Communie 20 januari 2016

3 tips voor unieke communiekaarten

De communie is voor veel kinderen een belangrijke gebeurtenis. Na maanden van voorbereiding mag je zoon of dochter voor het eerst meedoen aan het sacrament van de eucharistieviering in de kerk. Dit is een goede reden voor een groot feest!

Na het afstemmen van de locatie en het samenstellen van de gastenlijst volgt er een officiële uitnodiging. Wij hebben wat leuke en originele ideeën voor communiekaarten op een rijtje gezet.

1. Maak een foto met een attribuut om de interesses of persoonlijkheid van jouw kind goed naar voren te laten komen.

2. Maak een lieve of stoere close-up foto. Kies voor een feestelijk kader of een leuke fotokaart. Het is ook erg leuk om feestelijke figuren aan de kaart toe te voegen.

3. Gebruik een foto met originele achtergrond. Wees creatief met stoepkrijt en teken een fantasiewereld of maak mooie foto’s in de natuur. Sportieve foto’s van kinderen zijn ook leuk om op de kaart te plaatsen. 

En heb je geen idee waar je moet beginnen bij het regelen van het feest? Lees dan al onze tips voor het organiseren van een communiefeest! Vergeet ook niet om een communiebedankje te geven na afloop van het feest.

Natuurlijk zijn wij erg benieuwd naar jullie creatieve ideeën! Deel ze met ons via Facebook, Instagram of stuur ze naar social@kaartje2go.nl!

Ook interessant voor jou: