Voorbeelden van onze kaarten voor zomaar

Hier vind je een aantal voorbeelden van onze kaarten voor zomaar

Bewerk je eigen foto

Heb je een leuke foto voor op een kaartje, maar vind je dat toch een beetje saai? Dan kun je met de Kaartje2go Fotostudio met slechts een paar muisklikken je foto een leuk effect geven. Zonder kennis van ingewikkelde computerprogramma's! Ga naar de Fotostudio en laad je eigen foto. Je kunt nu eenvoudig leuke effecten kiezen. Tevreden? Dan kun je gelijk verder om je kaartje te maken.

Kies je kleur

Met de collectie 'Kies je kleur' kun je een kaart met alleen een simpele achtergrondkleur kiezen. Kies uit rood, wit, blauw, groen, geel, roze, et cetera. Daarna kun je zelf met figuren, kaders, een persoonlijke tekst en/of een eigen foto helemaal je eigen kaartje maken! Laat je fantasie de vrije loop en verras je moeder, opa of vriend(in) met een origineel en zelfgemaakt kaartje.

De lente is begonnen!

Ben jij ook zo blij dat de temperaturen weer aangenamer worden, de natuur ontwaakt en er weer lammetjes in de wei spelen? Laat dit dan aan iedereen weten! 
Zoek of maak een leuke lente-foto en laad deze in de kaartenmaker. Met een leuk (bloemen)kader en een leuke tekst haal je je vrienden en familie uit hun winter-dip en zorg je dat jouw lentekriebels op hen overslaan.