Geboorte
Blog Artikelen Geboorte Fotokaarten maken voor zwangerschap en geboorte
Door: Kaartje2go
Functie: Blogger
Geplaatst op 15-03-2018
 

Fotokaarten maken voor zwangerschap en geboorte

Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Fotokaarten maken jouw zwangerschapsaankondiging of geboortekaartje daarom nog waardevoller! Een fotokaart maak je natuurlijk extra opvallend met een onvergetelijke foto. Kaartje2go zette daarom heel veel leuke fotokaart-ideeën op een rijtje zodat je jouw fotokaart nog leuker maakt.

Fotokaarten maken met een pasgeboren superheld

Ben je zwanger en is het geboortekaartje nog iets dat je moet regelen voor de geboorte? Doe dan een newborn shoot met je kindje als superheld! Koop een superheldencape of -pakje voor je kindje en zet je pasgeboren kindje op de foto terwijl je partner hem of haar vasthoudt. Natuurlijk kun je ook een babyshoot plannen met een fotograaf!

Geboortekaartjes met de voorletter van je kindje

Wil je graag een lieve foto voor het geboortekaartje? Maak dan een foto van je kindje met een voorletter van hout naast hem of haar. Leg je kindje in een comfortabele houding op een zachte ondergrond, drapeer eventueel nog een dekentje over hem heen en leg de letter goed in het zicht. Het geboortekaartje maken is in onze kaartmaker vervolgens erg gemakkelijk, want je kunt kiezen uit diverse soorten kaders, lettertypes en figuren.

Zwangerschapsaankondiging foto met rekensom

Fotokaarten maken: zwangerschapsaankondiging met rekensom!

Speelse fotokaarten maken doe je gemakkelijk met dit idee. Zet met stoepkrijt een +-teken, een =-teken en het getal 3 op de muur en ga allebei aan een kant van het +-teken staan. Maak vervolgens een foto middels een statief en de zelfontspanner van je camera of vraag iemand anders om de foto te maken. Deze foto zegt met heel weinig details heel veel!

Fotokaart met voeten op bed

Staat geboortekaartjes maken nog op je baby checklist? Maak dan van tevoren de basis van je geboortekaartje klaar en voeg na de geboorte van je kindje een leuke foto toe. Voor het maken van deze foto ga je eerst met z’n tweeën op bed liggen en laat je een foto maken van jullie voeten. Leg je kindje voor de tweede foto naast jullie neer en laat vervolgens weer een foto maken. Je hoeft de foto’s dan na de geboorte alleen nog maar in de kaart te zetten en de geboortegegevens van je kindje toe te voegen.

Geboortekaartje met letterblokken

Wil je weten wat het geslacht van je kindje is en vind je het leuk om iets speels te doen met zijn of haar babynaam? Koop dan houten blokjes met de letter van de naam, zodat je na de geboorte een lieve foto kunt maken voor het geboortekaartje! Leg je kindje op een mooie ondergrond en maak genoeg foto’s om jouw favoriet uit te kiezen.

Zwangerschap aankondigingen met 3 paar schoenen

Zwangerschap bekendmaken met drie paar schoenen

Soms zegt een klein detail al heel veel. Maak bijvoorbeeld een foto met jullie schoenen en met een klein paar schoenen ernaast voor een baby. Zo zien de ontvangers in een oogopslag dat jullie een kindje verwachten! Gebruik de zelfontspanner van je camera, zodat je het babynieuws nog aan niemand hoeft te verklappen.

Fotokaart voor en na je zwangerschap

Foto: natalie-david.blogspot.com

Foto voor en na je zwangerschap

Ben je hoogzwanger of is je uitgerekende datum zelfs al voorbij? Maak dan een foto voor en na je bevalling. Zet voor de bevalling je buik op de foto en maak na de bevalling een foto met je kindje voor je buik. Zet de foto’s in de kaartmaker naast elkaar, zodat je een leuk voor-en-na-effect hebt!

Zwangerschapsaankondiging: bordje met ‘Binnenkort verwacht’!

Wil je vertellen dat je zwanger bent, maar weet je niet zo goed hoe? Dan kun je gemakkelijk een fotokaart maken met een leuke foto! Laat je partner een bordje vasthouden naast je buik met de tekst ‘Binnenkort verwacht!’. Het leukste is als je hier allebei een verrast gezicht bij trekt, zodat je een extra spontane foto krijgt!

Fotokaarten maken met coming soon en nummer X is onderweg

Foto links: Caroline E. Smith Foto rechts: Pin Junkies

Nummer 3, 4 of 5 is onderweg!

Vind je het leuk om het hele gezin te betrekken bij jullie zwangerschapsaankondiging? Roep dan je gezin bij elkaar en geef je kinderen een bordje met nummers in de volgorde van de geboorte. Zelf houd je naast je buik een bordje voor je aankomende telg. Laat de foto door iemand anders maken of gebruik een statief bij het maken van de foto. Met deze foto als fotokaart heb je een originele zwangerschapsaankondiging die iedereen nog lang zal bewaren!

Leuke fotokaarten voor geboorte

Met deze foto-ideeën wordt jouw zwangerschapsaankondiging of geboortekaartje onvergetelijk voor familie en vrienden! Maak je fotokaart in onze kaartmaker af met een mooi kader, leuke figuren en een bijpassende tekst. Lees trouwens alles over wat je moet regelen voor geboortekaartjes en de kosten van geboortekaartjes in onze artikelen hierover!

Samenvatting
Fotokaarten maken voor zwangerschap en geboorte
Titel artikel
Fotokaarten maken voor zwangerschap en geboorte
Omschrijving
Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Fotokaarten maken jouw zwangerschapsaankondiging of geboortekaartje daarom nog waardevoller! Kaartje2go zette heel veel leuke fotokaart-ideeën op een rijtje, zodat je jouw fotokaart nog leuker maakt.
Auteur
Publisher Name
Kaartje2go
Publisher Logo
 
Deel dit artikel
 
 
Inspiratie en tips ontvangen?