Kerst 12 oktober 2020

Wanneer liggen de kerstcollecties van 2020 in de winkels?

wanneer kerst in de winkel kerst collecties 2020

Vier jij het liefst het hele jaar door kerst, luister je in augustus al naar de eerste kerstmuziek en sta je te popelen tot de kerst collectie van 2020 in de winkel ligt? Dan brengen we jou vast goed nieuws! De eerste winkels hebben namelijk al hun kerstdecoratie van 2020 in de schappen liggen. Vanaf nu kun je je huis dus weer tot een waar kersthuis maken! Wij vertellen je alles over waar je de eerste kerst versiering kunt kopen en wanneer bekende winkels als tuincentrum Intratuin, Action en IKEA hun kerstspullen en kerstshows uitstallen. Mét info waar je de kerstcollecties online vindt, voor een coronaproof shopsessie :–)

Wanneer begint kerst bij Intratuin: kerstshow en kerstspullen

Kerst is geen kerst zonder minimaal één keer de kerstshow van tuincentrum Intratuin afgestruind te hebben. Wil jij ook weten wanneer kerst bij tuincentrum Intratuin begint? Tromgeroffel… De eerste kerstshows zijn half september al van start gegaan! Informeer bij jouw Intratuin vanaf wanneer de kerstshow daar precies te zien is. De kerstbomen vind je eind november weer bij Intratuin. 

Intratuin kerst 2020: vanaf half september 2020. Bekijk hun pagina met kerstshows voor de precieze data van jouw filiaal.

Hier vind je de kerstcollectie van Intratuin online.

Tuinland kerst 2020: kerstshow en kerstspullen

Tuinland is ook een heerlijk tuincentrum om kerstsfeer op te doen. Bij de kerstshow vind je niet alleen alles voor in de boom, maar ook andere leuke kerstdecoratie om je huis mee op te kersten. De kerstshows van Tuinland zijn vanaf 24 oktober 2020 te bezoeken. Ook zijn dan de echte kerstbomen kerstbomen te koop.

Kerstshow bij Tuinland in 2020: vanaf 24 oktober

Online kerstshoppen bij Tuinland doe je hier.

Kerst bij tuincentrum De Boet

Zin om kerstsfeer te proeven bij tuincentrum De Boet in Hoogwoud (NH)? Ook dit jaar pakt De Boet weer uit om er een festijn met duizenden vierkante meters kerst van te maken. Vanaf begin oktober kun je terecht voor kerst bij De Boet!

Kerst 2020 bij De Boet: begin oktober 2020

Hier kun je online de kerstcollectie van De Boet winkelen.

Wanneer Action kerstversiering en kerstspullen 2020 in de winkels?

Heerlijk, kerstspullen kopen zonder een fortuin te betalen. Bij Action kan het. En ook dit jaar liggen er weer verschillende gangpaden vol met lichtjes, kerstboompjes, ballen, ornamenten en andere leuke kerstspullen. De eerste Action kerstspullen van 2020 liggen al in de winkels en de schappen worden de komende weken verder aangevuld.

Action kerstversiering 2020: vanaf september liggen de eerste kerstspullen in de winkels

IKEA Vinter kerst collectie 2020
IKEA VINTER collectie 2020

IKEA kerstcollectie VINTER 2020: wanneer kerst bij IKEA?

Niet te missen in dit rijtje: meubelboulevard IKEA! Hier vind je de leukste kerstspullen die net een beetje anders zijn. De IKEA VINTER kerstcollectie van 2020 ligt vanaf 1 oktober 2020 in alle winkels. Ook dit jaar vind je in deze kerstcollectie kerstlampjes en -ballen, serviezen, keukengerei en andere leuke dingen voor een kerstig huis. Ook mag de IKEA adventskalender met chocolaatjes niet ontbreken :–)

Kerst bij IKEA 2020: vanaf 1 oktober 2020

De IKEA kerstcollectie is hier online verkrijgbaar.

Bijenkorf kerst 2020: luxe kerstcollectie

Stijlvolle en net iets luxere kerstspullen koop je bij de Bijenkorf! Vanaf 15 september 2020 is de kerstcollectie al online te vinden. In de eerste week van oktober 2020 kun je de Bijenkorf kerstspullen ook in de winkels shoppen. 

Kerst bij de Bijenkorf: vanaf 15 september 2020 online, eerste week oktober 2020 in de winkels.

Bestel hier de Bijenkorf kerstcollectie.

Søstrene Grene kerst 2020

Kom jij de Deense winkel Søstrene Grene nooit uit zonder iets leuks? Dan moet je ook zeker eens de kerstcollectie van Søstrene Grene bekijken. De eerste kerstspullen van de gezusters Grene liggen vanaf 22 oktober 2020 in alle winkels. Zo heb je dit jaar kerstversiering met een scandinavisch tintje.

