Feestdagen 8 september 2023

27x griezelig leuke Halloween teksten 🎃

Ontdek onze huiveringwekkende kaarten…

Met welke uitnodiging of kaart breng jij je vrienden en familie de stuipen op het lijf?

Muahahaaa – het is tijd om te sidderen, want op 31 oktober is het Halloween! Word je helemaal wild van pompoenen, vleermuizen, spinnenwebben en een vleugje magie? Dan is Halloween hét moment om een spookachtig leuke Halloween kaart te sturen. Bijvoorbeeld een heuse Halloween uitnodiging voor een huiveringwekkend feestje. In dit artikel geven we je alvast griezelig veel inspiratie voor Halloween teksten. Zo schrijf je een Halloween kaartje om van te bibberen 👻🎃🦇

Halloween teksten voor uitnodigingen

Halloween is het uitgelezen moment voor een bloedstollend feestje. Maar hoe zorg je voor een angstaanjagend leuke Halloween tekst op een uitnodiging? Wij tippen je een aantal toffe Halloween teksten voor (verkleed-)feestjes en etentjes. Boeeee! 

Halloween teksten voor etentjes

Halloween teksten voor (verkleed-)feesten

👻 Tip: Deze toffe kaarten tover je beangstigend snel om in geestige uitnodigingen.

halloween teksten

Halloween gedichten

Gedichten doen het altijd griezelig goed op Halloween kaarten. Met de volgende korte Halloween gedichten breng je je vriendin, broer of nichtje alvast in de feeststemming. Naar wie stuur jij je onheilspellende Halloween gedichtjes?

🍁Leestip: Met deze 18 knusse activiteiten wordt het helemaal herfst!

Grappige Halloween teksten

Het is rond Halloween natuurlijk griezelig leuk om iemand de stuipen op het lijf te jagen. Maar soms is het nog hilarischer om grappig uit de hoek te komen. Hopelijk kan de ontvanger tegen een stootje – maar dat zit meestal wel goed bij monsters.

Halloween tekst voor kinderfeestjes

Mummies, vampieren en heksen verzamelen! Voor kinderen kan Halloween het spookachtige hoogtepunt van het jaar zijn. Is je kind rond 31 oktober jarig? Dan is een Halloweenfeestje een echte aanrader. Met deze Halloween teksten voor kinderfeestjes zorg je gegarandeerd voor kippenvel! 

Ontdek kaarten om van te rillen…

Engelse Halloween tekst

Van oorsprong is Halloween een Engels feest, dat ook in Amerika volop gevierd wordt. En hoewel Halloween teksten in het Nederlands ook leuk zijn, klinkt een Engels Halloween tekstje griezelig goed. Daarom hebben we een aantal bloedstollende Halloween teksten in het Engels voor je verzameld. Lopen de rillingen je al over je rug?

Halloween vieren: gruwelijk leuk!

Brrrrr… kan jij ook geen genoeg krijgen van zombies, spinnen, weerwolven en klopgeesten? Dan is Halloween het feest waarop jij kan herrijzen. Ga los met uitgeholde pompoenen, leef je uit met allerhande kostuums en zorg voor een afgrijselijk leuke dag. Ga bijvoorbeeld voor een diner met ‘bloedwijn’ en pompoengerechten, geef een tof verkleedfeest of installeer je op de bank voor een horrorfilm. We wensen je alvast afschrikwekkend veel plezier!

Ook interessant voor jou: