Ga naar de inhoudGa naar het filter
rouwkaarten bedankt

Bedankkaartjes na overlijden

Na het overlijden van je geliefde brak er een roerige tijd aan. Er moest van alles geregeld worden, terwijl je veel verdriet hebt om die ene persoon die mist in je leven. Wat is het dan fijn om te ervaren dat er mensen aan je denken. Die bij het afscheid waren en op andere manieren voor je klaarstonden. Met onze bedankkaartjes na overlijden kun je ze vertellen dat ze van grote steun waren in een ontzettend moeilijke tijd. 

De mooiste bedankkaartjes na overlijden van je geliefde

Er zijn vast veel mensen om je heen naar wie je een bedankkaart wilt sturen na het overlijden van je dierbare. In onze collectie vind je daarom de mooiste bedankkaartjes als dankbetuiging na het overlijden. Misschien heb je de rouwkaarten ook bij ons besteld, en hoort er een bijpassende bedankkaart bij. Of is er een speciaal thema dat je overleden geliefde mooi vond. In onze bedankkaartjes zie je de natuur bijvoorbeeld veel terug. Een mooi boeket wilde bloemen, een prachtig vergezicht over het water of een vogelveer; we hebben heel veel keuze. Daarnaast vind je ook veel bedankkaartjes met foto’s in onze collectie. Hiermee zal je bedankkaart na het overlijden nog meer spreken.

Goed om te weten: Je bedankkaartjes na overlijden maken zoals je zelf wilt kan bij Kaartje2go. Begin met een blanco kaart of verander een van de rouw bedankkaartjes helemaal naar je eigen smaak.

Alles wat je wilt weten over een bedankkaart na overlijden

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over het maken en versturen van een bedankkaartje na het overlijden. Graag helpen we je daarbij, door antwoord te geven op de meestgestelde vragen rondom rouw bedankkaartjes.

Wanneer stuur je een dankbetuiging na overlijden?

Veel mensen vragen zich af wanneer je de bedankkaartjes verstuurt na een overlijden. Hoewel de meeste nabestaanden dit ongeveer 4 tot 6 weken na de uitvaart doen, willen we je vooral op het hart drukken dit op jullie tijd te doen. Voelt het dus goed om ze eerder of juist later te sturen, doe dit dan vooral. Het kan ook zijn dat er een bijzondere datum aan komt, zoals jullie trouwdag of de verjaardag van je geliefde. Ook dat kan een mooi moment zijn om de kaarten te sturen. Het belangrijkste is dat je doet wat bij jullie past.

Aan wie stuur je bedankkaartjes na overlijden?

Je kunt bedankkaartjes sturen naar iedereen die je op wat voor manier gesteund heeft rond het overlijden en het afscheid. Denk aan bekenden die berichtjes en kaartjes stuurden, de buurvrouw die klaarstond met pannen soep en vrienden bij wie je je hart kon en kan luchten in deze moeilijke tijd. Vergeet ook niet je collega’s of leidinggevende die je de ruimte gaven en geven rond het verlies, en aan medewerkers van de uitvaartzorg, het hospice, verpleeghuis of ziekenhuis. En natuurlijk stuur je alle familieleden, vrienden en bekenden die op de uitvaart waren ook graag bedankkaarten voor hun condoleances rond het overlijden en aanwezig waren bij het afscheid. Ben je toch bang om iemand te vergeten te bedanken voor het medeleven? Scrol dan eens door je mailbox, appjes of Facebookberichtjes, en bekijk wie je allemaal tot steun zijn geweest.

Tip: Stuur die ene steun uit duizenden een extra bijzonder bedankje, bijvoorbeeld met een mooie bedankkaart en een bijpassend cadeau om dankjewel te zeggen.

Wat kosten bedankkaarten na overlijden?

De prijs van je bedankkaartjes is afhankelijk van de opties die je kiest. Budgetvriendelijk zijn onze enkele kaarten met gratis witte enveloppen. Vind je het mooi om de kaartjes een luxe papiersoort en mooie kleur envelop te geven, dan zullen de kosten iets hoger zijn. Op onze pagina met prijzen zie je wat de bedankkaartjes ongeveer kosten. Natuurlijk kun je ook je mooiste kaartje bewerken en je gewenste opties aanvinken. Vergeet trouwens niet om even in te loggen, want als ingelogde klant krijg je standaard korting op alle kaarten.

Wat zet je op een bedankkaartje na overlijden?

Het kan lastig zijn de juiste woorden te vinden voor het bedankkaartje. Met het volgende voorbeeld kun je het bedankkaartje na het overlijden heel persoonlijk maken. 

We willen jullie hartelijk bedanken voor de steun die we mochten ervaren na het overlijden van Naam. De kaarten, troostende berichtjes en die arm om ons heen hebben ons veel kracht gegeven.

Op onze blog vind je nog meer mooie dankbetuigingen na overlijden.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.