Voorbeelden van onze kaarten voor zomaar

Soms wil je iemand zomaar een kaartje sturen, zonder speciale reden. Welk kaartje is in zo’n geval leuk om te versturen? En welke tekst plaats je op de kaart? Wij helpen je op weg met de onderstaande voorbeelden.

Gewoon zomaar

Af en toe wil je zonder speciale reden een kaartje versturen. Misschien wil je iemand een hart onder de riem steken, wat lieve woorden sturen of bedanken voor wat hij of zij allemaal voor je doet. Met een kaartje met een lieve tekst op de voorkant zit je altijd goed. Ook kaartjes met de tekst ‘een kus voor mijn zus’, ‘heel veel succes’ of ‘zomaar een kaartje voor jou’ zijn leuk om te ontvangen.

Grappige kaarten

Vrolijk jouw kennissen op met een van onze grappige kaarten! ‘Donut worry’, ‘I am monkey proud of you’ of ‘zonder gekke geit’, zijn enkele leuke teksten die op deze kaarten staan. Laat je fantasie de vrije loop aan de binnenkant van deze kaart; met figuren, kaders, een persoonlijke tekst en/of een eigen foto maak je deze kaart helemaal af!

Zomaar een complimentje

Onverwachte complimentjes zijn het leukst om te ontvangen. Stuur eens een complimenteus kaartje naar jouw geliefde om te vertellen hoe trots je op hem/haar bent. Gaat één van jouw vrienden eindelijke die grote carrièreswitch maken of bepaalde obstakels overwinnen? Laat haar weten dat ze goed bezig is met dit lieve kaartje.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9240 beoordelingen