Voorbeelden van onze zakelijke kerstkaarten

Wat doe jij rond de kerstdagen voor jouw klanten en zakenrelaties? Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om persoonlijke kerstkaarten te sturen. Daarmee laat je zien dat je het contact met de ander waardeert. Ook biedt het een uitgesproken kans om je zakenrelatie verder te versterken. Op deze pagina geven we je voorbeelden van onze nieuwste kerstkaarten. We vertellen je over de trends van dit jaar. En we willen je graag laten zien wat er allemaal mogelijk is.

Je zakenrelaties persoonlijk bedanken voor de goede samenwerking.

Je eigen zakelijke kerstkaarten maken is natuurlijk het leukste met een eigen foto. Gebruik een bedrijfspand foto zoals op de voorbeeldkaart, of gebruik een andere leuke foto zoals een vrachtwagen van je bedrijf of een groepsfoto van je personeel. Zet je eigen tekst op de kaart en plaats een leuk kader. Hartstikke leuk en origineel!

Logo als middel van herkenbaarheid.

Een logo en huisstijl zijn jouw visitekaartje voor de buitenwereld. Gebruik deze ook op je zakelijke kerstkaarten. Zoals op deze krijtbord kaart, snel en gemakkelijk zakelijk maar toch persoonlijk te maken. Plaats je logo op het labeltje zoals op deze voorbeeldkaart en klaar. Deze kaart is geheel naar eigen wens aan te passen en te bewerken.

Geef jouw bedrijf een gezicht met foto’s van het personeel.

Wil je graag een persoonlijk tintje meegeven aan je zakelijke kerstkaart? Dat kan! Ga met alle collega's op de foto. Je kunt de foto alvast in kerstsfeer maken door allemaal een kerstmuts op te zetten. Het is ook mogelijk om er later een kader in kerstsfeer aan toe te voegen. Voor inspiratie zie de voorbeeldfoto's op deze voorbeeldkaart. Een foto maakt de kaart persoonlijk en geeft zo een gezicht aan je bedrijf. Zo heb je makkelijk en snel een hele leuke zakelijke kerstkaart gemaakt.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9373 beoordelingen