Zo maak je de leukste geslaagdkaart

Geslaagd kaart maken

Op 5 en 12 juni is het zover: dan horen weer heel veel scholieren of ze geslaagd zijn! En hoe leuk is het om de geslaagde via een kaartje te laten weten dat je megatrots bent! Een kaartje heeft hij of zij dus wel verdiend. Lees verder en ontdek heel veel tips om een persoonlijke geslaagd kaart te maken.

Persoonlijke geslaagd kaarten maken

Bij Kaartje2go vind je heel veel leuke geslaagd kaarten voor examens. Daarnaast hebben we ook kaarten voor een rijbewijs of zwemdiploma. Je kunt je geslaagdkaart zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Voeg bijvoorbeeld een leuke foto toe van de geslaagde en schrijf je eigen tekst op de kaart. Kies ook je favoriete lettertype en -kleur en plaats figuren en een kader op je kaart. Wil je liever even snel een kaartje maken op je telefoon? Zet er dan alleen een leuke tekst en je naam op en bestel je kaartje in een handomdraai.

Tekst voor op geslaagd kaarten

Met een leuke tekst op je geslaagd kaart laat jij de harde werker weten dat je trots bent. Weet je niet zo goed wat je op een geslaagdkaart moet schrijven? Blik bijvoorbeeld terug op zijn of haar ijverige werken en kijk vooruit naar de toekomst. Een mooi gedicht of een quote is ook passend op een persoonlijke geslaagd kaart. De volgende teksten zijn erg geschikt voor op een geslaagdkaart.

Het is gelukt, je hebt je diploma op zak! En wat heb je het verdiend, want het was best een intensieve tijd. Ga nu maar lekker genieten van je overwinning, en straks van je vakantie.

De vlag mag uit! Ik ben supertrots op je dat je je diploma hebt gehaald. Vrijdag gaan we het eens goed vieren!

Al die maanden blokken,
voor dat Ć©ne doel.
Af en toe onzeker,
of met een blij gevoel.
Jouw diploma mag
straks je kamer sieren.
En nu het allereerst:
maar eens je feestje vieren!

Maria Riksten-Brouwer

If you can dream it
You can do it

Walt Disney

Gefeliciteerd met je diploma
Je hebt er hard voor geleerd
Nu kan je feest gaan vieren
Even genoeg gestudeerd!

Hard work pays off!

šŸŽ“ Hier vind je al onze geslaagdteksten!

Stuur ook een cadeau bij je geslaagd kaart!

Je geslaagd kaart is pas echt af met een leuk geslaagd cadeau bij je kaart! Stuur bijvoorbeeld chocola van Tony’s Chocolonely mee met je geslaagdkaart of ga voor een grote doos met hartjesbonbons. Bij Kaartje2go vind je ook cadeaubonnen voor bij je geslaagdkaarten. Maak de geslaagde bijvoorbeeld blij met een cadeaubon van Bol.com of  BladCadeau.

Gezakt kaarten voor de pechvogels

Voor een deel van de scholieren is het einde van de examentijd misschien wat minder leuk. Zij moeten een herkansing doen of moeten misschien zelfs een heel jaar opnieuw doen. Ook deze scholieren verdienen een kaartje, maar dan als hart onder de riem. Ga hiervoor naar onze geslaagd kaarten en kies het filter Gezakt.

Tip: Bestel een extra grote geslaagdkaart

Met een leuke geslaagd kaart laat jij de geslaagde weten dat je trots op hem of haar bent. En wil je je felicitatie nog meer op laten vallen? Stuur dan een extra grote geslaagdkaart! Als je je kaart trouwens op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, verzenden we deze dezelfde dag nog. Zo weet je zeker dat de kaart aankomt wanneer het nog volop feest is.