Verhuizen 7 augustus 2019

Nieuw huis? Stuur persoonlijke verhuiskaarten!

Persoonlijke verhuiskaarten

Als je gaat verhuizen wil je familie en vrienden natuurlijk graag op de hoogte brengen van je nieuwe stulpje. Stuur daarom een verhuiskaart, zodat al je bekenden precies weten wat je nieuwe adres is! Bij ons vind je heel veel leuke verhuiskaarten die je in een handomdraai persoonlijk maakt. Met de volgende persoonlijke verhuiskaarten introduceer je je nieuwe huis zoals jij het wilt. 

Tip: Adressen verzamelen voor je verhuiskaarten? Met onze handige adresverzoeker is je adresboek zo gevuld.

Verhuiskaarten voor samenwonen

Verhuiskaarten voor samenwonen

Hebben je partner en jij besloten om voortaan in één huis te gaan wonen? Vertel het je familie en vrienden met onze verhuiskaarten voor samenwonen! Voor een van jullie verandert er qua adres misschien niets, maar toch is het handig als je bekenden weten dat jullie voortaan bij elkaar wonen. 

Verhuiskaarten met foto

Persoonlijke verhuiskaart met eigen foto

Je maakt je verhuiskaart extra persoonlijk met je eigen foto erop. Kies bijvoorbeeld voor een foto van jullie nieuwe huis of maak een leuke collage van foto’s van jullie samen. Heb je je huis al voor het grootste gedeelte ingericht? Dan is het leuk om al wat kleine details te delen, zoals een prominente kleur muur, een sneak peek van de keuken of de mooie trapopgang. En als je kinderen hebt is het natuurlijk leuk om hen te betrekken in de foto’s! Op deze manier maak je er heel persoonlijke verhuiskaarten van.

Verhuisbericht met interieur

Illustratie van een interieur

Een nieuwe stijl verhuiskaarten vind je in de kaarten met illustraties van een inrichting! Extra leuk is het als dit ook past bij je eigen interieur, zodat de ontvanger al een idee krijgt van je nieuwe huis. Je kunt natuurlijk ook een illustratie van je eigen woonkamer laten maken voor een heel originele verhuiskaart! 

Verhuisbericht nieuwe woonplaats

Verhuiskaarten voor een nieuwe woonplaats

Ga je verhuizen naar een andere stad of misschien wel een ander land? Kies dan persoonlijke verhuiskaarten waarmee je specifiek laat weten dat je je woonplaats gaat verlaten. Ga bijvoorbeeld voor een persoonlijke verhuiskaart waarbij je op een kaart kunt aangeven wat je oude en nieuwe woonplaats zijn. Wist je trouwens dat we heel veel leuke extra’s hebben voor bij je kaart? Kies bijvoorbeeld een andere papiersoort en gekleurde enveloppen! Hiermee valt je verhuiskaart extra op als hij op de deurmat ligt.

Verhuisbericht met plantjes

Verhuiskaarten met plantjes

Planten zie je momenteel in grote getale terug in veel interieurs. Ben je zelf ook gek van planten? Stuur dan een leuke verhuiskaart met plantjes of bladeren! Dit ziet er niet alleen leuk uit, de ontvangers weten dan ook direct wat ze kunnen kopen voor je nieuwe huis ;–) Ben je trouwens ook van plan om een housewarming te geven? Prik dan direct een datum en vermeld deze samen met de tijd op het kaartje. 

Wanneer verstuur je verhuiskaarten?

Veel mensen vragen zich af wanneer je verhuiskaarten precies verstuurt. Dit maakt eigenlijk niet zoveel uit. Je kunt je verhuiskaarten dus voor de verhuizing versturen, maar ook erna. Wil je iedereen voor je verhuizing op de hoogte brengen? Vermeld dan ook de verhuisdatum op je verhuiskaart. Zo staan familie en vrienden nog niet voor de deur terwijl de oude bewoner er nog woont. Je verhuiskaarten na de verhuizing versturen heeft als voordeel dat je een eventuele housewarming gemakkelijker kunt plannen. Voor de verhuizing weet je namelijk misschien nog niet zo goed wanneer je huis echt af genoeg is om aan familie en vrienden te laten zien. 

Introduceer je nieuwe stulpje met persoonlijke verhuiskaarten

Met een van deze leuke verhuiskaarten breng je bekenden helemaal op jouw manier op de hoogte van je nieuwe plek! Wil je meer tips rondom verhuizen? Bekijk dan ook onze verhuis checklist en ontdek hoe je kunt verhuizen zonder stress.

Ook interessant voor jou: