geslaagde te feliciteren!

Teksten voor een gezakt kaart 

Ai, gezakt… Dat is natuurlijk enorm balen. Wil je je vriendin, familielid of kennis een paar mooie, opbeurende woorden sturen? Met deze quotes en teksten voor een gezakt kaart laat je weten dat je aan hem of haar denkt. 

When you stumble, make it part of the dance

🍀Tip: Kijk ook eens naar deze mooie hart onder de riem teksten.

Gefeliciteerd zwemdiploma tekst

Tot slot geven we je nog vier leuke teksten en gedichtjes om iemand te feliciteren met het zwemdiploma. Want dat is een van de eerste én belangrijkste diploma’s in het leven van jullie spetteraar! Verras jullie kleine dolfijntje dus met een leuke geslaagd tekst voor dit bijzondere diploma. 

Een geslaagde tekst voor jouw topper

Hopelijk heb je de perfecte geslaagd tekst gevonden. Nu maar hopen dat die ene studiebol, zwemkampioen of autocoureur ook echt de vlag uit mag hangen. Aan jouw lieve woorden zal het in ieder geval niet liggen. Die zijn sowieso al geslaagd!

Ook interessant voor jou: