Geboorte 8 mei 2017

Geboortekaartje trends voor jullie kleine wonder

Een geboorte aankondigen doe je in stijl met een mooi geboortekaartje. Je kunt hierbij natuurlijk je eigen wensen doorvoeren maar je kunt ook kijken naar de trends van dit moment. Hieronder hebben we 6 leuke en hippe trends van geboortekaartjes voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren en wie weet kom je zo op ideeën!

Trend 1: Geometrisch & origami

Deze stijl doet je wellicht denken aan de grafische prints en figuren die je misschien wel eens voorbij hebt zien komen op Pinterest of in woonmagazines. Deze stijl is op enorm veel manieren te gebruiken, te matchen en te combineren. Denk aan marmer, kraft, waterverf en krijtbord. Of houdt het simpel door alleen een geometrisch figuur en de naam van jullie kindje op de kaart. Kies jij voor origami of toch de geometrische kant?

Trend 2: It’s Neon!

Felle kleuren, letters en figuren, oftewel: neon! Deze trend is geïnspireerd op de neonreclames- en lampen van vroeger. Vaak zie je een bepaald item in neon stijl en daaromheen andere elementen zoals de naam, een figuurtje of een foto. Combineer deze trend met pastel, krijtbord of een eigen foto. Maak je eigen variant hier!

Trend 3: Retro voertuigen

Met retro bedoelen we tegenwoordig niet meer de vintage kaarten die je een aantal jaar geleden zag, maar juist stoere retro geboortekaartjes in combinatie met voertuigen. Denk aan auto’s, vliegtuigen, trapauto’s en dergelijke. Met een vintage patroon, oude look-of kleur maakt dit je kaart zowel trendy als stijlvol. Deze leuke vintage kaarten kan je hier vinden.

Trend 4: Hip & trendy

Geboortekaartjes met sterretjes, veertjes of stipjes in combinatie met een foto, naam of datum zijn tegenwoordig helemaal hip! De ‘dwarrelende’ elementen gebruik je  in combinatie met pasteltinten, bohemische figuren of gouden accenten. Voor welke hippe kaart kies jij?

Trend 5: Dieren & illustraties

Dierenkaarten zijn helemaal hip. En het leuke is: je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het combineren met een dierenkaart. Kaarten met eigen foto, waterverf of patronen in combinatie met schattige of stoere dieren. Vaak zijn de dieren geïllustreerd en dat maakt je geboortekaartje direct uniek! Maak snel je eigen dierenkaart.

Trend 6: Botanisch Tropisch

Alles wat tropisch of botanisch is past binnen deze categorie. De stijl is helemaal van nu en ontzettend hip! Bladeren, fruit, mooie typografie, tropische vogels of bloemen worden vaak gecombineerd met aquarel, handlettering en illustraties. Al onze tropische kaarten kan je hier vinden.

Ben je er nog niet helemaal uit? Hier kan je al onze geboortekaartjes nog eens rustig bekijken.

Benieuwd wat je moet regelen voor geboortekaartjes en wat de kosten van geboortekaartjes zijn? Lees onze artikelen hierover! En in onze baby checklist vind je alles wat je aan moet schaffen bij de geboorte van je kindje.

Ook interessant voor jou: