Algemeen 25 mei 2023

Verras je klanten en medewerkers: automatisch verjaardagskaarten versturen voor bedrijven

automatisch verjaardagskaarten versturen

Bij Kaartje2go zijn we gespecialiseerd in mooie kaarten die je makkelijk kunt ontwerpen en versturen. Daarom hebben we al vaak van onze zakelijke klanten de vraag gekregen: ‘Kunnen wij met ons bedrijf misschien een koppeling maken met Kaartje2go, zodat we geautomatiseerd onze verjaardagskaarten kunnen versturen?’ 

Een logische vraag, want voor grote bedrijven met honderden tot duizenden medewerkers is het bijna onmogelijk om iedereen op tijd een leuke en persoonlijke kaart te sturen. Als je bovendien ook je klanten wilt verrassen op hun verjaardag, dan wordt het helemaal een karwei. 

Automatisch verjaardagskaarten versturen: net zo makkelijk als e-mail

Gelukkig houden wij wel van een uitdaging, dus hebben we hier een oplossing voor bedacht: automatisch verjaardagskaarten versturen. In je eigen huisstijl en gekoppeld aan je eigen systeem. Print.one, het zusterbedrijf van Kaartje2go, bedient de zakelijke markt met handige oplossingen om automatisch gepersonaliseerde kaarten te versturen. Dit kunnen naast verjaardagskaarten ook reminders, kerstkaarten, of gepersonaliseerde aanbiedingen zijn.

Print.one maakt het versturen van kaarten net zo makkelijk als het versturen van e-mail. Zo kun je in een paar klikken een kaart met je eigen ontwerp maken, en hier gepersonaliseerde informatie aan toevoegen. Denk aan voornaam, achternaam, leeftijd, adres, maar ook kleuren, logo’s, kortingscodes en QR-codes kun je personaliseren.

Direct beginnen

Print.one heeft geen opstartkosten of doorlooptijden. Je kunt al vanaf 1 stuks per maand trigger-based kaarten versturen. Je kunt dus direct beginnen. Alles wat je nodig hebt is een ontwerp. Qua design en branding is bijna alles mogelijk, je kunt ook je eigen lettertypes gebruiken. Ook hebben wij een aantal mooie ontwerpen voor verjaardagskaarten die je zo kunt gebruiken.

Het versturen van de kaarten werkt via een Direct Mail API waarmee vrijwel ieder systeem eenvoudig gekoppeld kan worden. Je hoeft dus niet te hannesen met adresbestanden. Het is een kwestie van even koppelen en je gebruikt altijd up-to-date gegevens uit je eigen systeem. Bovendien kun je de kaarten automatisch versturen, wat je een enorme tijdwinst oplevert. 

In een tijd waarin aandacht schaarser is dan ooit, is een échte kaart een opvallende manier om met mensen in contact te komen. Een leuke kaart krijgt een vaste plek in huis en kan weken, misschien wel maanden op het prikbord blijven hangen of op de salontafel liggen.Met Print.one maak je hier optimaal gebruik van. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk op de website van Print.one voor meer info over automatisch verjaardagskaarten sturen.