Ervaringen met gedichtenkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Wederom prachtig!”

“Ik heb gisteren mijn bestelde kaartjes ontvangen en ze zijn wederom prachtig!”

Groetjes, Kim

“Lekker snel”

“Ik heb gisteren de kaartjes ontvangen. Alles is prima in orde. Lekker snel en goede service, ga zo door. Dank jullie wel!”

Met vriendelijke groet, Ans

“Superbedankt”

“Superbedankt voor de snelle reactie, en uiteraard voor de kaartjes. Ze zijn net zo mooi als op de site!!! Tot de volgende bestelling.”

Met vriendelijke groeten, Y. van Gulik

“Erg goed!”

“Ik heb gisteren de kaarten gekregen! Bedankt! Erg goed!”

Groetjes Petra (Duitsland)

“Snelle en goede service”

“Ik heb mijn kaartjes ontvangen en vind ze erg mooi geworden. Bedankt voor de snelle en goede service!”

Groetjes, Sanne

“Precies wat we zoeken!”

“Kijk, dit vind ik dus helemaal super! Kaartje2go is precies wat we zoeken!”

Groetjes, Caroline

“Fantastisch”

“De kaarten zien er echt weer fantastisch uit en ik ga zeker gauw weer een kaart uploaden naar jullie. Veel dank voor de service.”

Groet, Jan

“Supermooi”

“Ik wil even doorgeven dat wij vandaag onze bestelde kaarten hebben ontvangen. Ze zijn echt supermooi geworden, dank jullie wel.”

Groetjes, Dorien

“Erg leuk”

“Vanmiddag zijn de kaartjes bezorgd, wij vonden ze erg leuk.”

Groetjes Ans

“Helemaal geweldig!”

“De kaarten zijn terecht, ze waren door de post aan de andere kant van het dorp terechtgekomen. Gelukkig zijn ze er en ze zien er super uit. Helemaal geweldig!!!”

Vriendelijke groet, Melody

“Superservice”

“Ik wil jullie nogmaals bedanken voor jullie superservice!”

Annerieke

“Uitstekend drukwerk”

“Ontzettend bedankt voor de vlotte en accurate service. Ik heb binnenkort weer een serie kaarten nodig en dan kom ik die weer bij u bestellen. Ik zal in ieder geval in onze vriendenkring en familie u van harte aanbevelen voor de zeer goede service en uitstekend drukwerk. Mond-tot-mondreclame is immers altijd goed! Nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking.”

Met vriendelijke groet, T. Kuiphuis

“Prima service”

“Prima service van jullie bedrijf. De kaarten zien er goed uit en alles was snel geregeld.”

Anita

“Eigen gedichten”

“Geweldig dat ik mijn gedichten bij jullie gewoon op een eigen kaart kan zetten! Zo gaan mijn gedichten nu door heel Nederland. En nog gefeliciteerd met de 1e plek bij VARA KASSA!”

Met vriendelijke groet, C. Scheepmans

“Geweldig”

“Ik ben zeer tevreden over de manier van kaartjes versturen. Ze komen precies op tijd. Het zijn mooie kaarten en ik krijg altijd een reactie van de ontvanger, omdat je alle mogelijke kaarten, foto's of gedichten kunt toevoegen. Ik vind de site GEWELDIG!! Ook de betaalwijzes heb je ruime keuze in. Voor mij geen andere manier om kaartjes te sturen.”

Reactie via eKomi.nl

“Leuk en voordelig”

“Leuke gedichtenkaartjes. En wat zijn jullie voordelig! Het scheelt meer dan 1 euro per kaart. Via de VARA Kassa test heb ik jullie gevonden. Nu verstuur ik meer dan 5 kaartjes per maand.”

Agnes

“Leuke reacties”

“Mijn dochter heeft jullie site getipt. Nu verstuur ik bijna al mijn kaartjes via jullie. Ik maak zo mijn eigen kaart, zonder dat ik de deur uit hoef. En de reacties op de kaarten zijn meestal erg leuk. Net nog een gedichtenkaartje verstuurd. Ik zou het erg prettig vinden als ik eerst een kaart naar mijzelf kan sturen, zodat ik 'm zelf aan iemand kan geven. Succes verder!”

Chantal

“Eigen gedichten”

“Geweldig dat ik mijn eigen gedichten op een kaart kan zetten! Jullie ontwerpen zijn prachtig en ik betaal er nog minder voor dan een kaart in de winkel. Ga zo door en gefeliciteerd met de uitslag in de Vara Kassa test!”

Mvg Hanneke

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9473 beoordelingen