Trouwen 11 mei 2017

De 8 mooiste trouwlocaties aan het water

Trouwen met zeewind in je haar is niet alleen mogelijk aan de kust in Zuid-Frankrijk. Ook in Nederland zijn er namelijk heel veel mooie plekjes aan te wijzen waar je het jawoord geeft terwijl je het zand tussen je tenen voelt. Aan het water met jullie familie en vrienden krijgt deze prachtige dag een heel puur tintje. Wij hebben de 8 mooiste trouwlocaties aan het water voor jou op een rij gezet!

1. Geheim aan een meer: Papa’s Beach House
Hoofddorp, Noord-Holland

Naar eigen zeggen is Papa’s Beach House in Hoofddorp een goed bewaard geheim tussen de bomen en een meer. De Key West zaal is perfect voor zowel de ceremonie en het diner als het feest en deze grenst direct aan het terras en privéstrandje. Door het buitenpodium genieten jullie met mooi weer niet alleen van elkaar en de muziek, maar ook van de idyllische omgeving.
www.papasbeachhouse.nl/nl/trouwlocatie

2. Trouw bij Netl met een klein of groot gezelschap
Kraggenburg, Flevoland

Midden in de natuur bij Kraggenburg vind je Netl, een trouwlocatie waar je zowel een intiem feest als een groots trouwfeest kunt geven. Samen met weddingplanner Esther bekijk je hoe jullie mooiste dag eruit gaat zien. De schitterende natuur leent zich trouwens uitstekend als decor voor jullie fotoshoot. En aan het einde van de dag overnacht je met jullie dierbaren in de pionierswoningen of op de camping.
www.netl.nl/nl/trouwen

3. Duurzame bruiloft bij Deining aan Zee 
Castricum, Noord-Holland

Wil je jullie trouwdag grotendeels uit handen geven? Dan is Deining aan Zee in Castricum er om dit te verzorgen. Samen met hun eigen weddingplanner regelt Deining aan Zee graag onderdelen als de bruidstaart, aankleding en muziek. Bij Deining aan Zee trouw je aan zee met een duurzame touch. Zo is deze plek aangekleed met eerlijke materialen en in de keuken wordt gewerkt met duurzame producten. Perfect dus als je op een natuurlijke manier wilt trouwen in de natuur!
deining.nl/trouwen-aan-zee/

4. Bij Beachclub8 trouw je met een buitenlands tintje
Rockanje, Zuid-Holland

Om in het buitenland te trouwen, hoef je niet per se de grens over. Beachclub8 in Rockanje is namelijk geïnspireerd op Ibiza, Curaçao en Saint Tropez en biedt met zijn lichte inrichting een rustgevende omgeving. Het concept van Beachclub8 is Lounge & Share; je bestelt kleine gerechtjes in plaats van een voor-, hoofd- en nagerecht. Met de wind in je haar en met uitzicht op zee beloof je elkaar eeuwige trouw op een prachtige plek.
beachclub8.com/trouwen-op-het-strand/

5. Relaxte trouwdag bij Strandpaviljoen Zoomers
Castricum, Noord-Holland

Ongedwongen genieten van jullie dag kan bij Strandpaviljoen Zoomers in Castricum. Door de gastvrijheid en het betrokken team zal het jullie aan niets ontbreken. Strandpaviljoen Zoomers biedt verschillende arrangementen, zoals een driegangenmenu, koud & warm buffet en een barbecue. En wat is er nu leuker dan op je blote voeten in het zand dansen om deze schitterende dag vieren
zoomers.nu/gallery_entries/bruiloft-aan-zee/

6. Bij Paviljoen Het Buitenhuis beleef je een uniek trouwfestival
Ewijk, Gelderland

Een trouwdag bereid je maandenlang voor, maar is erg snel weer voorbij. Daarom organiseer je bij Paviljoen Het Buitenhuis in Ewijk een trouwfestival van een of meerdere dagen, zodat jullie grote moment uitgebreid gevierd wordt. Geef elkaar het jawoord op het water, vermaak je gasten en de kinderen op je bruiloft met leuke activiteiten en laat iedereen overnachten in een pipowagen of Pod. Het thema bohemian bruiloft past trouwens perfect bij zo’n trouwfestival!
www.paviljoenbuitenhuis.com/trouwen

7. Intiem feestje of groots uitpakken bij het Ermerstrand
Erm, Drenthe

Op het Recreatiepark Ermerstrand is voor ieder gezelschap en elke groepsgrootte een geschikte trouwlocatie te vinden. Bruidsparen kunnen er terecht voor een Ja-woord op het water tot een uitgebreid feest en zelfs overnachten. Zo is de knusse Blokhut geschikt voor ca. 90 gasten, terwijl de moderne Beachclub plaats biedt aan wel 200 personen.
www.ermerstrand.nl/nl/trouwen

8. Knusse winterbruiloft bij Strandplaats Nederzandt
Noordwijk, Zuid-Holland

Voor een prachtige trouwdag in de duinen is er Strandplaats Nederzandt in Noordwijk. Samen met een van de weddingplanners maakt Strandplaats Nederzandt jullie dag onvergetelijk. Laat je gasten bijvoorbeeld arriveren met een Amerikaanse schoolbus en geef elkaar het jawoord op hun eigen strand. En waar je bij andere locaties rekening moet houden met het seizoen, kun je bij Nederzandt ook in de winter trouwen met een sfeervolle winterbruiloft.
www.nederzandt.nl/trouwen/

Droomdag in het zand

Op een relaxte manier trouwen op het strand is dus op heel veel plekken in Nederland mogelijk. En door de verschillende mogelijkheden kun je al je wensen en dromen voor je bruiloft uit laten komen.

Tip: Zijn jullie al begonnen met het oriënteren naar jullie perfecte trouwkaart? Bekijk alvast de mooiste trouwkaarten om jullie gasten uit te nodigen.

Ook interessant voor jou: