Zakelijk 5 oktober 2023

Feestelijke teksten voor een werk jubileum

tekst jubileum werk

Is een collega, familielid of vriend zoveel jaar in dienst, of vier jij of een zakelijke relatie een bedrijfsjubileum? Dan is het tijd voor confetti, champagne en speeches! En natuurlijk wil je een kaartje of uitnodiging sturen voor dit belangrijke moment. Maar we kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt wat voor tekst je op een werk jubileum kaart zet. Je viert niet elke dag zoā€™n jubileum. Komt dat even mooi uit, want wij hebben vast een aantal werk jubileum teksten voor je verzameld en geschreven!

Tekst jubileum werk: 12,5, 25 of 40 jaar in dienst!

Of iemand nou 5 of 50 jaar in dienst is, elk werk jubileum verdient een tekst bomvol confetti! Misschien wil je iemand feliciteren met zijn zoveel jaar in dienst zijn. Of organiseer je het jubileumfeest voor die ene medewerker. Voor beide opties vind je hieronder toffe teksten om zo te kopiƫren en plakken.

Zoveel jaar in dienst felicitatie teksten

5 jaar in dienst tekst

Zet de FAVORIETE DRANKJE maar koud, want je bent vandaag AANTAL JAAR jaar in dienst! Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. We hopen dat je nog minstens net zoveel jaren met plezier naar je werk gaat!Ā 

Collega 25 jaar in dienst grappige tekst

Lieve collega,

Wauw, je bent vandaag 25 jaar in dienst! Maar dat betekent niet dat je nu ook de dienst uĆ­tmaakt hoor. Koffie halen doe je maar gewoon zelf, en ook die snoeppot vult zichzelf niet. Grapje hoor, ik haal met liefde een grote koffie met drie suikerklontjes voor je.Ā 

Op naar nog 25 jaar kibbelen met de leukste collega!

Veel liefs

Werkjubileum tekst

Van harte gefeliciteerd met je JUBILEUMJAREN-jarig werkjubileum NAAM! Wat een tijd alweer, en wat heb je veel voor ons betekend de afgelopen jaren. Zo heb je je ingezet voor TAAK OF WERKGERELATEERD ONDERWERP en maakte je je hard voor TAAK OF WERKGERELATEERD ONDERWERP.

Voor nu hef ik een denkbeeldig glas champagne op je, en donderdag maken we er een gezellig feestje van op je jubileumfeest!

Uitnodiging tekst werk jubileum 

12,5 jaar in dienst tekst uitnodiging

Heb je meegeteld?
Dan heb je het ook vastgesteld!

NAAM WERKNEMER is op DATUM alweer 12,5 jaar bij ons op de werkvloer te vinden en we zijn ontzettend blij dat we HEM/HAAR aan ons hebben weten te binden.

Wil jij NAAM WERKNEMER ook graag feliciteren met zijn jubileum? Kom dan op DATUM om TIJD naar LOCATIE. Daar zullen we NAAM WERKNEMER treffen en samen het glas heffen.

Tekst uitnodiging 25 jaar in dienst

25 jaar geleden stapte NAAM WERKNEMER hier naar binnen om aan zijn carriĆØre te beginnen. Gelukkig besloot HIJ/ZIJ bij ons aan de slag te gaan en te bouwen aan een indrukwekkende loopbaan. Wij willen NAAM WERKNEMER graag bedanken voor alle inzet in de afgelopen jaren en terugblikken op de hoogtepunten die er waren.

Daarom nodigen wij je uit om op DATUM om TIJD met ons een glas champagne te drinken en op NAAM WERKNEMER te klinken.

Uitnodiging tekst 40 jaar in dienst

NAAM is op DATUM AANTAL JAAR jaar in dienst!

Dit feestelijke feit verdient een gezellige borrel.
We zien je graag op DATUM om TIJD bij LOCATIE, ADRES.

Laat voor DATUM weten of je er ook bij bent, via E-MAIL.

