Feestdagen 25 april 2018

Wat zet je op een moederdagkaart?

Wat zet je op een moederdag kaart?


Een lieve moederdag kaart is het mooiste dat je je moeder kunt geven op Moederdag. Helaas is het soms best lastig om te bedenken wat je precies wilt zeggen. Want wanneer je een mooie tekst voor Moederdag nodig hebt, kun je de woorden vaak niet vinden. Kaartje2go geeft je daarom heel veel ideeën voor moederdag teksten zodat jij precies weet wat voor tekst je op een moederdag kaart moet schrijven!

Zoek je inspiratie voor een leuk moederdag cadeau? Lees dan ook ons artikel Wat te geven of doen met Moederdag?

Tekst voor op moederdag kaart: leukste herinnering met je moeder

Moederdagteksten schrijf je het gemakkelijkst door je eigen herinneringen te gebruiken. Bedenk bijvoorbeeld eens wat je leukste herinnering is met je moeder en schrijf het op je moederdag kaart! Lieve woorden voor mama heb je op deze manier binnen een handomdraai geschreven. Je moeder zal de lieve tekst erg waarderen en de kaart vast een mooie plek geven. Voeg trouwens zeker een leuke foto van vroeger toe, want dat vinden moeders leuk!

Lieve mama,

Ik wens je een heel fijne Moederdag. Hopelijk blijft de zon de hele dag schijnen, want daar hou jij zo van. Ik hoop dat we samen nog heel veel herinneringen mogen maken. Herinner je je bijvoorbeeld nog die keer dat ik mijn telefoon was vergeten in dat restaurant? Wat hebben we toen gelachen, hè!

Ik hou van jou, mama!

Liefs, Nadia

Mooie gedichtjes als moederdag teksten

Voor Moederdag zijn er ook heel veel mooie gedichtjes die je op moederdagkaarten kunt schrijven. Een gedichtje zegt vaak wat je zelf niet onder woorden kunt brengen. Zoek dus een mooi gedichtje op dat past bij je moeder en jou en laat haar weten hoe blij je met haar bent! Je vindt mooie gedichten voor Moederdag op onze pagina met Moederdag teksten.

Een moeder kun je zelf niet kiezen,
maar als dat zo zou gaan,
dan had jij op mijn lijstje
helemaal bovenaan gestaan!

Vandaag is het een fijne dag,
vooral voor jou: ’t is Moederdag!
Je bent de liefste die ik ken,
vandaar dat ik zo trots op je ben.
Maak vandaag maar lekker vrij
voor een gezellige dag voor jou en mij!

Een moeder wordt met de jaren
steeds meer je beste vriendin.

Kaartje2go Moederdag eerste kaart cadeau

Lieve tekst voor mama: songtekst over moeders

Wist je dat er heel veel mooie liedjes geschreven zijn over moeders? Daarom is een songtekst als tekst voor op moederdag kaart ook leuk en origineel. Hieronder vind je voorbeelden van de Spice Girls en de Backstreet Boys. Artiesten als Tupac en Justin Bieber schreven trouwens ook nummers over hun moeder.

Back then I didn’t know why
Why you were misunderstood
So now I see through your eyes
All that you did was love
– Spice Girls

Mom, you showed me everything that I should know.
you showed me how to love and how to care.
you showed me that you would always be there. ‘cause mom, you always were.
I wanna thank you for that time and I’m proud to say you’re mine.
I love you mom
– Backstreet Boys

Grappige tekst voor moederdag kaarten

Ben je op zoek naar een leuke moederdagtekst met wat humor? Wij zochten een aantal grappige teksten op, die trouwens ook een kern van waarheid bevatten! Als je dus niet houdt van een zoete tekst op je moederdag kaart, dan is een van deze tekstjes perfect voor jouw kaart.

  • Mama’s zijn net papa’s, maar dan slimmer en mooier.
  • Het geduld van een moeder is als tandpasta. Hoeveel je er ook van gebruikt, er is altijd nog een beetje over…
  • Mama, jij bent een superheld vermomd als mens!

Moederdag tekst: wat heb je je moeder altijd al willen zeggen?

Vind je het leuker om zelf een moederdag tekst te schrijven? Bedenk dan eens wat je je moeder nog graag eens wilt vertellen. Wat heeft ze je geleerd in je leven? En op welke momenten in je leven heeft ze jou zo goed gesteund? Je moeder zal het fijn vinden om te horen hoe ze jouw leven heeft beïnvloed! Spreek je waardering uit naar haar en laat merken dat je om haar geeft.

Verras met een moederdag kaart voor Moederdag 2019!

Met deze moederdagteksten weet je zeker dat jouw moeder een originele kaart krijgt. Wil je nog meer inspiratie? Bekijk dan ook onze andere teksten voor Moederdag. Geef bij je kaart een van onze leuke moederdagcadeaus of maak zelf een mooi cadeau, want het is maar één keer per jaar Moederdag!

Ook interessant voor jou: