Vakantie 4 juli 2022

Fijne vakantie! Zonnige teksten om iemand een heerlijke vakantie te wensen

Stuur de vakantiegangers een kaartje!

Met deze zonnige kaartjes begint de vakantie in ieder geval goed ☀️

Er staat een heerlijke zomer voor de deur. De laatste schooldag is in zicht, vakanties zijn geboekt en ook de zon doet lekker haar best. Tijd om je neefje, beste vriend of juf een fijne vakantie te wensen! En hoe kan dat beter dan met een dikke knuffel en een lief kaartje? De volgende teksten zijn superzonnig en dus heel geschikt om iemand een fijne vakantie te wensen.

Fijne vakantie wensen: leuke teksten voor je kaartje

Wil je iemand een hele fijne vakantie wensen, dan zijn er superveel leuke manieren om dat te doen. Met een quote bijvoorbeeld, een gedicht over vakantie of gewoon met de woorden die je te binnen schieten. En ook voor de happy campers hebben we een aantal toffe teksten gevonden. Wij helpen je vast een beetje op weg met wat leuke inspiratie.

Teksten voor vliegvakanties

Fijne vakantie met de caravan

fijne vakantie

Iemand op een grappige manier een fijne vakantie wensen

Lig je met die ene vriend of vriendin altijd dubbel van het lachen, of kan een bekende na een moeilijke tijd wel even een glimlach gebruiken zo voor z’n vakantie? Stuur dan een tekst vol humor om een fijne vakantie te wensen. Een knipoog of woordgrap is altijd leuk op een kaartje, en die van ons zijn speciaal bedoeld voor in de vakantietijd.

Welke vakantievierder stuur jij een leuk kaartje?

Buone Vacanze! In het Engels, Frans of Italiaans een fijne vakantie wensen

Zoekt de ontvanger van je kaartje de Franse, Spaanse of Curaçaose zon op? Dan is het leuk om hier wat aandacht aan te besteden. Schrijf bijvoorbeeld heel simpel ‘Fijne vakantie!’ in de taal van het land op. We zochten voor de populairste vakantielanden de vertaling voor je op. 

⛱️ Tip: Hier vind je de groeten uit… in de taal van jouw vakantieland.

Meester of juf een fijne vakantie wensen

Het einde van het schooljaar is voor kinderen altijd een belangrijk moment. De knutselwerkjes mogen mee naar huis, de inhoud van de tafeltjes wordt opgeruimd en we zeggen juf of meester gedag. Dat is natuurlijk het allerleukste met een persoonlijke bedankkaart voor juf of meester waarop je ze ook een fijne vakantie wenst. Met een van de volgende teksten is je kaartje zo geschreven.

Teksten voor je vakantiegroet

Met deze leuke teksten bezorg je je zus, beste vriend of juf sowieso een zonnige vakantiegroet. En wil je straks op vakantie een vakantiekaartje sturen naar het thuisfront? Lees dan ook ons artikel Wat zet je op een vakantiekaart? met leuke teksten!

Ook interessant voor jou: