Trouwen 13 februari 2020

Styled shoot: Bruiloft thema roze, groen en goud

Veel bruidsparen kiezen voor een kleurenthema voor op hun bruiloft. Dit staat niet alleen mooi, maar brengt ook eenheid in de aankleding van je mooiste dag. Roze is bijvoorbeeld een veelgekozen kleur om accenten aan een bruiloft te brengen. Het is niet alleen een echte trouwkleur, hij past ook nog eens perfect in veel verschillende kleurenpaletten. In deze styled bruiloft shoot werd gekozen voor het thema roze in combinatie met groen en goud. Benieuwd of dit kleurenthema iets voor jouw bruiloft is? Bekijk dan direct de schitterende foto’s.

Bruiloft thema roze
Foto: Belinda Terrisse – Weddingplanner en styling: Mijn Weddingplanner
Bruiloft thema
Foto: Belinda Terrisse – Haar: Ramona Krieger – Make-up en nagels: Beautysalon Make My Day
Bruids-taart-roze
Foto’s: Belinda Terrisse – Bruidsjurken: Dani van Toll – Bruidstaart: JEtaarten

Roze, groene en gouden accenten in je bruiloft outfit

Roze is echt een klassieke kleur geworden in de trouwwereld. Er zijn dan ook zoveel verschillende kleuren roze! Stoer en krachtig is bijvoorbeeld fuchsia, terwijl poederroze of rosé juist zacht en romantisch staat. In deze styled shoot is gekozen voor wat zachter roze, samen met donkergroen en goud. De kleuren uit je kleurenpalet voeg je erg gemakkelijk toe als accenten in je bruiloft outfit. Ga bijvoorbeeld niet voor een klassieke witte bruidsschoen, maar kies een rosékleurige pump, zoals de eerste bruid op de foto’s aan heeft. Maar er zijn nog meer leuke manieren om de kleuren mee in jullie kleding te verwerken:

  • Goud- of champagnekleurige trouwjurk
  • Gouden sieraden met groene steen 
  • Groene stropdas en/of pochet
  • Roze kostuum
Welke kleur past bij bruiloft
Foto’s: Belinda Terrisse – Locatie: Fabriek Zuidermeer
Trouwkaarten eucalyptus
Foto: Belinda Terrisse – Trouwkaarten: Kaartje2go

Trouwkaarten met roze accenten

Ook in je trouwkaarten kun je de roze, groene en gouden accenten van je bruiloft laten terugkomen. Voor deze styled shoot zijn schitterende trouwkaarten met eucalyptus en gouden details gekozen. Het leuke is dat je de trouwkaarten helemaal naar je eigen wens kunt aanpassen. Maak bijvoorbeeld jullie namen zachtroze of geef het hartje een roze tint.

Hond op bruiloft
Foto: Belinda Terrisse – Bloemist: Sue’s Botanica
Bruids boeket roze groen
Foto: Belinda Terrisse

Pioenen, eucalyptus en varens in je bruidsboeket

Hoe lief is dat: bruidshonden met een bloemenkrans die bij het altaar staan! Ja, ook je honden kunnen meedoen met je kleurenthema :–) In de bloemenkransen en het bruidsboeket is gebruikgemaakt van schitterende bloemen, zoals pioenen en ranonkels. En omdat het boeket echt een veldboeket is, mag het wat rommeliger, met eucalyptus, varens en het prachtige ezelsoor. Is er een kleur in je kleurenthema die weinig voorkomt in bloemen en planten? Laat je boeket dan afmaken met een lint in die kleur.

Kleur roze bruiloft
Foto: Belinda Terrisse
Thema bruiloft
Foto: Belinda Terrisse – Trouwringen: Albino Ringen
Bruilofts thema roze
Foto: Belinda Terrisse
Huwelijks thema roze
Foto: Belinda Terrisse
Welke kleur past bij bruiloft
Foto: Belinda Terrisse

Backdrop: bruiloft achtergrond

De bruid en bruid gaven hun jawoord voor een schitterende achtergrond, ook wel backdrop genoemd, van bloemen. Dit geeft een prachtig kader, zodat de gasten naar een mooie setting kijken en er een eenheid op je foto’s ontstaat. Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke opties als achtergrond op je bruiloft:

  • Gordijn van linten 
  • Papieren kraanvogels als slingers of gordijn
  • Glazen wand met jullie initialen
  • Stijlvol gedrapeerde gordijnen
  • Houten paneel versierd met lichtjes, jullie namen of een mooie tekst
Bruiloft met goud
Foto: Belinda Terrisse
Bruiloft tafel bloemen slinger
Foto: Belinda Terrisse
Menukaart eucalyptus
Foto: Belinda Terrisse

Kleurenthema roze, groen en goud in je bruiloft tafeldecoratie

De dinertafel is dé plek waar je helemaal los kunt gaan qua styling. Een bruiloft thema met roze, groen en goud is hier namelijk op heel veel manieren toe te passen. Wat dacht je van goudkleurig bestek, een slinger van groene takken en roze bloemen over de lengte van de tafel, en sfeervolle, goudkleurige stompkaarsen of waxinelichthouders? Menukaarten in de stijl van je trouwkaarten en een takje groen op het bord maken de styling helemaal af

Bruiloft foto trap
Foto’s: Belinda Terrisse
Bruiloft thema roze
Foto: Belinda Terrisse

Bruiloft met roze, groen en goud

Zoals je ziet zijn roze, groen en goud een schitterende combinatie voor een bruiloft! Met een aantal grote elementen zoals het bruidsboeket, de backdrop en de tafelloper geef je je bruiloft helemaal de sfeer die jij voor ogen hebt. Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan onze ook styled shoots bruiloft met bordeaux en Italiaanse bruiloft.

Ook interessant voor jou: