Ga naar de inhoudGa naar het filter
Felicitatiekaarten maken
Felicitatiekaarten
Hart onder de riem kaarten
Denken aan ❤️
Geboortekaartjes & babykaarten
Geboortekaartjes
Uitnodigingen maken
Uitnodigingen
  • Beste drukkwaliteit
  • Best getest door KASSA
  • CO2-neutraal gedrukt

Zelf kaarten maken en online ontwerpen

Maak je eigen kaart eenvoudig online in onze kaartmaker. Kies het gewenste formaat en pas de kaart aan naar je eigen wensen. Voeg je eigen foto’s en figuren toe, schrijf een persoonlijke tekst en maak een eigen unieke kaart.

Hoe maak je zelf een eigen kaart?

Je kan eenvoudig zelf een kaart maken in de online kaartmaker. Dit doe je zo:

  1. Kies een kaart uit de collectie of begin met een blanco kaart.
  2. Voeg je eigen foto’s, tekst en figuren toe.
  3. Kies het formaat en bestel de kaart.

Ontwerp zelf je eigen kaart

Wil jij je eigen kaartjes maken? Dan kun je bij Kaartje2go kiezen uit verschillende opties. Zo kun je zelf de kaarten ontwerpen of een bestaande kaart aanpassen. Er is ook een nog een derde optie; een kaart maken met je eigen foto.

Blanco kaart ontwerpen

Kies het formaat van de kaart uit en ontwerp de kaart helemaal zelf. Upload je eigen foto’s en schrijf je eigen tekst. Kies uit de galerij een achtergrond, kaders en figuren en laat je creativiteit de vrije loop om een persoonlijke en unieke kaart te maken.

Naar blanco kaarten

Fotokaarten maken

Je kan ook zelf een kaart met foto maken. Upload je eigen foto’s op een bestaande kaart of gebruik jouw foto als achtergrond. We hebben fotokaarten en fotocollage kaarten waarop je meerdere foto’s kan uploaden.

Naar fotokaarten

Uitnodiging maken

Er zijn veel gelegenheden om een uitnodiging voor te maken. Maak bijvoorbeeld een trouwuitnodiging, jubileumkaart of een kaart voor een kraamfeest, tuinfeest of verjaardagsfeest. Bewerk de kaart zodat hij aan jouw wensen voldoet.

Naar uitnodigingen

Kaarten voor elke gelegenheid

Met plezier gemaakt, dat is wat wij je willen geven. Daarom kun je bij Kaartje2go voor elke gelegenheid een kaart maken. Zo hebben we kaarten voor alle blije momenten in het leven. Kaarten voor een verjaardagsfeest, geslaagd kaarten, valentijnskaarten, een uitnodiging voor ieder feestje, kaarten voor als je gaat trouwen en geboortekaartjes.

Maar ook voor de minder blije momenten hebben we passende kaarten. Zo vind je bij ons beterschapskaarten voor als iemand ziek is, sterkte kaarten, sorry kaarten, condoleance kaarten en rouwkaarten.

Wil jij goedkoop, simpel en snel je eigen kaartjes ontwerpen? Begin dan direct en maak jezelf en de ontvanger blij met een zelfgemaakte kaart.

Ben je benieuwd naar wat een kaartje kost? Bekijk hier de actuele prijzen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.