Feestdagen 8 maart 2021

Vrolijk Pasen wensen? 33 leuke teksten voor je paaskaartje

vrolijk pasen wensen

Stiekem is het tijdens de voorbereiding al een beetje Pasen: paasstukjes maken, het boodschappenlijstje voor de brunch samenstellen én je liefste mensen een vrolijk Pasen wensen met een paaskaartje! Maar wat schrijf je op een kaartje voor Pasen? Met de volgende leuke paasteksten is het schrijven ervan een paaseitje.

Vrolijke teksten om iemand een fijne Pasen te wensen

Fijne Pasen, zalig Pasen, gezegend Pasen, vrolijk Pasen; er zijn zoveel wensen om iemand mooie paasdagen toe te wensen! Je kaartje persoonlijk maken voor de ontvanger is natuurlijk het allerleukste. Verwerk bijvoorbeeld een mooie herinnering over Pasen in je tekst of vertel wat je gaat doen met de paasdagen. Met deze voorzetjes helpen we je vast op weg.

🐣 Ook leuk om te lezen: 10 toffe tips om te knutselen met Pasen

Mooi paasgedicht voor op een kaartje

Wil je echt een paassfeertje creëren op je kaart? Ga dan voor een mooi gedicht over Pasen! De lente met z’n bloemen en fijne weer is al vaak inspiratie geweest voor een mooi paasgedicht. Wij tippen je er een aantal.

Quotes over Pasen

Leuk voor in je lightbox, voor social media of voor op een kaartje: zinnen en quotes over Pasen! En die kunnen zo vrolijk, spontaan en diepzinnig zijn als je zelf wilt. Ga bijvoorbeeld voor een leuke woordspeling of inspireer iemand met een mooie wijsheid over Pasen. Iemand een vrolijk Pasen wensen kan vaak al met een paar woorden :–)

Christelijke tekst over Pasen

Vind je het mooi om het verhaal van Pasen te delen of is de ontvanger van je kaartje gelovig? Kies dan voor een christelijke tekst over Pasen. Een mooie tekst uit de Bijbel, een lied van Sela of een christelijk paasgedicht herinneren de ontvanger er weer even aan hoe bijzonder Pasen eigenlijk is. 

🟡 Bekijk hier onze christelijke paaskaarten.

Vrolijke liedjes en versjes over Pasen

Wil je je nichtje, buurjongetje of het kindje van een vriendin verrassen met een paaskaartje? Dan zijn er heel veel leuke liedjes en versjes om hem of haar een vrolijk Pasen te wensen. Dat wordt een kaartje voor aan de koelkast!

🐰 Leestip: Ontdek hier onze ideeën voor de paasbrunch!

Nog meer mooie teksten voor op een kaartje

Naast Pasen zijn er nog veel meer momenten om iemand een kaartje te sturen. Een verjaardag, een nieuw huis of een pasgeboren kleintje zijn natuurlijk ook reden voor een kaartje! Voor al deze belangrijke momenten vind je hier de mooiste kaartteksten bij elkaar.

Ook interessant voor jou: