Feest
Blog Artikelen Feest Checklist voor je verjaardag
Door: Kaartje2go
Functie: Blogger
Geplaatst op 06-07-2016
 

Checklist voor je verjaardag

checklist verjaardag

Een handige verjaardag checklist

Je verjaardag is ieder jaar opnieuw een bijzondere dag. Zelfs als je het slechts op kleinschalige wijze viert. Daarom wil je natuurlijk dat je verjaardag helemaal naar wens verloopt. Met deze checklist verjaardag ben je in ieder geval goed voorbereid, want een goed begin is het halve werk! Je verjaardag organiseren wordt zo hartstikke eenvoudig.

Wil je direct aan de slag? Download dan nu onze checklist verjaardag. Hiermee vergeet je niets voor je verjaardag. Download ook onze checklist met benodigdheden voor een feest, waarin je ook een checklist met boodschappen voor je verjaardag vindt.

  1. Vier weken voor de verjaardag
  2. Twee weken voor de verjaardag
  3. Eén week voor de verjaardag
  4. Enkele dagen voor de verjaardag
  5. Tijdens de verjaardag

1. Vier weken voor de verjaardag

Ongeveer een maand voordat je verjaardag is beslis je over alle grote zaken van je verjaardagsfeest. Is een borreltje bijvoorbeeld genoeg of wil je uitpakken met een culinair feestje? En wil je je verjaardag in een restaurant, in een zaaltje of thuis vieren? Kies vervolgens de datum, het tijdstip en maak alvast een gastenlijst. Maak ook alvast een verlanglijstje met cadeautjes, zodat je precies weet wat je wilt als gasten ernaar vragen. Als laatste ontwerp en verzend je de uitnodigingen van je feest en vraag je een vrije dag aan bij je werkgever.

Beslis op welke wijze je jouw verjaardag wil vieren
Kies de locatie
Prik je datum
Kies eventueel het thema
 Maak een gastenlijst voor je feest
Kies een tijdstip
Maak een verlanglijst
Ontwerp en verzend uitnodigingen
 Vraag een vrije dag aan bij je werkgever

2. Twee weken voor de verjaardag

14 dagen voordat het feest is ga je je wat meer met de details bezighouden. Maak een lijst met spullen die je nodig hebt voor je verjaardag en haal vast extra stoelen uit de schuur. Check daarnaast of alle genodigden ook daadwerkelijk zullen komen. Regel nu ook het entertainment of maak een Spotify-playlist. Als laatste vraag je eventueel hulp aan een vriend of familielid en regel je vermaak voor de kinderen.

Inventariseer de benodigdheden of download onze checklist bovenaan dit artikel!
Haal spullen die uit het zicht staan tevoorschijn
Check hoeveel gasten je krijgt
Huur entertainment in of stel een Spotify-playlist op
Vraag hulp aan een vriend of familielid
Regel entertainment of vermaak voor eventuele kinderen

3. Eén week voor de verjaardag

Over 7 dagen is het feest! Het is tijd om je buren op de hoogte te brengen om problemen te voorkomen. Houdbare etenswaren kunnen een week van tevoren ook vast in huis worden gehaald. En als er kinderen op je verjaardag komen is het belangrijk dat er geen breekbare spullen binnen handbereik zijn. Berg deze dus op!

Breng je buren op de hoogte
Haal houdbare spullen in huis
Berg breekbare spullen op

4. Enkele dagen voor de verjaardag

Een paar dagen voor het feest geef je je huis een grondige schoonmaakbeurt, want dan ruikt het heerlijk fris! Haal ook de laatste boodschappen nog in huis.

Maak het huis aan kant
Doe de laatste (verse) boodschappen

5. Tijdens de verjaardag

Op de dag van de verjaardag is het verstandig om alle spullen alvast klaar te zetten. Zo heb je tijdens de verjaardag geen stress. En als het feest eenmaal begonnen is, leun dan heerlijk achterover en geniet van dat jaartje extra erbij!

Zet alles klaar
Geniet

Benodigdheden feest checklist

Ben je naast deze checklist verjaardag ook nog op zoek naar een benodigdheden feest checklist? Bovenaan dit artikel vind je een link om deze en de checklist verjaardag te downloaden als pdf. Zo weet je precies wat je allemaal nodig hebt voor je verjaardag en waar je precies aan moet denken! In de benodigdheden feest checklist vind je ook een checklist boodschappen verjaardag, zodat je gasten van genoeg taart, lekkere hapjes en drankjes voorzien zijn.

Goede voorbereiding met de checklist verjaardag

Gefeliciteerd met je verjaardag! Wij wensen je natuurlijk een heerlijke dag toe en hopen dat je lekker wordt verwend. Je woonkamer hangt ongetwijfeld al vol met mooie verjaardagskaarten, volgeschreven met de beste verjaardagswensen.

Ontwerp je eigen kaartjes
Wat is er nou leuker dan je geliefden verrassen met een kaartje? Ze verrassen met een kaartje dat je helemaal naar eigen hand hebt gezet. In de kaartmaker van Kaartje2go kun je jouw kaartje zelf ontwerpen en zo zorgen voor een optimaal resultaat.

Jouw gratis kaart wordt razendsnel bezorgd
De eerste kaart van nieuwe klanten is bij Kaartje2go altijd helemaal gratis. Zo kun je kosteloos met ons kennismaken! Als je de kaart voor 20:00 uur ‘s avonds op werkdagen bestelt gaat hij bovendien nog dezelfde dag op de post.

Samenvatting
Checklist voor je verjaardag
Titel artikel
Checklist voor je verjaardag
Omschrijving
Je verjaardag is ieder jaar opnieuw een bijzondere dag. Zelfs als je het slechts op kleinschalige wijze viert. Daarom wil je natuurlijk dat je verjaardag helemaal naar wens verloopt. Met deze checklist ben je in ieder geval goed voorbereid en een goed begin is het halve werk! Je verjaardag organiseren wordt zo hartstikke eenvoudig.
Auteur
Publisher Name
Kaartje2go
Publisher Logo
 
Deel dit artikel
 
 
Gerelateerde artikelen
Feest

Checklist voor kinderfeestjes

Een handige checklist voor kinderfeestjes Wordt jouw woonkamer omgetov...

Lees verder
Feest

Checklist voor je feest

Een handige checklist voor je feest Wil je een feest organiseren thuis...

Lees verder
Inspiratie en tips ontvangen?