Kerst bij Søstrene Grene: vanaf 22 oktober 2020

Online is de Søstrene Grene kerstcollectie hier te vinden.

Xenos kerstspullen 2020

Naast de Action is ook Xenos een leuke winkel om voor weinig geld veel kerst decoratie te kopen. De eerste kerstspullen liggen vanaf 12 oktober 2020 in de schappen bij de meeste Xenos-vestigingen. Door de weken heen zal er ook steeds meer worden toegevoegd, zodat je je huis weer helemaal kerstproof maakt. Xenos heeft trouwens ook leuke spullen om je kerstcadeaus creatief in te pakken.

Kerst bij Xenos: vanaf 12 oktober 2020

Hier winkel je de Xenos kerstcollectie online.

Hema kerstcollectie in de winkels

Warenhuis Hema heeft altijd leuke kerstcollecties voor ronde prijzen. En ook bij Hema liggen de eerste kerstspullen begin oktober 2020 al in de schappen! Koop er heel goedkoop je slingers, lampjes, kerstballen en ornamenten en maak er met de Hema kerstcollectie 2020 een feestje van. Houd jouw Hema in de gaten voor de hele kerstcollectie.

Kerst bij Hema: vanaf begin oktober 2020

De online kerstcollectie van Hema is hier te vinden.

Primark kerst collectie 2020 in de winkels

Foute kersttruien en budget kerst versiering, daar moet je voor bij de Primark zijn! Het is nog niet bekend wanneer de Primark kerst spullen van 2020 in de winkels liggen, maar vorig jaar druppelden half september de eerste spullen al binnen. Begin november lag de volledige kerstcollectie in de winkels. Houd deze pagina in de gaten voor de exacte data van 2020!

Primark kerstversiering 2020: het is nog niet bekend wanneer deze in de winkels ligt.

Wanneer komt de Kerst Allerhande 2020 uit? + Allerhande Decemberbox

De Kerst Allerhande is een echte klassieker van Albert Heijn, met recepten om er een overheerlijke kerst van te maken. Het is nog niet bekend wanneer de Kerst Allerhande van 2020 uitkomt. Vorig jaar lag de Kerst Allerhande op vrijdag 6 december in de winkels. Houd deze pagina in de gaten voor de juiste datum.

Kerst Allerhande 2020: het is nog niet bekend wanneer deze in de winkel ligt.

Allerhande Decemberbox 2020

Krijg je nu al kerststress bij de gedachte aan wat je moet maken voor kerst? Bestel dan een van de verschillende Allerhande Decemberboxen van 2020! Hierin zitten de lekkerste ingrediënten en recepten om een heerlijk kerstdiner samen te stellen. De Allerhande Decemberboxen 2020 zijn te bestellen van 26 november t/m 19 december 2020, via ah.nl/decemberboxen.

Allerhande Decemberboxen 2020: van 26 november t/m 19 december 2020 te bestellen.

Wanneer zijn Decemberzegels te koop en te gebruiken?

Kerst zou kerst niet zijn zonder kerstkaarten! En omdat je misschien niet elke kerstkaart apart weg kan brengen, plak je natuurlijk kerstzegels op je kerstkaarten. De Decemberzegels van 2020 zijn te koop en te gebruiken van 16 november 2020 t/m 6 januari 2021. Ook bij Kaartje2go profiteer je van korting op je postzegel tijdens de kerstperiode; 2 weken eerder zelfs! Van 2 november 2020 t/m 6 januari 2021 ontvang je korting op elke postzegel. We verrekenen de korting automatisch in je winkelmandje.

Decemberzegels te koop en te gebruiken: 16 november 2020 t/m 6 januari 2021
Kaartje2go korting op je postzegel: 2 november 2020 t/m 6 januari 2021

Wanneer is de kerst uitverkoop van 2020?

December is een dure maand, dus het is niet gek als je ook wat wilt scoren in de uitverkoop! Maar wanneer zijn de eerste kerst kortingen van 2020 beschikbaar? Dat is natuurlijk erg verschillend per winkel. Sowieso kun je de dag na kerst, 27 december, eropuit voor de eerste kerst aanbiedingen, want kerst is dan feitelijk weer voorbij. Maar veel winkels beginnen al iets eerder met hun kerst uitverkoop. Houd de schappen daarom vanaf half december al goed in de gaten om de mooiste spullen en kledingstukken nog voor kerst in de aanbieding te kopen.

Shop decoratie voor kerst 2020

De eerste kerstcollectie 2020 ligt dus al in de winkel! Naast kerstdecoratie kopen kun je nu ook alvast je kerstkaarten maken en klaarzetten voor in december. Laat de kaarten rechtstreeks versturen door ons, zodat je hier in december niet meer over na hoeft te denken.

Ook interessant voor jou: