Feestdagen 24 april 2023

Teksten voor een fijne Moederdag voor alle moeders

fijne moederdag voor alle moeders

Welke mama ga jij verrassen op Moederdag? Het is namelijk de perfecte dag om alle moederfiguren in je leven in het zonnetje te zetten. Je lieve oma bijvoorbeeld, of je beste vriendin die dit jaar haar eerste Moederdag viert. Maar ook je schoonmoeder en stiefmoeder verdienen een kleinigheidje of een lieve kaart. De juiste woorden voor op die kaart hebben wij alvast voor je op een rijtje gezet. Gebruik ze ter inspiratie, of maak het jezelf gemakkelijk en copy-paste ze direct op je moederdagkaart. Zo zorgen we samen voor een fijne Moederdag voor alle moeders. Feest!

Fijne Moederdag tekst voor alle moeders

We schrijven dit artikel juist voor andere moeders dan je eigen moedertje, maar we konden het toch niet laten om toch wat tekstjes voor je op een rijtje te zetten. Meer lieve, mooie, grappige en originele teksten voor mama vind je in onze blogs over Moederdag quotes en Moederdag teksten.

Eerste Moederdag tekst

Je eerste Moederdag vergeet je nooit. Het eerste knutselwerkje, een lekkere natte kus, en een kaartje van je partner én jullie kindje. Verras de kersverse mama dan ook met een eerste Moederdag kaart met een liefdevolle eerste Moederdag tekst. 

Zwanger op Moederdag

Als je op Moederdag in verwachting bent, is het ook helemaal geoorloofd om deze dag te vieren. Het is zelfs dé perfecte dag om je partner te laten weten hoe goed ze het doet. Stuur haar een kaartje met een bemoedigende mommy to be tekst of omschrijf wat haar zo’n goede moeder maakt. Ook leuk: een kaartje van jullie kindje vanuit de buik. 

Bonusmoeder tekst

Bonusmoeder, stiefmams, liefmoeder, extra mam of plusmoeder, de nieuwe partner van je vader of moeder speelt waarschijnlijk een belangrijke rol in je leven. Genoeg reden om ook haar te verrassen op Moederdag met een lieve tekst voor je stiefmoeder. Je wenst tenslotte een fijne Moederdag voor alle moeders!

Moederdag tekst voor oma

Een fijne Moederdag voor alle moeders betekent ook een fijne dag voor oma. Want als oma ben je eigenlijk dubbel-moeder. Stuur daarom je eigen oma een lief kaartje, en als je zelf moeder bent een kaartje naar de grootouders van jullie kindje(s). Je zet dit mooie gebaar extra kracht bij met een lieve Moederdag tekst voor oma. 

🎁 Speur tussen onze cadeautips voor oma voor een complete verrassing.

Tekst voor schoonmoeder

Eerlijk is eerlijk, zonder je schoonmoeder had je nooit je partner ontmoet. Dat alleen al is reden genoeg om haar in het zonnetje te zetten. Scoor punten bij je schoonmams en verras haar op Moederdag met een lieve tekst op een kaartje. 

Moederdag wensmoeder: bemoedigende woorden

Voor mensen met een onbeantwoorde kinderwens kan Moederdag een hele confronterende dag zijn. Juist dan is een kaartje voor de wensmoeder met een lieve tekst heel betekenisvol. Misschien vind je het lastig om de juiste woorden te vinden. Daarom hebben wij wat mooie opties voor je op een rijtje gezet.

Kaarten voor een fijne Moederdag voor alle moeders

Hopelijk heb je de perfecte Moederdag teksten voor de mama’s in je leven gevonden. Nu nog de allermooiste kaartjes vinden om ze op te schrijven. Gelukkig hebben we een speciale collectie voor alle soorten moeders. 

Bonustip: Laat je mini een mooie kleurplaat maken, scan deze in en upload het kunstwerk op een blanco kaart!

Ook interessant voor jou: