Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Win een set reiskoffers

Win een 2-delige kofferset

De winactie is afgelopen en de winnaar is bekend! De winnaar is geworden: Brigitte Teerds-de Heer. Gefeliciteerd met je prijs.

---

Heb je een vakantie in het vooruitzicht en weet je nu al dat je koffer te klein is voor al je kleding? ;-) Bestel dan deze week een kaart en maak automatisch kans op een set reiskoffers van Travelbags!
 

Maak je kaart

De tweedelige kofferset bestaat uit een trolley voor handbagage en een trolley voor ruimbagage. De trolleys zijn licht van gewicht en daarom ideaal voor onderweg.

Travelbags.nl

Travelbags.nl is de grootste online koffers- en tassenspecialist, met keuze uit meer dan 15.000 artikelen van 130 topmerken.

Wil je direct een mooie koffer of tas bestellen? Met de actiecode K2GtrY15 ontvang je 15% korting (geldig t/m 12 mei 2019).

Actievoorwaarden:

  • De actie loopt van 15 t/m 21 april 2019.
  • Iedere bestelling doet automatisch mee.
  • Er geldt geen minimale bestelwaarde en je mag zo vaak meedoen als je wilt
  • De winnaar krijgt op 23 april via e-mail bericht en dient binnen 28 dagen na kennisgeving te reageren om zijn prijs te claimen. Anders zal deze komen te vervallen.