šŸ„‚ Tip: Bekijk hier uitnodigingen voor als een medewerker zoveel jaar in dienst is.

Tekst voor het jubileum van een bedrijf

Bloed, zweet en tranen heeft het soms gekost om een bedrijf op te zetten en succesvol te maken. Een feestje is dus wel op zā€™n plek als er een jubileum te vieren is! Mag een bekende het glas heffen op het jubileum van zā€™n bedrijf? Of viert jouw bedrijf zā€™n zoveel jaar bestaan en wil je uitnodigingen sturen voor het feest? Met een werk jubileum tekst uit het volgende rijtje wordt het een feestje!

Felicitatie teksten voor het jubileum van een bedrijf

Voorbeeld tekst felicitatie jubileum bedrijf

You did it! Waar je klein begon, heb je na AANTAL JAAR jaar een prachtig bedrijf opgezet. Chapeau en gefeliciteerd! Iedereen dacht toen: waar is NAAM mee begonnen! Gelukkig heb je niet naar ons geluisterd, want kijk waar je nu staat.
Ik wens je nog driedubbel zoveel jaren toe samen met je werknemers.

Felicitatie jubileum bedrijf tekst van zakelijke relatie

Van harte gefeliciteerd met het JUBILEUMJAREN-jarig jubileum van BEDRIJFSNAAM. Jullie hebben in die tijd een prachtige groei doorgemaakt, en we zijn blij dat NAAM EIGEN BEDRIJF hierbij van dienst kon zijn. Op naar nog net zoveel mooie jaren!

Gefeliciteerd jubileum bedrijf

Proficiat met jullie bedrijfsjubileum! Jullie begonnen JUBILEUMJAREN jaar geleden in de garage, maar die hebben jullie inmiddels ingeruild voor een megaloods. Heel veel succes en geluk voor de komende jaren, maar met jullie ambitie en visie moet dat goedkomen.

Tekst uitnodiging jubileum bedrijf

25 jarig jubileum bedrijf tekst

Feest! Op DATUM bestaat BEDRIJFSNAAM AANTAL JAREN jaar. Om dat te vieren ben je van harte uitgenodigd voor ons jubileumfeest. Het vindt plaats op LOCATIE aan de STRAAT EN HUISNUMMER. Vanaf AANVANGSTIJD is de inloop, en om TIJD heffen we met elkaar het glas. We kijken ernaar uit je te zien!

Uitnodiging jubileum bedrijf tekst

De medewerkers van BEDRIJF nodigen u van harte uit voor de feestelijke bijeenkomst ter ere van het X-JARIG jubileum. Wij stellen het zeer op prijs u welkom te mogen heten op DATUM van TIJDSTIP tot TIJDSTIP.

ADRES

Ga voor meer info naar WEBSITE

Jubileum bedrijf uitnodigingstekst voor klanten

Hoera, BEDRIJFSNAAM opende vijf jaar geleden haar deuren! En omdat jij een van de klanten bent die ons in die jaren supportte, willen we je uitnodigen voor een gezellige borrel. Je bent op DATUM vanaf TIJD van harte welkom in de winkel. Om TIJD willen we toosten op de mooie jaren, en daarna gaan we gezellige borrelen onder het genot van een hapje en een drankje.

Laat je via EMAILADRES weten of je erbij bent?

šŸŽ„ Ook leuk om te lezen: 21x zakelijke kerstwensen voor relaties en medewerkers.

Mooie cadeaus voor een zakelijk jubileum

Kun je er helaas niet bij zijn als de jubilaris of eigenaar van het bedrijf het glas heft? Zet je werk jubileum tekst nog een beetje kracht bij met een mooi cadeau. Een heerlijke fles wijn, chocola, een bos bloemenā€¦ Stuk voor stuk cadeaus die gewaardeerd worden! Je vindt hier al onze zakelijke cadeaus.

Ook interessant voor jou: