Algemeen 14 augustus 2023

Ziek! 🤒 21x beterschap teksten voor een kind

beterschap kind tekst

Ziek zijn is niet fijn! En vooral als je klein bent is ziek zijn best een beetje afzien. Niet met je vriendjes en vriendinnetjes buiten kunnen spelen, misschien wel vervelende prikjes of medicijnen moeten ondergaan… Dat is wel een kaartje waard, toch? Met een tekst uit dit artikel wens je een kind beterschap, en laat je weten dat je hoopt dat hij gauw weer beter wordt.

Leuke tekst om een kind beterschap te wensen

Ligt je neefje of de dochter van een vriendin even in de lappenmand, maar is het einde snel in zicht? Dan past een vrolijke beterschap tekst goed op de kaart voor het kind. We delen hieronder onze leukste teksten.

🧸 Tip: Je vindt hier de vrolijkste beterschapskaartjes voor een kind.

🌡️ Tip: Wens je zieke collega ook beterschap met behulp van deze teksten!

Gedicht om een kind beterschap te wensen

Zoek je een gedicht om een kind beterschap te wensen, dan zit je hier ook goed. Gedichtjes werken vaak troostend, en kunnen helpen om een kindje op te vrolijken. Deze leuke beterschap versjes zijn vast een schot in de roos.

Beterschap voor een kind dat in het ziekenhuis ligt

Voor een kleintje is het superindrukwekkend om in het ziekenhuis te liggen! Een andere omgeving, je broertjes en zusje moeten missen en je niet fijn voelen is dan ook niet leuk. Stuur dus een lief beterschapskaartje naar het ziekenhuis, want daar fleurt hij of zij vast helemaal van op. We delen de beste tekstjes om op je kaartje te schrijven. 

Beterschap voor een baby

Beterschap wensen aan een zieke baby doe je natuurlijk voor het kleintje, maar misschien nog wel meer voor zijn of haar ouders. Want wat is het schrikken als een klein baby’tje ziek is! Met een van deze tekstjes laat je weten dat je aan hen denkt, en dat je hoopt dat het snel weer beter gaat. 

Met een grappige tekst een kind beterschap wensen

Het allerbeste medicijn naast lekker veel slapen? Dat is natuurlijk lachen! Zet daarom een grappig berichtje op de beterschap kaart van het kind dat ziek is. Wij tippen je vast een paar leuke tekstjes!

Lieve beterschap cadeaus voor een kind

Vind je het leuk om naast het kaartje ook een extraatje te sturen naar de zieke pechvogel? Met een van onze leuke cadeaus wens je een kind extra veel beterschap. Kies bijvoorbeeld voor een wollige knuffel als troost of een houten puzzel ter afleiding. Daar kikkert die kleine zieke vast helemaal van op!

🧸 Hier vind je onze leuke cadeaus voor zieke kindjes.

Ook interessant voor jou: