Algemeen 9 april 2019

De leukste woonkaartentrends van 2019

Woonkaarten trends 2019

Wist je dat we bij Kaartje2go heel veel leuke woonkaarten hebben? Met woonkaarten geef je je interieur net dat beetje extra. Laat bepaalde kleuren uit je meubels bijvoorbeeld terugkomen in de woonkaarten of maak je styling af met een leuke quote. Wij hebben de leukste woonkaarten trends van 2019 voor je verzameld en vertellen je er alles over.

Ben je niet op zoek naar woonkaarten, maar naar samenwoonkaarten? Bekijk dan onze kaarten voor als je gaat samenwonen!

Wat zijn woonkaarten/interieurkaarten?

Met woonkaarten, ook wel interieurkaarten of home decoratie kaarten genoemd, geef je je interieur de finishing touch. Meubels maken je huis leefbaar, maar met accessoires als interieurkaarten wordt jouw huis echt persoonlijk. Woonkaarten kun je onder andere in een fotolijstje doen, met washitape op de muur of een deur plakken of op een magneetbord hangen om deze op te fleuren. Handig om te weten is dat je woonkaarten zowel als enkele en als dubbele kaart kunt bestellen. De volgende woonkaarten trends zijn helemaal van nu.

Woonkaarten met zwart-wit

Woonkaarten trend: zwart wit

Je voegt een subtiel stijlelement aan je interieur toe met zwart wit woonkaarten! Ga bijvoorbeeld voor een mooie illustratie of een spreuk. Woonkaarten met zwart wit zijn erg neutraal, maar ook krachtig door het contrast tussen zwart en wit.

Interieurkaarten met illustraties

Illustraties in je woonkaarten

Een andere trend in interieurkaarten zijn illustraties. Met illustraties maak je je woonkamer, slaapkamer of de kinderkamer erg speels. Kies bijvoorbeeld voor een ijsje, olifant, cactus of een illustratie van de wereld.

Woonkaarten met patronen

Leuke interieurkaarten met patronen

Patroontjes zijn ook leuk om te verwerken in je interieur. Wat dacht je van een patroon met driehoekjes in een subtiele kleur, een stoer patroon met plusjes of een botanische woonkaart met een patroon van bladeren? Woonkaarten met patronen zijn een leuke afwisseling op de andere woonkaarten.

Woonkaarten met spreuken

Spreuken in je interieur met woonkaarten

Als laatste is het ook nog steeds erg in om spreuken in je interieur te verwerken. Kies bijvoorbeeld voor een quote met een knipoog, een inspirerende tekst of een woonkaart met spreuk om over na te denken.

Hippe woonkaarten van Kaartje2go

Met verschillende woonkaarten in je interieur maak je je huis erg persoonlijk en af. Wist je trouwens dat je bij elke woonkaart kunt kiezen voor het kleine, normale of grote formaat? Met verschillende groottes bij elkaar creëer je een heel speels effect! Bekijk dus nu onze woonkaarten en geef je huis iets extra’s.