Jubileum 5 oktober 2023

Feestelijke teksten voor een werk jubileum

tekst jubileum werk

Is een collega, familielid of vriend zoveel jaar in dienst, of vier jij of een zakelijke relatie een bedrijfsjubileum? Dan is het tijd voor confetti, champagne en speeches! En natuurlijk wil je een kaartje of uitnodiging sturen voor dit belangrijke moment. Maar we kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt wat voor tekst je op een werk jubileum kaart zet. Je viert niet elke dag zo’n jubileum. Komt dat even mooi uit, want wij hebben vast een aantal werk jubileum teksten voor je verzameld en geschreven!

Tekst jubileum werk: 12,5, 25 of 40 jaar in dienst!

Of iemand nou 5 of 50 jaar in dienst is, elk werk jubileum verdient een tekst bomvol confetti! Misschien wil je iemand feliciteren met zijn zoveel jaar in dienst zijn. Of organiseer je het jubileumfeest voor die ene medewerker. Voor beide opties vind je hieronder toffe teksten om zo te kopiëren en plakken.

Zoveel jaar in dienst felicitatie teksten

Uitnodiging tekst werk jubileum 

🥂 Tip: Bekijk hier uitnodigingen voor als een medewerker zoveel jaar in dienst is.

Tekst voor het jubileum van een bedrijf

Bloed, zweet en tranen heeft het soms gekost om een bedrijf op te zetten en succesvol te maken. Een feestje is dus wel op z’n plek als er een jubileum te vieren is! Mag een bekende het glas heffen op het jubileum van z’n bedrijf? Of viert jouw bedrijf z’n zoveel jaar bestaan en wil je uitnodigingen sturen voor het feest? Met een werk jubileum tekst uit het volgende rijtje wordt het een feestje!

Felicitatie teksten voor het jubileum van een bedrijf

Tekst uitnodiging jubileum bedrijf

🎄 Ook leuk om te lezen: 21x zakelijke kerstwensen voor relaties en medewerkers.

Mooie cadeaus voor een zakelijk jubileum

Kun je er helaas niet bij zijn als de jubilaris of eigenaar van het bedrijf het glas heft? Zet je werk jubileum tekst nog een beetje kracht bij met een mooi cadeau. Een heerlijke fles wijn, chocola, een bos bloemen… Stuk voor stuk cadeaus die gewaardeerd worden! Je vindt hier al onze zakelijke cadeaus.

Ook interessant voor jou: