Algemeen 1 juni 2016

De 8 mooiste kaartmomenten van onze klanten!

Er zijn tal van redenen te bedenken om een kaartje sturen. Zo kun je een kaartje sturen om iemand te feliciteren, uit te nodigen voor jouw verjaardagsfeest of om iemand een hart onder de riem te steken. Achter elk kaartje gaat een ander verhaal schuil. Daarom hebben wij de mooiste kaartmomenten van onze klanten voor je op een rijtje gezet!

“Gelachen en gehuild”

De mooiste kaart heb ik van mijn kleinzoon gekregen op mijn verjaardag. Op de voorkant van de kaart stond een lieve dinosaurus. Binnenin de kaart stond de tekst ‘’Gefeliciteerd lieve oma, oma’s worden heel oud. Heb jij ook een echte dinosaurus gezien toen jij nog een kindje was? Want dan blijf je nog heel lang bij ons!’’ Hij was toen net 4, zijn moeder heeft het voor hem opgeschreven. Met een brok in mijn keel heb ik gelachen en gehuild.
– Ayse

“Ze sprong een gat in de lucht”

Toen wij 3 maanden geleden naar Kenia verhuisden, vanwege ontwikkelingswerk daar, was mijn dochter van 12 niet amused en ze miste haar vrienden. Ze was blij met de mogelijkheid een persoonlijk kaartje te kunnen sturen via Kaartje2go, naar haar beste vriend.

Helemaal geweldig dat die kaart 1 of 2 dagen later al aan zou komen, vanuit dat verre Kenia. En ze sprong een gat in de lucht toen er ook een kaartje terugkwam! Haar beste vriend had een hele leuke kaart gestuurd. Ééntje met een persoonlijk verhaal en leuke foto’s. Wat een kaartje al niet kan doen. Het heeft mijn dochter gelukkig gemaakt!
– Miriam

“Hello sunshine”

Een leuke jongen stuurde me jaren geleden zomaar een kaart met ‘Hello sunshine!’. Deze kaart is het begin geworden van ons leven samen, na 22 jaar zijn we nog steeds gelukkig met elkaar!
– Mirjam

“Ik heb liever een kaart dan een taart”

Als politieman was ik in de ’70er jaren bij een jaarlijks schaapscheerdersfeest. Een kind reed met een fietsje vanaf een heuvel in een omheining van prikkeldraad. Het kind raakte lelijk gewond. Ik verleende eerste hulp. Enige dagen later kreeg ik op het politiebureau een kaartje toegestuurd “Dank je wel, plitsie”. Bij mijn afscheidsspeech heb ik dit voorval gememoreerd en aangevuld met: “Ik heb liever een kaart dan een taart”. Het kaartje heb ik altijd bewaard.
– Ben

“Zo werd zijn kamer wat opgevrolijkt”

Tijdens de ziekteperiode van mijn man ontving hij een kaart in de grootste maat met alleen maar tulpen er op. Hij lag op dat moment in het ziekenhuis en mocht geen bloemen krijgen. Op deze manier had hij toch bloemen en werd zijn kamer wat opgevrolijkt! Ik vond het een super leuk idee en heb zelf later ook op deze manier iemand een “bosje bloemen” gestuurd om op te vrolijken!
– Marloes

“De verwondering op zijn gezicht”

De mooiste kaart die mij bij blijft is een kaart die mijn zoontje, toen 4 jaar, kreeg voor zijn verjaardag. Zijn oma had deze gemaakt via Kaartje2go. De verwondering op zijn gezicht toen hij zijn eigen naam en foto op de voorkant van de kaart zag staan zal ik nooit vergeten! Hoe kon het dat de winkel kaarten verkocht met juist zijn naam en zijn foto!
– Bianca

“Nog nooit ben ik zó verrast”

Ruim 30 jaar geleden was ik als jong meisje op vakantie in het “verre” Tunesië. Op een dag vertelde de receptioniste me dat ik post had. Ik was stomverbaasd! Post voor MIJ helemaal in Tunesië? Het bleek een hele grote verjaardagskaart te zijn van mijn collega’s die de moeite hadden genomen mijn vakantieadres te achterhalen. Nog nooit in mijn leven ben ik zó verrast door een kaart…
– Maya

“Je kunt wel een winkeltje beginnen”

Vorige week waren er 2 kleinzonen jarig. Zij kijken er altijd al naar uit wat Oma weer gemaakt heeft. Deze keer heb ik voor Tim foto’s gebruikt van baby naar 5 jaar en voor de 9 jaar geworden kleinzoon Noud ’n mooie zelf ontworpen kaart, ze zijn er altijd blij mee. Vorige week kreeg ik nog een mailtje van een goede kennis die schreef: de kaart was zo mooi, je kunt wel ’n winkeltje beginnen. Het is altijd leuk zo’n reactie.
– Wies

Ben je benieuwd om welke redenen je nog meer een kaartje kunt sturen? Lees ons artikel 10 redenen om zomaar een kaartje te sturen!