Trouwen 26 juni 2019

Styled wedding shoot: bruiloft met bordeaux!

Bruiloft met bordeaux
Foto: CARJ Studio – Modellen: Neesa van der Horst en Yverdon

Zoek je een leuke themakleur voor je bruiloft? Denk dan eens aan een bruiloft met bordeaux! Deze intens rode kleur straalt warmte uit en is met heel veel verschillende kleuren te combineren. Wat dacht je van zachtroze, donkergroen of zandkleur? In deze styled wedding shoot is gekozen voor bordeaux/marsala in combinatie met donkerblauw en goud. Een stijlvolle combinatie, die zowel voor een winterbruiloft als een bruiloft in de zomer kan. Kijk mee naar deze prachtige shoot en laat je inspireren.

Bekijk ook onze schitterende styled shoot in Italiaanse sferen of onze styled shoot met roze, groen en goud.

Bloemenkrans bruiloft
Foto: CARJ Studio – Bloemen: The House of Artz – Haar en make-up bruid: Gréanne Carty
Bohemian trouwjurk
Foto’s: CARJ Studio – Bruidsjurk: Nata Ryzh – Locatie: Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp
Bloemenkrans voor je trouwdag
Foto: CARJ Studio

Bruiloft met bordeaux: losvallende jurk en opvallende bloemenkrans

Voor deze fictieve mooiste dag is gekozen voor een trouwjurk met een bohemian vibe. Deze zitten vaak wat losser en bevatten minder stof, zodat de jurk heel comfortabel zit. Ook is deze luchtige jurk perfect voor als het warm is. De kleur bordeaux is gebruikt in een prachtige bloemenkrans voor in het haar. Vind je dit iets too much? Laat je kapster dan een subtiele bloem in je haar steken. Het haar van deze bruid is opgestoken, maar een losvallend kapsel kan ook erg goed bij deze stijl.

Klaarmaken trouwdag bruidegom
Foto: CARJ Studio – Haar en make-up gasten: Sharma Harnam Nail&Beauty
Kostuum bordeaux
Foto: CARJ Studio
Bruiloft met bordeaux
Foto’s: CARJ Studio

Bordeaux in een kostuum en bruidsjurk

De bruidegom draagt een schitterend kostuum in de kleur bordeaux. Een iets meer gedurfde kleur dan donkerblauw of grijs, maar als bruidegom steel je zo echt de show. Vind je bordeaux toch iets te heftig voor het pak? Dan is een bordeaux accent natuurlijk ook erg mooi. Kies bijvoorbeeld voor bordeaux in je stropdas, corsage of pochet. Zoek je als bruid een bijzondere kleur voor je trouwjurk? Bordeaux kun je ook laten terugkomen in je bruidsjurk!

Jawoord bruiloft
Foto: CARJ Studio – Weddingplanner: Ever Yours Weddings – BABS: Benny Dek-Hölzken
Trouwkaart met bordeaux
Foto: Menta Media – Trouwkaarten: Kaartje2go – Taarten: Taartmonster – Styling: Unique Weddings

Bruiloft met bordeaux in alle details

Je kunt niet alleen jezelf, maar ook de setting hullen in de themakleur van je bruiloft. Stuur bijvoorbeeld trouwkaarten met bordeaux naar je gasten en kies voor een bruidstaart in jullie kleuren. Het is ook mooi om een backdrop in de stijl neer te zetten. Dit is de achtergrond tijdens de ceremonie waarmee je een prachtige setting creëert. Kies voor een backdrop met bloemen of met subtiel gedrapeerde lakens.

Bruidstaart met bordeaux details
Foto: CARJ Studio
Bruiloft tafel bordeaux
Foto: CARJ Studio – Decoratie: Liefs & Leed Huwelijksdeco
Bordeaux menukaarten Kaartje2go
Foto: Menta Media – Menukaarten: Kaartje2go

Menukaarten en diner met bordeaux

Wil jij je gasten in stijl laten weten wat er wordt geserveerd tijdens het diner? Kies dan voor bijpassende menukaarten in de stijl van je bordeaux trouwkaart! Met kleine details past het diner zo perfect bij je thema. Gebruik bijvoorbeeld ook een donkerblauw tafelkleed, servetten met bordeaux en goudkleurige servetringen. Bij deze stijl staan natuurlijke materialen trouwens erg mooi, zoals hout en vlechtwerk. Rode rozenblaadjes staan ten slotte romantisch en maken je tafel helemaal af.

Fotoshoot in het bos bruid en bruidegom
Foto’s: CARJ Studio
Bruidspaar zwart-wit
Foto: CARJ Studio
Bruiloft met bordeaux fotoshoot in het bos
Foto: CARJ Studio

Bruiloft shoot in het bos

Tijdens de shoot was het wat kouder en daarom droeg de bruid een stola. Een stola of bontjasje geeft net wat extra warmte en staat heel stijlvol bij je trouwjurk. Voor de locatie van de bruiloftsshoot is gekozen voor het bos. De kleuren van de bos staan erg goed bij het bordeaux, want bordeaux komt ook veel voor in de natuur. Een leuke tip is om rond zonsondergang foto’s te maken in het bos. Het licht komt dan tussen de bomen en bladeren door, wat prachtige effecten geeft!

Ben je geïnspireerd geraakt door deze prachtige bruiloft met bordeaux? Ga dan direct aan de slag met onze bruiloft checklist of bestel een gratis proefdruk van je favoriete trouwkaart.


Ook interessant voor jou: