Algemeen 10 juli 2023

32 teksten om een collega beterschap te wensen

beterschap wensen collega

Is een collega ziek, dan waardeert hij of zij het als je een kaartje of berichtje stuurt. Maar misschien vind je het lastig om te bedenken welke tekst je op een kaartje zet om je zieke collega beterschap te wensen. Geen stress, want wij helpen je graag een handje. Of je nu zakelijk beterschap wilt wensen, een gedicht zoekt of een collega met een burn-out of ernstige ziekte sterkte wilt wensen, met een van de volgende teksten laat je weten dat je meeleeft. 

💐 Tip: Bekijk hier onze beterschapskaartjes voor een collega.

Zakelijk beterschap wensen: zo doe je dat

Beterschap wensen in een zakelijke context klinkt lastiger dan het is. En net als bij een beterschapskaartje voor een vriendin of familielid is het sowieso al fijn dat je iets van je laat horen. Met de volgende teksten helpen we je hopelijk om iemand op een zakelijke manier beterschap te wensen. 

💐 Leestip: Wat zet je op een kaartje voor iemand die ziek is?

Met humor beterschap wensen aan een collega

Is het altijd even gezellig met je collega, en liggen jullie soms zelfs onder de tafel van het lachen? Wens je zieke collega dan op een grappige manier beterschap! De volgende beterschap teksten voor een collega zitten vol humor. 

🤒 Ook leuk om te lezen: 21x beterschap teksten voor een kind

Gedicht om je collega beterschap te wensen

Breng je jouw ‘Beterschap!’ liever over met een gedicht, dan zijn er veel mooie opties om uit te kiezen. Schrijf bijvoorbeeld zelf een gedicht, of kies er een die verwoordt wat je voelt. De volgende gedichten passen goed op een kaartje voor een zieke collega.

🎄 Ook interessant voor jou: 21x teksten voor je zakelijke kerstkaarten!

Een collega beterschap wensen bij een specifieke situatie

Misschien is je collega niet zomaar ziek of grieperig, maar is er iets ernstigers aan de hand. Een burn-out bijvoorbeeld, herstel na een operatie of misschien is je collega ernstig ziek. Je collega vindt het dan vast fijn als je hier aandacht aan besteedt in je kaartje. De volgende teksten helpen je om je berichtje te schrijven. 

Tekst voor een ernstig zieke collega

Tekst voor als een zieke collega afscheid neemt

Tekst voor een langdurig zieke collega

Collega met een burn out beterschap wensen

Na een operatie beterschap wensen aan een collega

🥂 Ook leuk om te lezen: Dit zijn leuke teksten voor collega die een jubileum viert!

Kaartje2go Instagram

Cadeau voor een zieke collega

We hopen dat we je met deze teksten een beetje op weg hebben geholpen om je kaartje voor een zieke collega te schrijven. En wil je je beterschapswensen afmaken met een cadeau, denk dan eens aan het versturen van een cadeau bij je kaartje. Troostende chocola, een fleurige bos bloemen of een lekkere kop thee worden vast gewaardeerd door je zieke collega!

Ook interessant voor jou: