Ga naar de inhoud

Dit is waarom het zo tof is om bij Kaartje2go te werken: ‘Betekenisvol én uitdagend’

Is ontwerpen jouw passie en ben je klaar voor the next level in jouw carrière? Dan is Kaartje2go op zoek naar jou! Senior Visual Designer Patrick begon zes jaar geleden bij dit Zwolse bedrijf en is nooit meer vertrokken. Hij vertelt hoe tof het is om bij Kaartje2go te werken. ”Het mooiste is dat mijn werk echt een verschil maakt.”

Patrick werkte al jaren als grafisch vormgever toen hij bij Kaartje2go kwam. ”Bij het reclamebureau waar ik werkte, had ik steeds een andere opdrachtgever. Toch verveel ik mij bij Kaartje2go geen moment. Ik krijg hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om mooie dingen te maken. Tegelijkertijd is de werksfeer heel relaxed en flexibel. En het klinkt misschien cliché, maar ik heb de leukste collega’s die er zijn”, zegt hij met een lach.

‘Mijn werk heeft impact’

Bij Kaartje2go maken ze kaarten. ”Nou ja, eigenlijk maken de klanten de kaarten en helpt Kaartje2go ze er een handje mee”, verduidelijkt Patrick. ”Kaartje2go bestaat sinds 2006 en gaat als een speer. Vorig jaar hadden we 10 miljoen bezoekers op onze websites in Nederland, België én Duitsland. Wat je hier maakt, heeft dus echt impact. Zo heb ik een compleet nieuwe huisstijl en nieuw logo gemaakt. Het is nog steeds erg tof om mijn werk dagelijks terug te zien.”

Plezier in het ontwerpen

Als Visual Designer bij Kaartje2go werk je mee aan alle visuele marketinguitingen én werk je aan de user experiene van de website. Daarnaast denk je mee met je collega’s om van de website van Kaartje2go de gebruiksvriendelijkste van Nederland te maken. ”Als webdesigner maak ik het onze klanten zo makkelijk mogelijk en – nog belangrijker- zorg ik ervoor dat ze plezier hebben in het ontwerpen. Dat is ontzettend leuk, want een kaartje maken is iets persoonlijks.”

Jouw talent bekrachtigen

Als nieuwe collega van Patrick kom je in een spiksplinternieuw designteam. ”We bewaken als team de visuele kwaliteit en werken tegelijkertijd aan de uitstraling van Kaartje2go als merk. We zoeken daarom iemand die kundig is en zijn draai helemaal gevonden heeft in de designwereld.”

Het voordeel van werken bij Kaartje2go? ”Wij zijn flexibel en je krijgt de vrijheid om te doen waar je goed in bent. Als je meer webdesign wilt doen of juist graag kaarten wil maken, kan dat. We willen jouw talent inzetten in volle kracht.”

Elkaar inspireren

”Bij Kaartje2go werk je met allemaal getalenteerde mensen”, vervolgt Patrick. ”Iedereen is autoriteit in zijn vak. Zo versterk je elkaar en word je steeds beter in je eigen vak. De kennis van mijn marketingcollega’s, zorgt ervoor dat ik mijn werk als Visual Designer nog beter kan doen.”

‘Een kaartje creëert verbintenis’

De klantenservice van Kaartje2go werd dan ook bekroond met de ‘Warme Douche’-prijs van Trosradar.nl. Maar het mooiste van zijn werk vindt Patrick wat de kaarten van Kaartje2go teweeg brengen.

”Zo’n award is gaaf, maar je doet het voor de klanten. Als je ziet hoe blij een kaartje iemand kan maken, helemaal in deze tijd. Een kaartje creëert verbintenis. Het voelt soms bijna alsof ik voor een goed doel werk”, glimlacht hij. ”Het feit dat ik daaraan meewerk, maakt mij trots!”

Bekijk ook het interview met onze collega Simone van klanttevredenheid

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.