Ervaringen met kaarten voor zomaar

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Mooie kaarten”

“Dank jullie wel voor de mooie kaarten!! Ze zijn super geworden. Toch altijd spannend via het internet, maar mijn complimenten! Prima service, ga zo door!”

Groeten, Ams

“Leuke kaarten”

“We hebben vandaag de leuke kaarten ontvangen. Ze kwamen onbeschadigd bij ons in de brievenbus. Ook de douane hier in Zwitserland heeft ze zonder pardon doorgelaten en dat wil heel wat zeggen. Bedankt nogmaals voor het vertrouwen. Dat kunnen alleen Nederlanders! Geloof me.”

Met vriendelijke groet, Corinne

“Keurig”

“Vanmorgen zijn mijn kaartjes aangekomen. Het ziet er keurig uit.”

Met vriendelijke groet, F. van Sytzama

“Zeer makkelijk”

“Complimenten voor jullie bedrijf, ik vind de kaarten erg mooi en het is ook zeer makkelijk om een kaart te maken! Ik heb meegedaan aan de prijsvraag en maak ook vaak anderen attent op jullie site!”

Groeten, Janny

“Mooie kwaliteit”

“Ik heb mijn kaarten ontvangen!! Ik vind ze erg leuk geworden, mooie kwaliteit! Bedankt.”

Groetjes, Katja

“Warme douche”

“Jullie snelle behandeling is super!! Dat verdient een warme douche!!!”

Christel

“Supertevreden”

“Ik wilde alleen even laten weten dat ik nu voor de tweede keer bij jullie besteld heb, en dat ik supertevreden ben!! Supermooie kaartjes weer gemaakt, leuke site en goede service!!”

Maaike

“Zo eenvoudig”

“Ik gebruik Kaartje2go al enige tijd en altijd weer tot grote tevredenheid. Verhuisberichten, verjaardagskaarten en gewoon zomaar een kaartje; het gaat allemaal zo eenvoudig. Bovendien scheelt het mij de gang naar het postkantoor en ben ik eindelijk af van die kaarten die ten eeuwigen dage geschreven en wel in mij tas zitten, maar nooit verstuurd worden!”

Groeten, Anouk

“Gemakkelijk”

“Het is zo gemakkelijk; even geen tijd om een kaartje te kopen en dan natuurlijk geen postzegel in huis, dus ga dan naar Kaartje2go! Fantastisch!”

Gerdy (via Facebook)

“Pluimen”

“Zoals jullie in mijn account kunnen zien heb ik al heel veel kaarten verzonden. Ook doe ik dit voor de verenigingen waar ik bestuurslid en/of vrijwilliger ben. Ze zeggen dan: "Dat ik altijd mooie kaarten stuur." Dus een compliment voor jullie. Van harte gefeliciteerd met het behaalde succes in de Kassa-test. Mijn pluimen zijn voor jullie allen. Hartelijke groetjes van een zeer tevreden klant.”

Riny

“Verslavend”

“Ik ben heel tevreden over Kaartje2go. Het heeft de meeste mogelijkheden en is zeer gebruiksvriendelijk. Ik probeer ook weleens een concurrent, maar ik kom heel graag terug! Geweldige mogelijkheden. Ik moet oppassen, het werkt verslavend :)”

Jeanne (via Facebook)

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9495 beoordelingen